Radomir Đalović

Started by tomyrijeka, 23.09.2024, 16:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Z
Quote from: aahzinho on 10.08.2025, 11:24
Quote from: Krkan on 09.08.2025, 15:15Nisam ni napisao da je to kazao, već da je to mogao reći na kraju sezone, a izabrao je novi ugovor.
Pišem s moba , pa  jebu široki prsti i  onaj prediction i nepregledno je. Sad ću popravit Đokovića.

Krkanski prsti.  :neretljak:

Bio bih razocaran da krkan nema iduce karakteristike:
 kriz oko vrata od pol kile, celava zarulja od glave(izgorena od sunca) i debeli prsti, majica bez rukava, iz koje viri drobina od piva.

Quote from: Snjesko on 09.08.2025, 12:39Đalovic je isti trener sada i lani kad smo osvojili dvostruku krunu. Nista on sad nije bolji ni losiji. I lani smo igrali jedno veliko nista, ali smo imali Fruka i Naisa da nesto isceprkaju napred. Sad imamo samo Fruka, a kad nema ni Fruka, onda nema nista. Ali to smo znali i lani. To smo znali i u trenutku kad ti s Đalovicem potpisujes novi ugovor.
...

...
Ovaj prelazni rok se opet desilo to da si ostavio Đalovica, dao si mu novi ugovor, a nisi mu doveo niti jednog igraca kojeg je trazio da mu ta igra ima smisla, a to bila 2 ili barem jedan igrac koji na krilu moze ostvarit visak 1 na 1.
To bi netko tko vodi sportsku politiku trebao znat, a ocito je da nema pojma i zato je meni DRS prekrizen. Znam, imas ogranicen budjet, ali napravio si jedno veliko nista. I tako vec 3 prelazna roka.
I ja mislim da su u konacnici Sijaric, Menalo i Yankov puno skuplji nego da si uzeo Mitrovskog kad si mogao po normalnoj cijeni, nakon prodaje Pasalica.

Da zakljucim, ne vidim tu srece, ako se ne dovedu oba krilna napadaca.
Ja bi doveo pravog sportskog direktora kao prvi, osnovni i nuzni uvjet za bilo kakav napredak.
A trenera, ako se moze dovest Victora Sanchesa OK, ali mijenjat Đalovica za Cabraju, Toplaka ili Safarica nema smisla.

Problem je u tome što si sam rekao...on nije niti bolji niti lošiji. Dakle u pauzi sezone, kad je bio na onoj edukaciji u Slovačkoj, nije ništa novo naučio. Kao trener početnik se mora mijenjati i prilagoditi sustav igračima na raspolaganju. Nabacao si Keka i velika trenerska imena u diskusiju. Misliš da su njihove momčadi igrale jednako u počecima trenerske karijere i sad? Jel misliš da Slovenija igra isto kao što je igrala Kekova Rijeka?

Đaletova igra se svodi na tvrdo straga, igru u tranziciji, a naprijed na inspiraciji pojedinca. Bez ikakvih automatizama i smislene napadačke igre.
Možemo kritizirati DRS i struku oko hrpe stvari, ali oni za takvu stihijsku igru nemaju budžet za dovesti pojačanja. Ovu Đalovićevu Rijeku bi spasili jedino krila od milijun eura koji su u stanju prijeći igrača 1-na-1.
Dakle spasilo bi ga da mu dovedeš Pjacu i Pašalića. A mi za takve nemamo niti budžeta, niti skautinga.

Uostalom Đale je znao kakva je politika kluba, kako se dovode igrači i pristao je na ta pravila igre.
Ako nije u stanju prilagoditi igru igračima koje ima na raspolaganju, a koji su definitivno bolji od Iraca, nema što tražiti na klupi razvojnog kluba.
Jer bilanca je da za godinu dana nećeš imati koga prodati, pa će ti i ovakva trenutna pojačanja biti wishfull thinking.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Fornax on 09.08.2025, 12:25Ako je ovo što pišeš istina, Đaleta nakon smjene ne vidim u klubu.

Nije samo da mu visi mač nad glavom, ova zadnja dva Vukušićeva članka su čisti atak na Đalovićev karakter u namjeri da ga se sroza u očima navijača. Sličan modus operandi kao sa Sopićem, samo stepenicu ružnije i niže.

Da sam ja on, ne bi me više gledali. Šta god tko mislio o njegovim stručnim kompetencijama, trener osvajač duple krune ne zaslužuje ovakav kraj. Ovo je ispod svake razine.

Ovo šamaranje kroz novine je ružno i nije to zaslužio.
Ali bojim se da on sam neće otići, pa je pitanje koliko će ga Miško još trpiti.
Đale je zaslužio da ode sam pod svojim uvjetima, ako je u stanju prepoznati kraj.

Quote from: Zelko Maler on 10.08.2025, 11:31Bio bih razocaran da krkan nema iduce karakteristike:
 kriz oko vrata od pol kile, celava zarulja od glave(izgorena od sunca) i debeli prsti, majica bez rukava, iz koje viri drobina od piva.

Ja računam da je profilna slika, njegov selfie.  :neretljak:

K
Đalović je jako sličan trener Sopiću, zapravo su isti profil ljudi i trenera i zato su teško funkcionirali zajedno.
Sopić je luzer Đalović je legenda koja je sve osvojila, stoji
Dok ih ekipa sluša, doživljava njihove ludosti pored i izvan terena onda to funkcionira, ali kad to padne u vodu dolazi eo izražaja trenerska ograničenost da ne kažem neznanje i tu više povratka nema, tone se sve dublje

L
Quote from: Kostrena on 10.08.2025, 14:24Đalović je jako sličan trener Sopiću, zapravo su isti profil ljudi i trenera i zato su teško funkcionirali zajedno.
Sopić je luzer Đalović je legenda koja je sve osvojila, stoji
Dok ih ekipa sluša, doživljava njihove ludosti pored i izvan terena onda to funkcionira, ali kad to padne u vodu dolazi eo izražaja trenerska ograničenost da ne kažem neznanje i tu više povratka nema, tone se sve dublje
Slažem se, đale će biti trener dok god ima kontrolu i poštovanje svlačionice

K
Quote from: Zelko Maler on 10.08.2025, 11:31
Quote from: aahzinho on 10.08.2025, 11:24
Quote from: Krkan on 09.08.2025, 15:15Nisam ni napisao da je to kazao, već da je to mogao reći na kraju sezone, a izabrao je novi ugovor.
Pišem s moba , pa  jebu široki prsti i  onaj prediction i nepregledno je. Sad ću popravit Đokovića.

Krkanski prsti.  :neretljak:

Bio bih razocaran da krkan nema iduce karakteristike:

+ Sunčane cvike

Đalovicv pojama nema, a gori od njega je samo strucni stozer, cagalj, landeka, mocho i vargic, zajedno sa antoninijem
Nogometni Expert

B
Quote from: Kostrena on 10.08.2025, 20:02
Quote from: Kostrena on 09.08.2025, 13:41Đalović i Čulina su na istoj strani, Miško i DRS na drugoj.
Đ i Č razmišljaju o svojoj agenciji za igrače, koliko sam ja čuo, i imaju dobre veze po Europi, DRS ne zna 2 igrača mimo Istre i Dinama

Danas sam dobio info da ovo nije istina više, ni blizu, dapače.
Traži se novi trener, čeka se kiks
Sto smatraju pod kiks? Ispadanje od Iraca, ako prode je miran?

K
Naći će mu kad tad nešto, odnosi su trajno narušeni, komunikacija ne postoji

Znači nakon Shelbourna je bivši.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

M
Quote from: Kostrena on 10.08.2025, 20:56Naći će mu kad tad nešto, odnosi su trajno narušeni, komunikacija ne postoji

Koji je razlog..? Mislim ne moras pisati naravno ali razmišljam na glas...jel to njurganje njegovo da ima kadar koliko širok to će vidjet...jel to što nema rezultata u europi...jel to što mu nisu dali igrače koje je htio...jel to što nema igre niti ikakvog plana iste osim nabi pa skupi drugu loptu... neznam...smiješno mi je da im odnosi tako pucaju a jučer su uzeli duplu krunu u nemogućim uvjetima. Pritom ne branim trenera nego jednostavno mi nije jasno.. bilo kako bilo ne prođe li irce, strada li od dinama neće im trebat puno izlika za otkaz.

A
10.08.2025, 21:25 #687 Last Edit: 10.08.2025, 21:31 by ArmadaZg
Quote from: Kostrena on 10.08.2025, 20:56Naći će mu kad tad nešto, odnosi su trajno narušeni, komunikacija ne postoji

Izmedu Daleta i??

Off the record, kaze mi jucer jedan na Losinju da dolazi neki mulac 18g iz d, da ga on osobno dovodi.
Napadac. Da je igrao za u17.

Meni apsolutno prezime nista ne govori, ne bi ga sad mogao ni napisat. Ako netko ubode, reci cu jel to taj

I
Pa nije bilo lako ni kod potpisa Ugovora

B
Quote from: Kostrena on 10.08.2025, 20:02
Quote from: Kostrena on 09.08.2025, 13:41Đalović i Čulina su na istoj strani, Miško i DRS na drugoj.
Đ i Č razmišljaju o svojoj agenciji za igrače, koliko sam ja čuo, i imaju dobre veze po Europi, DRS ne zna 2 igrača mimo Istre i Dinama

Danas sam dobio info da ovo nije istina više, ni blizu, dapače.
Traži se novi trener, čeka se kiks

Ne razumijem sam sebe si citirao i negirao u jedan dan. Je li moguće na forumu imati dvije osobe sa istim nadimkom?

Ili se situacija mijenja iz sata u sat oko otvaranja sportske agencije Đaleta?