Radomir Đalović

Started by tomyrijeka, 23.09.2024, 16:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Kad je DRS zadnji put vodio utakmicu u gostima, nije loše izgledalo. Dapače!

J
29.08.2025, 08:37 #811 Last Edit: 29.08.2025, 08:40 by Johnson
Cinjenica je da đale ima slozenu ekipu cijele pripreme i da su nam prekidi katastrofa, blok nepostojeci, presing smijesan, igraci nervozni, moral na nuli. Krila nemaju veze s tim. Nakon ljetne pauze svaki igrac izgleda 20% losije nego prije. Tu nema opravdanja i bez obzira na prodaju kluba treneru se treba zahvaliti. Nikako mrznja i pickaranje, jednostavno je doslo vrijeme za preustroj cijelog sportskog segmenta.
Ocekujem nesto slicno sezoni cosmi-jakir. Preslagivanje kroz sezonu i jaki finish za 3-4 mjesto. Steta da cemo nespremni u europu, ali i takvi mozemo skupit koju pobjedu.

Još nema objave da je dobio otkaz  :svakacast:

29.08.2025, 09:09 #813 Last Edit: 29.08.2025, 09:18 by aahzinho
Quote from: deo123 on 28.08.2025, 22:39Pa ovako sazeto, od nove godine prema ovamo ekipa kvalitetom pada. Otisli su igraci daleko vise klase koji nisu nadomjesteni. Pasalic, Smola, Selahi, Djuro...a dosli su neke kite i lasickasi. To nije ista klasa. Osim toga covjek 1.9 nema niti jednog krilnog igraca ozbiljnog, nema zamjenu za selahija..napadace necu ni komentirati..
Djale pliva sve to stoji, ali da ima ekipu nema. Vjerojatno prodaja kluba kumuje tome ali ovo je nagori prelazni rok, rame uz rame sa Spalikucom

Izjava nalon utakmice ne daje dojam da je Djale bivsi, a niti da je klub prodan. Ovako kad ga slusas pitas se jesmo li u istom filmu

floskule...Na zimu smo prodali Galešića, Smolu i Pašalića. Onaj kvartet pobjeda na proljeće protiv blizanaca i šarana smo ostvarili bez njih. Znači neka kvaliteta u kadru ipak postoji. Problem je što je ekipa u padu još otad i na proljeće se provukla i dovukla do titule. Dodatni problem je što je Đaletova "taktika" pročitana knjiga. Imao je cijele pripreme da proba posložiti neki osnovni oblik napadačke igre. Dodatni problem je što je cijele pripreme potrošio, a nije uigrao nekakav osnovni oblik igre bez Fruka. A znao je da ćemo ostati bez njega.
Ok, igrački kadar nije najsavršeniji. Ali onda prilagodi taktiku onome što imaš na terenu. I uigraj neku shemu koja će ti prolaziti protiv slabijih protivnika, ako ništa.
Irci, Slaven i Varaždin su pokazali da se igra svodi na individualne pokušaje bez ikakve organizacije.
Na pressici opet priča gluposti. Eto sinoć smo izgubili, jer je Paok odigrao savršenu utakmicu. A nakon prve nije pričao kako smo dobili jer je npr. Paok odigrao lošu utakmicu?
Ako bi gledao kroz sve utakmice ove sezone, ta prva protiv Paoka bi bila iznimka koja potvrđuje pravilo. A pravilo je da nemamo nikakvu igru.
EDIT
Trener Paoka je imao zanimljiv komentar na Ivanušeca. Rekao je da još uči linije kretanja kad nema loptu u nogama. Misliš da kod nas tako nešto postoji? Pogotovo kad krenu križaljke i Janković u pola sata odigra sve pozicije osim golmanove? Još u prvoj utakmici sam primijetio kako su grci dolazili u izgledne pozicije...bez ikakvih driblinga i igre 1-na-1. Samo dodaj loptu i trči u povoljniju poziciju.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: dadoht on 29.08.2025, 08:45Još nema objave da je dobio otkaz  :svakacast:

Nece bi bit dok ne odradi hadjuk.

U reprezentativnoj stanci mozemo ocekivati neke promjene.

Quote from: Marabunt Campetto on 28.08.2025, 23:09U preslagivanju, puno nepovezujućih komentara sa suzom u oku.
Đalović je navijač Rijeke, i to će zauvijek ostati.

Nadam se da će čim prije postati samo navijač Rijeke, a ne više trener.

29.08.2025, 09:12 #816 Last Edit: 29.08.2025, 09:12 by D2
Quote from: aahzinho on 29.08.2025, 09:09floskule...Na zimu....Dodatni problem je što je cijele pripreme potrošio, a nije uigrao nekakav osnovni oblik igre bez Fruka. A znao je da ćemo ostati bez njega.
......A pravilo je da nemamo nikakvu igru.
Realno nije ni s njim, iako je ovo najmanji problem jer ako me oči ne varaju sve utakmice je igrao pa.... ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 29.08.2025, 09:12Realno nije ni s njim, iako je ovo najmanji problem jer ako me oči ne varaju sve utakmice je igrao pa.... ;D

Istina...ali sad još probaj zamisliti na što će ovakva "taktika" ličiti kad ode Fruk kao igrač koji može izmisliti nešto iz ničega. Ne bi ni one nesretne irce prošli da nije izvukao gol "iz guzice".

Quote from: aahzinho on 29.08.2025, 09:19
Quote from: D2 on 29.08.2025, 09:12Realno nije ni s njim, iako je ovo najmanji problem jer ako me oči ne varaju sve utakmice je igrao pa.... ;D

Istina...ali sad još probaj zamisliti na što će ovakva "taktika" ličiti kad ode Fruk kao igrač koji može izmisliti nešto iz ničega. Ne bi ni one nesretne irce prošli da nije izvukao gol "iz guzice".
Nekako mislim da Fruk ostaje barem do zime.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

B
Ja sam vec pomalo uznemiren oko tog jel klub prodan il ne? Ne zanima me ni zdrijeb KLa. Vjerujem insajderima kad kazu da je, al sad ova mrva sumnje sto se pojavila u medijima- jer slabo mi dolazi ako samo i pomislim da moram gledat ovo mucenje sa ovim stozerom, pojedinim igracima i SD. Mirisi gore od Cosmi show sezone, tad je bar bilo donekle zabavno u borbi za ostanak dio sezone, a ove kad su apetiti porasli bilo bi plakanje.

A ako jesmo sigurno prodani i dolaze novi ljudi na sve pozicije za dva dana, onda me uznemirava stanje Djalovica i ove njegove, u tom kontekstu sulude izjave?! Da idemo u KL, da se on nastavlja boriti? Protiv koga? Mislim oke nesmije otkrit poslovne tajne, no ovo djeluje kao da je u deliriju i da silom ostaje.
A ako nismo prodani- onda stvarno ostaje i nastavljamo ovo sve?

Zelim mu svu srecu u trenerskoj karijeri, da nade novi posao, bolje placen jer kod Miska radio za minimum, i definitivno mirniji sa sto manje stresa. Znam da je posao trenera stresan, no zelim mu da nade neki uzitak u ovom poslu, jer kako on izgleda na presicama- oci crvene, njise se stalno, kao da nije spavao danima, pa to njegovo ludiranje uz aut liniju, nemoze tako cijeli zivot...ne uziva ni sekunde radeci ovo.

J
Ne sekiraj se bobic, za galesica se tvrdilo da nemaju pojma o transferu u dinamo i da nema ponude jedan dan prije nego je otišao. :neretljak:

S
29.08.2025, 10:33 #821 Last Edit: 29.08.2025, 10:34 by SandroB
Quote from: Bobic on 29.08.2025, 09:27... onda me uznemirava stanje Djalovica i ove njegove, u tom kontekstu sulude izjave?! ...

To je ono što mene jebe od sinoć, a nisam imao vremena napisati, morao sam odraditi gostovanje na koncertu Nevie Rigutto... pristao sam samo zato što mi je sestrična, pored toga mi odredila pjesmu "Tramonto fiuman", pa rekoh... amen!  :)

Dakle... Đaletove misli su toliko konfuzne i kontradiktorne, da su u konačnici shizofrene. Čestita igračima što su dali sve od sebe, ali rade greške koje nemaju veze sa životom. PAOK je odigrao savršenu utakmicu, a kod 2:0 se vidjela iz aviona njihova nonšalancija i neozbiljnost i uz malo pažnje na terenu u tom trenutku bi im i Banjole utrpali gol za 2:1 i vodu u ušima. Pa jebote, triput su nam dali loptu u noge 20 m od svog gola ?!?

Fali nam četiri igrača i stalno smo u iščekivanju, ali ako nitko ne dođe nije problem, tako smo osvojili duplu krunu.

Stalno nam je netko ozlijeđen i kažnjen, ali to valjda nema nikakve veze s nama i pripremom utakmice, pa i sportskom formom.

Čeka se prodaja kluba, djeluje na sve nas i... tu dolazimo do trenutka NONSENS br 1 ! Kako se takva situacija uopće dozvoljava i zašto se Đaletu dozvoljavaju ovakve izjave; da ti head coach otvoreno, javno putem medija to spočitava? I što je najgore u svemu - ima pravo!

Ovo je... dogovorili smo se svi skupa i ja neću pogaziti te riječi - hvala Mišku i svima koji su bili uključeni u tu priču, hvala na nezaboravnih 12 godina. S guštom bih potpisao da nas čeka 12 identičnih... odmah!

Ali u tih 12 godna idile, u nekoliko navrata došlo je do ozbiljnih smetnji. Kao da gledamo TV prijenos u kojem se iz čistog mira pokvari slika. Iz razno-raznih razloga, a dobar dio tih razloga bila bi smušenost vodećih operativaca i nesnalaženje u delikatnoj situaciji.

Ova situacija je totalna ilustracija naših višegodišnjih problema, nadam se da je to netko odozgo zavrtio za kraj "highlights" i da krećemo ispočetka. Na zdravim temejima.

K
Bravo @Bobic na njemu vidiš sa uopće ne uživa u ovome, nažalost

Sa' smo naresli, došli smo skupi,
Darko priča o prodaji prije grupi
i da smo tvoja slika i prilika,
kad si se ono s bujolon slika.
Đale moj...

Svak nan se ruga da si zašteka,
Čagi govori da si mu reka,
zdravljom se kleja da znaš se branit,
oli otpremninon svojon to platit.
Đale moj...