Radomir Đalović

Started by tomyrijeka, 23.09.2024, 16:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 29.08.2025, 17:03Ma nije problem da i pet puta izgubi 5:0
Problem je šta smo sve lošiji i lošiji.  Šta momčad izgleda kao skupina rekreativaca .Šta on misli da je sve super i da samo treba ići jače.
I najvaznije nema naznake nekog boljitalka već je svakim danom/utakmicom i gore o gore.
Moj plus imaš veliki.
Morao sam ovo ponoviti i podebljati. U Rijeci za vrijeme Miška ovo nikada nije bio problem i tu je Miško bio jak i u pravu. I to je jedino ispravno razmišljanje.
Trenera si odabrao radi nečega i poneki loš rezultat treba istrpiti pogotovo ako postoji neki vidljiv razlog za optimizam. Kad se dobro radi, ali neke okolnosti te rezultatski zeznu kratkoročno, nema razloga brzati i donositi zaključke na bazi jedne ili dvije utakmice bez da se objektivno razluči što se desilo.
Međutim kad to izostane, kad se ne vidi izlaz iz tunela, a onda zna se....
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
Quote from: Vado Magnar on 29.08.2025, 17:18
Quote from: Krkan on 29.08.2025, 16:47Što bi tebi bio okidač za smjenu Đalovića? Poraz u splitu? Porazi od Gibraltara, Celja, Noe itd. ? Ispadanje iz HNL-a ?
Ja sam svoje rekao. Trebalo mu se zahvaliti na kraju prošle sezone, ali se to iz objektivnih razloga nije moglo napraviti.
Ma u pravu si. Sada je vrijeme za odlazak. Igre nema, rezultati jedva prolazni, povjerenje na najnižim granama i nastupa novi vlasnik.
Dvije stvari:
a) moja naivna: nosim roza naočale i naivno se nadam da će biti bolje. Da će dobiti igrače i pronaći igru. Volio sam ga kao igrača, iako je bio totalno naporan sa stalnim traženjem lopte, volim ga kao trenera jer nam je donio čudo prošle godine, a i postoji ta zajdnička ljubav: klub. Zato peglam da bi se trebalo strpiti, ali nažalost izgleda da su mostovi porušeni.

b) gruba realnost: mislim da je čitava situacija oko kluba pomalo ne-fer prema Đaloviću. Da objasnim: mislim da plaća glavom jer ga je zakačila prodaja kluba i u tom procesu prodaje su se dogodile neke situacije s dovođenjem igrača koje su mu svakako otežale rad. S jedne strane se on nije snašao i nije složio igru, a s druge strane tko zna što je njemu obećano, a niej ostvareno. A nekako prema njegovim izjavama se čini da je i tu neki zec u grmu, da je nešto pošlo po krivom s upravom. I zato mi ga je žao. Plaća danak. Krivo vrijeme za njega, ali iskreno ni on se nije snašao u tom krivom vremenu.

Ja sam mu svakako zahvalan i iskreno se nadam da će se razviti u dobrog trenera, jer nekog potencijala ima i da će nam se jednog dana vratiti jer je - naš.

Ja ga cijenim i postujem radi proslogodisnje duple krune,i ljubavi prema klubu,ali usao je u lose razdoblje, koprca se, jos sve te gluposti oko dovodjenja igraca, on htio jedne dobio druge i tako.
Ali gledaj, prva stvar po meni je da je on bio svjestan kako Rijeka funkcionira, nije jucer dosao, vec je par sezona, drugo, svaki je trener Rijeke imao nesrecu biti u razdoblju necega sto ga je opstruiralo. Tomic kojeg sam nepravedno pljuvao, iako me ruke u dzepovima za vrijeme intervjua nerviraju, je radio u vrijeme Palikuce, ovaj mu se mjesao u rad i jos svasta nesto, Rozman korona, jedan sastav pripremljen,drugi sastav pet minuta prije pocetka,Tadic - Palikuca, Keku se desilo zasicenje , Puncec i neki djelatnici kluba, Biscan - Pile i Armada itd
Rijeka nije mirna sredina, je bolja od od nekih ali ako nemozes izdrzat pritisak neces moci opstati. Zao mi je njega,ali djeluje i iscrpljeno uz sve to. I steta je i zao mi je da si ljudi dozvoljavaju da ga nazivaju pogrdnim imenima.

https://youtu.be/iaGDZsSi1Ew?si=grTynHnkP5k7qQJM

Prije gledanja samo da prošeram, imamo skoro 3 minutno javljanje našeg bivšeg, sadašnjeg i budućeg trenera  :vijesti:

Ima li kakav geoguesr expert da ga po palmi locira?

R
Gospodin ima selektivno pamćenje

B
Steta za njega, jer umjesto da kao Kek ode u legendu i dobra spominjanja, on vec dobrano iritira i ljude koji vole Rijeku. Opet se vraca na duplu krunu i kako je on osvojio. Svakim danom kojim ostaje kao trener umanjuje si mogucnost da ode kao velik.

Djale, nisi nikoga ubio, nitko te ne mrzi. Radis posao koji je medijski jako pracen, i kada su rezultat i igra losi- dolaze kritike. Nauci zivit s tim ako ces se nakon Rijeke jos bavit ovim poslom.

P
Pa iskreno, ima pravo biti iziritiran....vec sam napisao, milsim da treba malo vise postovanja prema covjeku koji je osvojio tek drugi naslov prvaka kluba u cca 100-godisnjoj povijesti...ovo da ga se prakticno smijenilo prije utakmica sa paokom i hajdukom je nakaradno na stranu svi njegovi nedostaci kao trenera...

J
Ja mislim da ne postoji navijac Rijeke koji ne bi đaletu platio 5-6 wiskeya da ga sretne vani. Novinari su standardno napuhali sranje prije derbija jer nisu imali o cemu pisat.
Nije tajna da su svi nabrijani oko nove stranice u povijesti kluba i smjena đaleta bi bio znak da se nesto mijenja jer novi SD mora imati svog trenera. Vjerujem da nitko ne bi mijenjao đaleta ako će sve drugo ostat isto. On je jedini covjek koji moze vodit ovu ekipu.
Meni je win win situacija sa daletom. Ako ostane dobro, ako dobije otkaz isto dobro jer to znaci puno drugih dobrih stvari.

R
Kad bi Đale naučio iz nekih svojih grešaka i kad bi jednom ali barem jednom rekao da je pogriješio u vođenju i pripremi utakmice, mislim da ne bi bilo toliko loših komentara na račun njega.
Neupitno je kolika je on ljudina i koliko voli Rijeku, ali mora počet prihvaćati kritike i možda malo više biti mudar u nekim stvarima, ponajprije mislim na razgovor s novinarima, jer onako neki put po njegovim izjavama imam osjećaj kao da vrijeđa inteligenciju nas navijača.

Z
pa piše u sn da je Mišković zvao Sancheza i da je sve riješeno.

J
Rekla bi jedna moja baba, ne mozes bit pametan ako nisi pametan :o

01.09.2025, 10:21 #867 Last Edit: 01.09.2025, 10:47 by D2
Đale moj dragi,
imaš se pravo ljutiti, ali zapamti jednu stvar bit će ti možda lakše u životu. Neki put nije bitno što se kaže, već tko kaže.
U ovom slučaju tvoju smjenu su prije utakmice objavile samo Sportske novosti. One nikad nisu disale Riječki, mi smo im materijal kad nemaju što napisati o Dinamu i Hajduku. I tada kad pišu, pišu ne da bi napisali nešto o nama nego da bi pomogli njima.
Drugo, Đale moj dragi, evo ti jedan dobronamjeran savjet forumskog nositelja virtualne trenerske diplome najviše kategorije. Odustani od Fruka u napadu, ne zato što je Fruk loš ili ne može igrati na toj poziciji, dapače. Nego zato što sad na klupi imaš opcije u napada, ali ti fali u vezi igrač koji može napraviti darmar. Treba ti onaj Fruk u ulozi kojom je postao prvi asistent lige, a uz malog Dantasa to će ti biti veza za prste polizati. Dalje znaš sve i sam.
Na kraju, manje čitaj što novine pišu, više misli kako ćeš složiti sljedeći trening. Novine ti kruha dati neće mogu ga samo oduzeti, a treninzi hoće. Treninge vodiš ti, a novine pišu ionako ljudi na koje utjecaja nemaš.
S poštovanjem,
tvoj D2
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
Đale bivši... uskoro objava  :vijesti:  :vijesti:  :vijesti:

Jbg, valjda i ja imam neke izvore... valjda...

M
Quote from: D2 on 01.09.2025, 10:21Đale moj dragi,
imaš se pravo ljutiti, ali zapamti jednu stvar bit će ti možda lakše u životu. Neki put nije bitno što se kaže, već tko kaže.
U ovom slučaju tvoju smjenu su prije utakmice objavile samo Sportske novosti. One nikad nisu disale Riječki, mi smo im materijal kad nemaju što napisati o Dinamu i Hajduku. I tada kad pišu, pišu ne da bi napisali nešto o nama nego da bi pomogli njima.
Drugo, Đale moj dragi, evo ti jedan dobronamjeran savjet forumskog nositelja virtualne trenerske diplome najviše kategorije. Odustani od Fruka u napadu, ne zato što je Fruk loš ili ne može igrati na toj poziciji, dapače. Nego zato što sad na klupi imaš opcije u napada, ali ti fali u vezi igrač koji može napraviti darmar. Treba ti onaj Fruk u ulozi kojom je postao prvi asistent lige, a uz malog Dantasa to će ti biti veza za prste polizati. Dalje znaš sve i sam.
Na kraju, manje čitaj što novine pišu, više misli kako ćeš složiti sljedeći trening. Novine ti kruha dati neće mogu ga samo oduzeti, a treninzi hoće. Treninge vodiš ti, a novine pišu ionako ljudi na koje utjecaja nemaš.
S poštovanjem,
tvoj D2

I jos jedna minorna sitnica koja ima potencijal da izraste u slona, kad te novinar pita bis li ikada trenirao hajduka , nemoj bacat na salu i reci "voli bi i City hahaha" jer to implicira da ipak bis, a nama kao osjetljivim ljubicicama taj sitni sapat u eteru zvuci kao gromoglasni urlik u uhu. Znam da ti je to kruh, ali ima klubova na tone pa samo spoji dva slova, jedno je N a drugo je E. Volimo te, i dalje cemo te voljeti,bio nas trener ili ne.