Radomir Đalović

Started by tomyrijeka, 23.09.2024, 16:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

27.10.2024, 20:06 #60 Last Edit: 27.10.2024, 20:08 by ri5gile
Quote from: Ro-Ro on 27.10.2024, 11:28Mene interesira na temelju cega je Djalovic legenda kluba ... puno nas se osjeca to prema njemu I suzdrzavamo se ali po cemu je on zasluzio tu titulu ... recimo nije odigrao niti 100 utakmica za klub ...ako vam se da bas.me interesiraju misljenja

legenda.... zna čovjek reći kada sretne nekog dragog, poznatog, gdje si legendo, to se može reći Đaletu
o nekom kruže legende, npr da je karao najtrebu generacije i zbog toga ostao u dekintiranoj Rijeci, dapače, još se i vratio iako su mu bili dužni, to se isto može reći Đaletu
u doba kada si u Rijeci, od zabave, imao čaganje pred semaforom pa si onda u dva ujutro sjedio u oblaku dima u kockarnici i nikada nisi rekao ne "klošaru" kada te tražio 50kn, klošari i NK Rijeka imaju neraskidive veze
pa kada ideš na glavu, na blatu, šljaci, na kopačku.... pa zabiješ i neke golove usput
legenda bez trofeja, europskih nastupa.....
narodne legende, ne možeš sve izmjerit brojevima
iako je Đale često rovao blato Kantride ovo blato kroz kojega je Mišković provukao se neće moći oprati tuširanjem, šteta

S
27.10.2024, 21:45 #61 Last Edit: 27.10.2024, 22:13 by SandroB
Quote from: toñito on 27.10.2024, 19:32Samo ću nadodat da u nogometu ne postoji jučer. To je film koji tovari žive, da su nekad igrali Ligu Prvaka i to im je osnovni izvor frustracija, da su nekad bili veliki. Pa nekad je Mađarska i Laka Konjica harala Europom a danasim ekipe ispadaju od momčadi iz HNLa ili Rumunjske.

Miške je nekad izjavljivao, napast cemo naslov prvaka, i to je napravio. Ali to je dio prošlosti, to ostaje zapisano ali to nema ni 2% utjecaja na tvoju slijedeću utakmicu protiv Istre. Reko bi vam Jasko Repeša u time outu: "živiš u filmu, šta je bilo".

To je osnovni problem koji mozda on sam ili navijači, ili svi zajedno ne razumiju. Koga boli kurac, sta je bilo prije 10 godina. Reci mi di cemo bit slijedecih 10 godina.

Quote from: TIR on 27.10.2024, 19:22Uvijek kad se potegne pitanje Miška krenu kontraargumenti o badžetu, domaćem čovjeku i ostalom. Sve je to ok i nitko ovdje ne umanjuje njegov dosadašnji rad. Gotovo nitko ne bi imao ništa protiv Miška još 30 godina ako bi on bio unutra i okružen kvalitetnim kadrom kao pred gotovo deset godina. Ovo što on trenutno radi je još gore od nekvalitete: škrta nezainteresiranost i prepuštanje svega slučaju. Vrlo tužno, meni osobno i neshvatljivo, da na taj način ruši svoj povijesni rad za klub.

Ali to su činjenice, i iako će biti gotovo nemoguće da nakon Miška dođe novi bogati Riječanin na čelo kluba, mi ćemo prodisati čim se dogodi prodaja, osim ako se vrati u gradsko vlasništvo kojekakvim prdojnama a la Ivaniš.

Volim tvoje postove, ali ovdje moram primijetiti:

Pa i mi smo u četvrtak slavili pobjedu protiv Real Madrida. OK... mi ne pilimo kao oni, mi se toga sjetimo na obljetnicu i meni je totalno simpa da držimo do naše lijepe povijesti, pogotovo danas, kad mlađi nemaju pojma o tome.

Da ne odgovaram još nekima u drugoj poruci, mogu samo reći da mi je jako štufno natezanje u smislu "ti imaš nešto osobno protiv Miškovića?".
Vjerovao sam da smo te dileme i teške polemike stvarno ostavili iza sebe. Pustimo svakoga da ima svoje mišljenje, pustimo ljude, pogotovo one koji mogu složiti smislenu rečenicu, da nešto napišu. Dozvolimo zdravo polemiziranje. Nemojmo od ovih stranica napraviti Pjongjang.

Mene... puno puta sam ovdje pisao, jedino može razjebati nepoštivanje i nepoznavanje struke. Progutat ću poraze, negativne nizove, pa i glupe izjave. Kad osjetim da se ne radi po pravilima struke, hvata me bijes. Nema dugo sam čuo od čovjeka koji se smjestio iza Miška na tribinama Kantride i načulio uši na Opatija-Orijent, kako Miško tvrdi da Đale "super radi". Valjda zbog toga što skače na treningu i na utakmici i što grize kad treba i travu zalijevati. O tome sam pisao, da se ne ponavljam.

Jedna sitnica me ipak tješi i daje mi kakve-takve nade da će se nešto promijeniti na bolje. Siguran sam da se nezadovoljstvo u klubu pojavilo ne nakon serije x-eva i loše igre, nego prvenstveno nakon sve većeg nezadovoljstva navijača koje se više ne može sakriti, niti ignorirati.

Miško možda prodaje klub (moj je dojam da, ako i prodaje, moli Boga da ne nađe kupca), ali sigurno nije od onih kojima je svejedno kakav će biti u očima navijača. Sasvim sigurno voli biti omiljen, to je dokazivao i pokazivao non-stop. Od trčanja u Stuttgartu pred navijače, do silaska u teren na finalu kupa u Zagrebu 2014., do onog legendarnog bubnjanja na istoku Ruje, kad je u transu i ogradu preskočio što u normalnim uvjetima ne bi mogao... dakle, voli bit velik u očima navijača. Da mu se dijele debili, škrti bodul, paška pička, zalizani seronja itd, siguran sam da kao takav ne želi napustiti klub. Garantirano nije indiferentan, moraju takvi tekstovi barem preko treće ruke dođu do njega i vjerujem da neće dozvoliti svoj odlazak s takvom slikom. Možda je izgubio kompas, ali još nije prestao voljeti sebe.

R
Kaže trener da nesmijemo zaboraviti da mi još nismo izgubili. Eh da; i da će nastaviti vrijedno trenirat i drugi tjedan.......

M
Quote from: robil on 03.11.2024, 18:29Kaže trener da nesmijemo zaboraviti da mi još nismo izgubili. Eh da; i da će nastaviti vrijedno trenirat i drugi tjedan.......

Zeli li rec "dobro radit".

C
Radomir neporažen protiv oseka, slavena, istre, varteksa, klubova  koji tuku lagano hajdutspor i dinameta

Quote from: robil on 03.11.2024, 18:29Kaže trener da nesmijemo zaboraviti da mi još nismo izgubili. Eh da; i da će nastaviti vrijedno trenirat i drugi tjedan.......
Ali da zna matematiku da je dobio tri a izgubio dvije imao bi dva boda vise u zadnjih pet utakmica.
Volim grad koji teče

Slušam malo Đaletovu izjavu. Nadam se da ovo isticanje uloge Ilinkovića nije rezultat pritiska niti bilo kakvih kompromisa na koje je pristao. Jer sjetit ćemo se ovom prilikom, intervjua Sopića u nekom od serije ovih nakon odlaska. Gdje je baš njega apostrofirao, kao onog za kojega su od strane vrhuške dolazile instrukcije da mora igrati, da mora više igrati i to.  A na šta Sopić nije pristao.
Jasno, ne ulazim sad u to mora li ili ne mora, meni i danas ništa specijalno nije odigrao da se baš njega mora izdvojiti. A njegov sam navijač, da i to budemo na čisto jer mi izgleda kao fino i pristojno čeljade. Tako da, ako si ti u njemu nešto specijalno vidio, ako si spreman stati iza maloga davajući mu pravu šansu, a znamo svi što je prava šansa, super, pozdravljam, korektno.
Ali ako ideš po instrukcije na kat, ako ti oni pune glavu, zajebi to u startu. Nećeš daleko.

B

Sad može u te svoje floskule dodati da smo jedina neporažena momčad osim ako nas lege ne nalupaju 😅
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

K
Volio bi da vjerni pratitelj gdin otac pogleda slavlje trenera na kraju utakmice, za razliku od igrača i kaže da nije bilo ultimatuma

Z
Pirova pobjeda je izraz kojim se opisuju situacije za vrijeme rata ili oružanog sukoba u kojima je jedna strana ostvarila pobjedu u bitci, odnosno postigla taktičke i operativne ciljeve neke vojne akcije, ali je pri tome toliko materijalno i moralno iscrpljena da nije u stanju ostvariti strateške ciljeve kojima je ta akcija bila krajnja svrha.

Ime je dobila po Piru, kralj kralju Epira koji je početkom 3. vijeka pne. poduzeo veliki pohod na Italiju i porazio Rimljane u dvije velike bitke. Pir je, međutim, pri tome pretrpio ogromne gubitke koje, za razliku od Rimljana, nije mogao nadoknaditi te se, prema legendi, požalio svojim potčinjenima s riječima "Još jedna ovakva pobjeda i propali smo". Pir je nakon toga bio prisiljen napustiti Italiju.

Miško Đaletu jučer nakon utakmice: Đale, još jedna ovakva pobjeda i vrijednost igrača će mi pasti na nulu.

Z
ova Istra je doma uništila dinamo, trebali su pobijediti da ih nisu pokrali. Jučer nisu pokazali ništa. KO da ne znaju igrati nogomet, a znaju jer su ipak igrali nogomet protiv dinama. Sramotna utakmica od njih. Đale ih je anulirao s karakterom i dobrim treniranjem prošli tjedan. Ne zna Đale a?

Inače ono s ubacivanjem lopti je meni za prekid utakmice i 0:3 pa nek pjevaju borbene.

Ove Đaletove izjave su mi dno dna.

OK, kužim da čovjek prvenstveno spašava svoju guzicu i hvaljenjem igrača pokušava biti trener frend gdje očekuje da ovi ginu prvenstveno za njega. Ali toga ima u bajkama.

Ja jučer na tribini nisam čuo nikoga da je zadovoljan igrom, oči krvare, a Đaletovo skakanje u svom prostoru i pljeskanje igračima me dodatno iritira.

U veličanju svoje svježe trenerske diplome navodi da još nismo poraženi. Ja bi podcrtao ovo "još". A onda će neka nova tvrdnja, drugi izgovor.

Sličan onome kada se dođe iz škole, pa kažeš "dobio sam duju", stara te ošine pogledom a ti kreneš nabrajati tko je dobio komad, kao dobro je. Ne spominjući ove sa 4 i 5. A onda neminovno dođe i komad...

Z
Quote from: Monarh on 04.11.2024, 08:29Ove Đaletove izjave su mi dno dna.

OK, kužim da čovjek prvenstveno spašava svoju guzicu i hvaljenjem igrača pokušava biti trener frend gdje očekuje da ovi ginu prvenstveno za njega. Ali toga ima u bajkama.

Ja jučer na tribini nisam čuo nikoga da je zadovoljan igrom, oči krvare, a Đaletovo skakanje u svom prostoru i pljeskanje igračima me dodatno iritira.

U veličanju svoje svježe trenerske diplome navodi da još nismo poraženi. Ja bi podcrtao ovo "još". A onda će neka nova tvrdnja, drugi izgovor.

Sličan onome kada se dođe iz škole, pa kažeš "dobio sam duju", stara te ošine pogledom a ti kreneš nabrajati tko je dobio komad, kao dobro je. Ne spominjući ove sa 4 i 5. A onda neminovno dođe i komad...

Đale je onaj tip trenera koji kad dođe jedan poraz, odma dođe drugi i treći i brod potone.

C
Radomir je matematikom najbolji gostujući trener lige

kad god Crnogorci sjede u kabini Rijeke nije šala

Z
Quote from: Crnogorsko Čojstvo on 04.11.2024, 08:52Radomir je matematikom najbolji gostujući trener lige

kad god Crnogorci sjede u kabini Rijeke nije šala

dobrodošao Rašo!!