Radomir Đalović

Started by tomyrijeka, 23.09.2024, 16:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Đalovicu ne seri. Ako izgubis u Maksimiru odlazi!

Z
3 poraza zaredom ne bi oprostio ni treneru koji je prvi sa 10 bodova prednosti. Treba ipak držati do kluba.

K
Otom potom.
Iskreno se nadam da ćemo prasce sredit, ali ako izgubimo, mora doći trener bilo koji za 4 kola i kup, mora!!

S
Pa najnormalnija reakcija bila bi pokušati šok terapijom. Ako se i nakon trećeg poraza u nizu, uz debakl od igre i svih sranja od prije, niti ne pokuša promijeniti negativan niz, onda je to i "crno na bijelo" da klub ne želi naslov. A to je ravno izdaji. Ako je preteška riječ, nek' bude barem u žargonu izdaja, a ne u pravom smislu riječi. Meni će biti dovoljno da im sljedeći put na Ruji jebem mater, a ne zaplješćem.

Tomo Delija čeka u niskom startu.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ne bi ga smjenili ni da izgubi od dinama pa i Gorice kolo nakon.

Nema šanse da će mijenjat trenera dok smo još matematički u igri..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Nema šasne da mu da otkaz, pod izgovorom (kome se on uopce mora opravdavat kad je u leru)  da nije odradio ljetne pripreme i da zasluzije tu priliku.

Z
Quote from: SandroB on 25.04.2025, 13:57Pa najnormalnija reakcija bila bi pokušati šok terapijom. Ako se i nakon trećeg poraza u nizu, uz debakl od igre i svih sranja od prije, niti ne pokuša promijeniti negativan niz, onda je to i "crno na bijelo" da klub ne želi naslov. A to je ravno izdaji. Ako je preteška riječ, nek' bude barem u žargonu izdaja, a ne u pravom smislu riječi. Meni će biti dovoljno da im sljedeći put na Ruji jebem mater, a ne zaplješćem.

pravi šef će ti dati podršku na poslu nakon prvog zajeba (ako si prije dobro radio), a to jesu. Ali 3 put kad zajebeš....

Shvatite da klub ne gleda ovakvo prvo mjesto kao neuspjeh kao što ga mi gledamo. U biti s obzirom na roster kakav imamo, daleko smo mi od neuspjeha.

Uostalom, što i koga donosi smjena? I dalje imaš Selahija i Djouahru koji su na izlaznim vratima zbog ugovora. I dalje imaš limitirane igrače, neke načete ozlijedama. I dalje nemaš klupu van Gojaka, i nasljeđuješ istrošenu ekipu upitne kondicije.

Novi trener ti u tako kratkom roku može samo namjestiti pozicije kod defenzivnih i ofenzivnih prekida, apsolutno ništa više se ne može u manje od mjesec dana. To nema nikakvog smisla makar Đalović izgubio sve do uzvrata finala.
#navodninavijač

R
Vidi Osijek, i oni su imali 5 poraza u nizu, pa nisu smijenili Rožicu..... i dočekali su pobjedu.....
P.S. nama bi ta šesta bilo kup u Koprivnici....

Z
25.04.2025, 14:33 #415 Last Edit: 25.04.2025, 14:36 by Zelko Maler
Quote from: TIR on 25.04.2025, 14:30Shvatite da klub ne gleda ovakvo prvo mjesto kao neuspjeh kao što ga mi gledamo. U biti s obzirom na roster kakav imamo, daleko smo mi od neuspjeha.

Uostalom, što i koga donosi smjena? I dalje imaš Selahija i Djouahru koji su na izlaznim vratima zbog ugovora. I dalje imaš limitirane igrače, neke načete ozlijedama. I dalje nemaš klupu van Gojaka, i nasljeđuješ istrošenu ekipu upitne kondicije.

Novi trener ti u tako kratkom roku može samo namjestiti pozicije kod defenzivnih i ofenzivnih prekida, apsolutno ništa više se ne može u manje od mjesec dana. To nema nikakvog smisla makar Đalović izgubio sve do uzvrata finala.

niti ja ne smatram ako propustimo prvo mjesto kao neuspjehom.Niti je to razlog smjene.
Ja ciljam na Đaletovu smjenu iz razloga:

1. stagnacija igrača, Čop ne može ništa, a znamo svi da je golgeter, Janković je pod Sopićem bio bolji, da sad ne nabrajam dalje....
2. Užasna, negledljiva igra s kojom ćemo teško u europu i s kojom igrači ne mogu prodisati ( točka br 1.)
3. Kako vrijeme prolazi nema milimetra pomaka, dapače sve se više zatvaramo.

S
O ovome smo lani puno pisali, ne znam zašto je potreba sad ponavljati.

Bilo je puno upisa prošle godine u ovo vrijeme "da nam je netko na početku sezone ponudio...".

OK... nije isto biti cijelo prvenstvo drugi (ili još bolje, treći) i završiti drugi, ili:

- osvojiti 0 bodova od 12 mogućih lani i prepustiti prvo mjesto (teoretičari zavjere reći će - namjerno)

- ove godine, dok najveće saveznike u borbi za prvo mjesto ti imaš upravo u konkurenciji koja te silom gura na prvo mjesto, osvojiš 3 od 15 mogućih bodova u raspletu sezone.

Jebi ga... normalno da je sasvim različit okus tog drugog mjesta.

Quote from: SandroB on 25.04.2025, 14:59Bilo je puno upisa prošle godine u ovo vrijeme "da nam je netko na početku sezone ponudio...".

Floskuletina, iritira me više nego "skupiti glave" ili "lopta je okrugla".
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

A
Quote from: SandroB on 25.04.2025, 13:57Pa najnormalnija reakcija bila bi pokušati šok terapijom. Ako se i nakon trećeg poraza u nizu, uz debakl od igre i svih sranja od prije, niti ne pokuša promijeniti negativan niz, onda je to i "crno na bijelo" da klub ne želi naslov. A to je ravno izdaji. Ako je preteška riječ, nek' bude barem u žargonu izdaja, a ne u pravom smislu riječi. Meni će biti dovoljno da im sljedeći put na Ruji jebem mater, a ne zaplješćem.
Zašto bi ga smijenili kad ga mogu pustit jedno kolo da odmori npr ode u Crnu goru mami na rođendan ili tako nešto😂

L
Nisam siguran koliko je Mišković zadovoljan s Đalovićem, osim Fruku svim ostalim igračima je spustio razinu igre, a samim time i prodajnu cijenu.