Radomir Đalović

Started by tomyrijeka, 23.09.2024, 16:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: manigoldo on 05.05.2025, 16:10smo mi jedini munjeni da menjamo trenera ki je prvi, nakon ca je izgubil dva najbolja (ili 2 od 3-4 najboljih) igraca va zime...homo dogurat do kraja meseca pa onda grintat. si znamo ke su mu mane,ali djale je ca se tice ocekivanja odlicno odradil. eh sad, ok, nije anceloti, ali ni rijeka ni real.(bolji smo ca ne?)
Ima istine u tome što govoriš, ali ima i istine u kritikama koje su mu upućene: loše vodi utakmicu, radi krive zamjene, nepretan je u izjavama, nespretan u davanju minuta onima koji ne-igraju itd.
Naravno, nije sve tako crno. Znamo stisnuti suparnika, koji puta 15 min, koji puta 50 min, a ponekad i 90 min. Ima neke igre, podigao je neke igrače, kvragu prvi smo.

Ja sam nakon Osijeka poludio i htio sam da mu se pokažu vrata, ali ima smisla trenera debitanta koji je pokazao nešto s krnjom močadi koja mu se stalno kreše - zadržat.
Neka njega ove sezone, a za iduću? Ajmo vidjet kako će završiti ovih preostalih pet utakmica.

M
Quote from: Vado Magnar on 05.05.2025, 17:33Ja sam nakon Osijeka poludio i htio sam da mu se pokažu vrata, ali ima smisla trenera debitanta koji je pokazao nešto s krnjom močadi koja mu se stalno kreše - zadržat.
Neka njega ove sezone, a za iduću? Ajmo vidjet kako će završiti ovih preostalih pet utakmica.

da je  zelen je, tar je i cera kontra gorice ispal iz igre drugo poluvreme...se to stoji, nije (jos) karika  na nivou jenega keka recimo.
ja bin volio da se profesionalno odradi sezona, pa neka onda glavonje sednu, povuku crtu i vide ke trenere imaju na radaru i ako su bolji od njega zasto ne. ali dat in celo leto a ne djaletu se zahvalit posle vele gospe...

ali evo, ja sam bil za to da se sa sopicen gre do kraja sezone iako je bil onaj elfsborg...tako da dobro da se mane nisu setili pitat :)

Kada se sudi ili bude sudilo Đaletu trebati će uzeti mnogo argumenata za i protiv.

Osvajanjem naslova naravno da čepi usta svima. Finale Kupa mu je po meni čak i teret jer se očekuje da ga Rijeka osvoji i eventualni neuspjeh neće moći opravdati.

Rijeka ove sezone, za sad, ima 6 poraza i 11 neriješenih.

Ne jebe mene 6 poraza. Porazi su sastavni dio kako života tako i sporta. No neriješeno, 11 puta, to mi je ono, da prostite, pičkasto, zadovoljiš se da nisi izgubio. No, nisi ni dobio.

I to je moja zamjerka njemu. Ne jebe mene ni njegovo skakanje, ni slaganje rečenica, ni kako je došao do pozicije trenera... Jednostavno ne vidim da je kapacitet trenera koji ima tu crtu da tokom igre čita istu i da zna prepoznati problem ili naći riješenje u datom momentu. Npr , u ovih 11 neriješenih i 6 poraza, i ne računam "korona"  :neretljak: Ljubljanu,dakle, 17 utakmica kada nismo imali pozitivan retultat, ja ne pamtim da smo promijenili formaciju u npr 352, 343... Sve je to išlo igrač za igrača na istoj poziciji. Najveći novitet je bio Fruk na špici, ali to je bilo iz potrebe a ne kako taktičko riješenje.

Naravno da mu želim naslov prvaka, i sa guštom bi skandirao mu, ali isto tako bi mu poželio da nakon toga ode, dok je na vrhu. Ušao bi u legendu, trofejni trener. No i za nas i za njega bi bilo dobro da se to ne pokuša opet.

-
Đale s ovom ekipom izvlači maksimum, lako je pričati da je netko drugi trener da bi bili prvaci.  Koliko smo se puta borili za prvaka i bili u igri do zadnja tri kola.

Quote from: -RIJEKA- on 05.05.2025, 18:55Đale s ovom ekipom izvlači maksimum, lako je pričati da je netko drugi trener da bi bili prvaci.  Koliko smo se puta borili za prvaka i bili u igri do zadnja tri kola.

I tvoja i tvrdnja druge strane je iz sfera " što bi bilo...".

Od kud ti znaš da Dale izvlači maksimum?
I od kud ta druga strana misli da bi neki drugi trener imao 10 bodova fore?

Dakle, jednako dubok rov, samo na suprotnim stranama.

M
Quote from: Monarh on 05.05.2025, 19:49
Quote from: -RIJEKA- on 05.05.2025, 18:55Đale s ovom ekipom izvlači maksimum, lako je pričati da je netko drugi trener da bi bili prvaci.  Koliko smo se puta borili za prvaka i bili u igri do zadnja tri kola.

I tvoja i tvrdnja druge strane je iz sfera " što bi bilo...".

Od kud ti znaš da Dale izvlači maksimum?
I od kud ta druga strana misli da bi neki drugi trener imao 10 bodova fore?

Dakle, jednako dubok rov, samo na suprotnim stranama.

a kod nas je vajka dva ca bi bilo - prvo treneri (ki i kad) a drugo igraci, as neki trener more bit anke klopp ali ako mu spromenimo pol ekipe ni on ne more delat mirakule

Đaletov problem nije što je loš trener jer je jedna (debitantska!) sezona u žnj uvjetima premalo za tako nešto reći, nego što mu je jako teško izaći iz sjene Đaleta-igrača. Koji bi danas trebao biti svojevrsno ogledalo kluba. Njega većina pamti kao odličnog napadača, ali prije svega kao nekakvog klauna na terenu, koji nekontrolirano trči na svaku loptu, pada preko ograde dok od veselja slavi gol i tako dalje.

Teško je odvojiti te dvije osobe, pogotovo kad se nekih manira poput slavlja golova neće nikada riješiti - nekih možda ni ne mora, jer nisu ni veći od njega.

Ali kada sve to upakiraš u ove naše uvjete i sva sranja koja nam se serviraju od svih strana oko kluba, a i činjenicu da neki njegovi potezi ipak ne slute na najbolje, plus što je forum-struka laka na okidaču, dobijemo to što dobijemo.

Nijedan trener Rijeke ne bi smio dobiti otkaz u prva 24 mjeseca! Ali to je idealan scenarij, gdje on ima stabilan ugovor i doveden je planski kao i SD, i gdje je klub posložen bez prevelikih oscilacija. Mi trenutno nismo tu i patimo za takvim vremenima pa mislimo da će nakon Đalovića magično doći netko tko će začepiti sve rupe koje višegodišnji navijač vidi u klubu. Neće, nego ćemo samo novom sivom trakom prelijepiti već tri, četiri sloja prošlogodišnjih traka koje drže stroj "podmazanim".
#navodninavijač

Navodno se spominje cabraja koji bi bio i sd sad ne znam kolko ima istine :bo:

D
Zabavne su ove kritike da je Djalovic nespretan u izjavama.. pogotovo nakon sto smo Sopica gledali za mikrofonom :D Djale je za njega gospodin profesor doktor medijskih obraćanja..

@deo123  Pa i nije. Sopić je više manje znao što želi postići s tim presicama. Često su te presice bile kakve su bile jer je htio privući pažnju na sebe i skinuti pozornost s igrača. K tome gaji takav vid komuniciranja i to je dio njegove "osobnosti", po tome ga prepoznajemo. A i znao je biti zanimljiv.
Đalović se, nažalost, uglavnom koristi floskulama: moramo skupit glave, moramo jače trenirat, da smo dali gol utakmica bi bila drugačija i dr. Jednostavno ako ga se usporedi sa Sopićem ili Kekom - on je za klasu, dvije ispod njih.

Quote from: TIR on 05.05.2025, 22:06Nijedan trener Rijeke ne bi smio dobiti otkaz u prva 24 mjeseca!
Reći ću samo jednu riječ, a to je Serse Cosmi.  :neretljak:

Tko zna, Cosmi je možda još na ugovoru, tako da će tehnički nije dobio otkaz unutar 24 mjeseca.

Quote from: beetlebum on 06.05.2025, 08:00Tko zna, Cosmi je možda još na ugovoru, tako da će tehnički nije dobio otkaz unutar 24 mjeseca.

Ako je mogli su mu pustiti da on i dalje drži presice. S njim nikada nije bilo dosadno!  :nisamja:

Quote from: beetlebum on 06.05.2025, 08:00Tko zna, Cosmi je možda još na ugovoru, tako da će tehnički nije dobio otkaz unutar 24 mjeseca.
Stvarno kako je to s njim finilo?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Quote from: D2 on 06.05.2025, 10:30
Stvarno kako je to s njim finilo?

Mislim da je on isplaćen i napravljen je sporazumni raskid. Ali je njegov stožer ostao na plaći i dolazio je neko vrijeme na Ruju. Možda su još  tamo  :bo:

Z
Đale nije taj, on nam nije trener za iduću sezonu i njegov ostanak nakon ljeta je po meni greška. Također, ako Mišković želi dovesti Čabraju i ako je izbor između njuh dvoje, onda je Đale ipak taj.