Radomir Đalović

Started by tomyrijeka, 23.09.2024, 16:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

J
Problem sa čabrajom je što bi uz tomu činio strani element u radnoj zajednici. Poznato je koliko su riječani alergični kad im neko sa strane soli pamet.

S
Za Čabraju sam čuo da je totalno ugodan i OK lik, sad... jbg, mogu vjerovati ili ne. Kao i vi, uostalom.

Z
Čabraja je stara škola. Treninzi su mu trčanje, trčanje, trčlanje. Loksa je pod njima imala najteže treninge u HNL. Igrači su to jedva izdržavali.

S
Da, to je opće poznato. Ali ovo "kakav je čovjek" mi je saznanje odnedavno. Iz njegove neposredne blizine. Ljudi koji su s njim imali posla kažu sve najbolje o njemu.

Tkogod se kao neigrač probije do neke ozbiljne razine u nogometu zaslužuje dosta poštovanja, jer je sama industrija jedna od najzatvorenijih u svijetu, koja i dalje funkcionira po staromodnom modelu preporuka, usluga i prijateljstava.
#navodninavijač

M
samo da se ne pozabi: pred dva leta je djale ostal va kvarneru kad njih je cela barka otisla put gore...saka mu cast na ovemu prvenstvu, zasluzil je ko covik i ko profesionalac

Bravo Djale i pokraj svih kritika koje smo znali ispljunuti Ti si kralj.
Volim grad koji teče

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Krkan on 04.06.2025, 09:21https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/radomir-dalovic-najpopularniji-je-covjek-na-kvarneru-da-je-bar-pocetak-priprema-vec-danas-jedva-cekam/

Ajmo ga sad potjerat!

Lud k'o puška. Energija pršti iz teksta. Svaka mu čast!  :svakacast:

I da. Raduje informacija da će nastojat zadržat stožerne igrače dok traju europske kvalifikacije.

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
sve se to okrene preko noći. Glavno da smo svi skupa na zemlji i Đale i klub i mi navijači.

B
Quote from: Vado Magnar on 04.06.2025, 09:54
Quote from: Krkan on 04.06.2025, 09:21https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/radomir-dalovic-najpopularniji-je-covjek-na-kvarneru-da-je-bar-pocetak-priprema-vec-danas-jedva-cekam/

Ajmo ga sad potjerat!

Lud k'o puška. Energija pršti iz teksta. Svaka mu čast!  :svakacast:

I da. Raduje informacija da će nastojat zadržat stožerne igrače dok traju europske kvalifikacije.
Ne sumnjam da je Djale optimistican, no tekst je napisao DV, njemu bi i intervju sa Ivom Josipovicem bio kao da prsti od energije.