Radomir Đalović

Started by tomyrijeka, 23.09.2024, 16:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Kostrena on 06.06.2025, 14:11Novac nije ni približno problem, problem su transfer planovi, ali to će se riješiti

Ako je tako, moguće da bi Djale htio zadržati čim više kostiju za kostur ekipe u kvalifikacijama, a Mišković i DRS ciljaju prodaju čim prije.

O
Quote from: beetlebum on 06.06.2025, 15:09
Quote from: Kostrena on 06.06.2025, 14:11Novac nije ni približno problem, problem su transfer planovi, ali to će se riješiti

Ako je tako, moguće da bi Djale htio zadržati čim više kostiju za kostur ekipe u kvalifikacijama, a Mišković i DRS ciljaju prodaju čim prije.

Znači nema rješenja.

Ima, naravno. Djale ce shvatit da je bio u krivu i da ima jos bolje igrace na klupi i da je sretan s novim kamioncinom prinova prije LP. I potpisat.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: Boy1da on 06.06.2025, 16:06Ima, naravno. Djale ce shvatit da je bio u krivu i da ima jos bolje igrace na klupi i da je sretan s novim kamioncinom prinova prije LP. I potpisat.
Jedino ispravno. Dosta više tih selektora. Zviždaljku u usta i treniraj što imaš, sad bi treneri još i birali. Za birati je tu DRS, a za platiti Mišković. Dosta više tih pomodarskih fora i demokracije.  ;)

Čak sam i poluozbiljan  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I
Nema tu nikakvih problema. Bit će Đale zadovoljan i  plaćom i rosterom.

06.06.2025, 16:39 #500 Last Edit: 06.06.2025, 16:47 by ri5gile
Quote from: Zelko Maler on 06.06.2025, 13:53ja imam osjećaj da bi najbolje i za klub i za Đaleta bilo da ih on sve skupa stera u kurac i krene svojim putem.
Mislim da bi to bio win win i za nas i za njega kao trenera.

Nemojte me razapeti, samo moj osjećaj.  :bo:

Đale da sada ode, postao bi najveći ikada, veći od Keka, ne momentalno ali bi se ishajpalo kroz godine, samo bi rasla legenda
to bi bila baš filmska priča, holliwoodski poučak,
živi brzo, umri mlad, budi lijepi leš , James Dean iz našeg sokaka
naravno, umrjeti i leš je preneseno značenje i naravno da neće sada otići ali eto, samo sam prenio misao

Ma Đale čeka da se rasplete sa ovim amerom situacija :vijesti:

Đale nam se diže s minimalca i vodi nas u nove pobjede, bit će to super :nisamja:
Dobro, dobrooo! Fuć!

Dogovorili 99%. Jos samo da se dogovori i plaća  :neretljak:
Ups 😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

K
ma tjeraj tog neznalicu van na cestu

:vijesti:

O svemu pomalo

alkoholom protiv droge

J
Miško je Đaletu oprostio što ga je tukao i sve je riješeno ;D

V