Radomir Đalović

Started by tomyrijeka, 23.09.2024, 16:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

J
Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 11.06.2025, 10:52
Quote from: Johnson on 11.06.2025, 10:31I koliko god sam bio mišljenja da nama treba trener-menađer (Kek, Jakir, Bjelica...), DRS i ekipa su me razuvjerili.

Upravo je Jakir zaslužan za Fruka, Jankovića, Ivanovića u Pašalića, gdje će nam njih četiri donijeti sveukupno barem 18 milijuna eura.

Ok, možda ne treba engleski tip trenera, ali jači SD bi nam trebao.
Zbog toga sam i bio skeptican oko djaleta. Taktika me najmanje brine u toj jednadžbi.

Ja se samo nadam da je Đale svjestan svojeg žutokljunstva i da mu to samo može biti poticaj da daje više, odnosno da je sada najgladniji.
Ono što mu želim je da bude čim manje tvrdoglav i neka ga ne bude strah uvoditi promjene ovisno o igračima koje ima u kadru. Rezultat je svetinja, ali bez "igre" nema dugoročnog rezultata. Balans između "igre" i rezultata je najteže stvoriti. Zato Đale zasukati rukave i krenuti sad i jače na treninzima nego prošlu sezonu.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

J
Quote from: D2 on 11.06.2025, 12:52Ja se samo nadam da je Đale svjestan svojeg žutokljunstva i da mu to samo može biti poticaj da daje više, odnosno da je sada najgladniji.
Ono što mu želim je da bude čim manje tvrdoglav i neka ga ne bude strah uvoditi promjene ovisno o igračima koje ima u kadru. Rezultat je svetinja, ali bez "igre" nema dugoročnog rezultata. Balans između "igre" i rezultata je najteže stvoriti. Zato Đale zasukati rukave i krenuti sad i jače na treninzima nego prošlu sezonu.
Mislim da mu je to vrlina. Ne puca ga ego da ne bi saslušao savjete pametnijih oko sebe. Ručnu povlači kod eksperimentiranja jer je ipak njegova glava u pitanju. Puno ljudi je reklo da je i Kovačević takav, da mu je Šafarić praktički vodio ekipu u Varaždinu.

Super, samo ne znam tko vodi Djaletu onda od trio ria Landeka-Čagi-analitičar s pazara.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

B
Mene kao trener nije kupio, kritican sam bio prema njemu vecinu sezone izuzev onog kratkog perioda derbija gdje smo igrali zaista dobro, a jako puno utakmica je bilo bas mucno za gledati.
No slazem se da mjenjat trenera sada nema smisla i da zasluzuje priliku radit bez pritiska, niti imamo ikoga tko se dokazao a da ga imamo mogucnost dovesti-Garcia u hajduk, Kova u dinamo i to je to od dokazane kvalitete.

Tu je, nas je, sad samo treba napredovat, vjerujem i da sad nema toliki pritisak jer mu ni u klubu nitko ne visi nad glavom, da mozda bez tog grca i razvije neku igru.

No mene vise brine mercato i nase "pripreme za Europu". Bude li prijelazni rok kakav se da iscitati nece biti ni vazno tko je trener.

J
Quote from: Boy1da on 11.06.2025, 13:44Super, samo ne znam tko vodi Djaletu onda od trio ria Landeka-Čagi-analitičar s pazara.
Dodaj DRS-a i pun šank riječkih stručljaka koji nisu dobili priliku da dokažu svoju svjetsku trenersku klasu. ;)

I
Oko Đaleta, jedino normalno i logično je da mu je ponuđen novi ugovor! Sve ostalo bila bi sramota za klub.
Nema apsolutno nikakve veze što ga mnogi ne šmekaju kao trenersku marku i ja mislim da ima boljih ali, odnosno veliko ALI! Što stvarno mislite da bi bilo u redu ne ponuditi novi ugovor treneru koji je drugi u 80 godišnjoj povijesti kluba osvojio prvenstvo...i sitnica kup. Čovijek koji je dokazano odan klubu koji podmetne leđa kada god treba.
Imamo stvarno kako kratko pamćenje, a samo je 13 dana prošlo od osvajanja zadnjeg trofeja..prije 20 dana čitao sam Đaletu spomenik, doživotni ugovor, ne mora ništa ni napraviti kasnije samo da osvoji naslov!
Kažem i da riskiramo da ispadnemo iz Europe i da ga potjeraju nakon 3 tekme, ako je netko zaslužio novi ugovor, onda je to Đale.

K
Đalović ima jako jako puno poznanstava, sa agentima i direktorima, puno više od DRS-a, tako sam čuo i da bi bio top SD, u ovom slučaju manager

F
Quote from: istria bianco / blu on 11.06.2025, 14:14Oko Đaleta, jedino normalno i logično je da mu je ponuđen novi ugovor! Sve ostalo bila bi sramota za klub.
Nema apsolutno nikakve veze što ga mnogi ne šmekaju kao trenersku marku i ja mislim da ima boljih ali, odnosno veliko ALI! Što stvarno mislite da bi bilo u redu ne ponuditi novi ugovor treneru koji je drugi u 80 godišnjoj povijesti kluba osvojio prvenstvo...i sitnica kup. Čovijek koji je dokazano odan klubu koji podmetne leđa kada god treba.
Imamo stvarno kako kratko pamćenje, a samo je 13 dana prošlo od osvajanja zadnjeg trofeja..prije 20 dana čitao sam Đaletu spomenik, doživotni ugovor, ne mora ništa ni napraviti kasnije samo da osvoji naslov!
Kažem i da riskiramo da ispadnemo iz Europe i da ga potjeraju nakon 3 tekme, ako je netko zaslužio novi ugovor, onda je to Đale.

Bravo Ištrijan 🙂
Punih 13 dana je trebalo za opet počet sa negativom i filozofiranjima raznim....tj mlatit tuđim po koprivama....
Pa kakav bi to bio Misko/klub  da mu se nije ponudio novi ugovor!....odan čovijek koji uzme duplu krunu....i trebalo je nači novoga trenera :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:
Sad još čekam da se objave pretplate, pa kad krene kipanje   :vijesti:

V
Vidim da je ekipa malo krivo shvatila - nitko nije rekao da mu je trebao pedalu dati, pričamo o tome da li je dugoročno rješenje koje će nam donijeti uspjehe odnosno komentiramo njega kao trenera.

I
11.06.2025, 15:16 #550 Last Edit: 11.06.2025, 15:19 by istria bianco / blu
Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 11.06.2025, 15:00Vidim da je ekipa malo krivo shvatila - nitko nije rekao da mu je trebao pedalu dati, pričamo o tome da li je dugoročno rješenje koje će nam donijeti uspjehe odnosno komentiramo njega kao trenera.
Pa on nam je već donio uspjeh i to najveći uspjeh u povijesti kluba i tu svako propitkivanje treba stati.
Dok god rezultati ne kažu drugačije !
Ako uđe u skupinu, sto ćemo reci ali da to je Conference, da smo imali pravog trenera išli bi u Ligu prvaka...pa gdje je onda kraj?!
To je isto kao da netko dogovori najveći posao u povijesti jedne kompanije, a vlasnik kaže: znas ja ti necu ponuditi novi ugovor jer mislim da to nećeš ponoviti.
Kažem nisam najveći Fan njegove taktičke obučenosti i ideje kako mu ekipa treba igrati, ali suludo bi bilo bilo koje drugo rješenje.

Ni da dovedemo najboljeg trenera na svijetu, recimo da je to Guardiola, ni on ne bi garantirao uspjehe, niti bi mogli sada predvidjeti je li dobro dugoročno rješenje. Đalović ima sve što treba: rezultat, momčad koja ga prati, klub koji je škrt, ali i strpljiv, navijače koji ga osjećaju kao svojeg. U prvoj godini pokazao je puno toga dobrog: smislen defanzivni nogomet, pametno iskorištavanje igrača, revitaliziranje karijere pojedinih igrača, homogenu momčad i rezultat. I to s momčadi koja je bitno slabija od prošlogodišnje. Je li može postojati bolji trener za nas? U ovom trenutku? Mislim da ne. Ni Kek, ni neko veliko strano ime ne garantiraju ništa. Zar bi zaista danas netko mijenjao Đaleta za Kovačevića, Šafarića ili Garicu? To zaista nema smisla i takva rasprava nema smisla. Zaista nema smisla smjenjivati ga i mislim da to nitko ne bi htio. A pretpostavljam da ni @Vanjska Anasa Sharbinija o tome ne želi govoriti.

Ono što ima smisla je pitati se u čemu bi mogao biti bolji, koji su propusti koje možemo uočiti u njegovom radu, je li nešto mogao/trebao bolje i sl.

V
Quote from: Vado Magnar on 11.06.2025, 15:18Ono što ima smisla je pitati se u čemu bi mogao biti bolji, koji su propusti koje možemo uočiti u njegovom radu, je li nešto mogao/trebao bolje i sl.

Ovo.

Donio nam je uspjehe i sve, ali to i dalje ne znači da se neke njegove odluke ne smiju propitivati, navoditi mane i slično.

Covjek bi pomislio da su Kovačević i garcia osvojili svako po 3 lp koliko su trazena roba na forumu.
Đalović u prvoj sezoni ima vise trofeja nego njih dvoje skupa u zivotu a to se jedino piše.

I poteracat ce ih đale u sljedecoj sezoni. Plitak potok
nananana... rijeka je najbolje od svega...

V
11.06.2025, 16:20 #554 Last Edit: 11.06.2025, 16:21 by Vanjska Anasa Sharbinija
Quote from: istria bianco / blu on 11.06.2025, 15:16
Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 11.06.2025, 15:00Vidim da je ekipa malo krivo shvatila - nitko nije rekao da mu je trebao pedalu dati, pričamo o tome da li je dugoročno rješenje koje će nam donijeti uspjehe odnosno komentiramo njega kao trenera.
Ako uđe u skupinu, sto ćemo reci ali da to je Conference, da smo imali pravog trenera išli bi u Ligu prvaka...pa gdje je onda kraj?!

Ne.

Nakon ove sezone po meni klub mu mora staviti tri cilja, i to redom:
1)ulazak u skupine nekog europskog natjecanja te dobar rezultat u njima
2)borba za naslov
3)ponovno osvajanje kupa.

Uz to da ako klub ne uđe u niti jedno natjecanje je sezona neuspješna. Pusti prvenstvo i kup, Europa MORA biti top prioritet.