Radomir Đalović

Started by tomyrijeka, 23.09.2024, 16:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Na ovu gromadu od čovjeka teško je ostati imun.

Kod svih nas je izazivao reakciju. Pretežno onu pozitivnu, ljudski iskrenu i toplu.

Kakvu je samo bajku ispisao s Rijekom u jednoj od najluđih sezona u našoj ligi.
Strahovit motivator, živa energija od čovjeka.

Naravno da je jedan od nas , naravno da će to zauvijek ostati. A rastanak je bio neizbježan i to je očito.
Da je zaslužio možda više, sigurno da je.
Da bi danas dobio otkaz da se ne kuha priča oko novog vlasnika , sigurno da nebi.  Ispalo je na kraju grdo...meni je knedla u grlu. Nije mi drago... Ali opet pokušavam realno zaključivati ...

Igra nam je u slobodnom padu. Njegova se energija počela trošiti. I navijački puk se krenuo okretati protiv njega... Pitanje je samo vremena kad bi postala javna vređaona na tribinama u sljed loših rezultata.
A to provlačenje kroz blato, ne zaslužuje nitko, a pogotovo ne on. Koji nam je toliko dao.

Na kraju dana odlazi kao šampion, kao pobjednik... I sigurno će za račun uspjeha u Rijeci dalje razvijati svoju karijeru na puno većem nivou,nego što bi to bio slučaj da nije dobio svoju priliku života u Rijeci.

Želim mu svu sreću

Uvijek će mi ostati gorko slatka ova tvoja godina u Rijeci. Slatka zbog trofeja, gorka  zbog rastanka...

Radomir Đalović -jedan od nas !!!

Butić mora da igra!!!
Nogometni Expert

01.09.2025, 20:04 #977 Last Edit: 01.09.2025, 20:16 by Silvio Dante
I ovim putem, Đale, veliko i najiskrenije Hvala.

Da će Rijeka smijeniti trenera, osvajača netom osvojene duple krune samo 3 mjeseca nakon iste, i nakon samo 5 početnih ligaških kola nove sezone, rekao bih da nema šanse. Ali eto, čovjek je naivna i i neviđena budaletina, i stvarnost ga uvijek i iznova demantira. Sezona je još uvijek vrlo živom, ciljevi, koji su u slučaju Rijeke uvijek nejasni, ili barem magloviti, su još uvijek dohvatni. Valjda. Ne znam što bi se sudbinski desilo, promijenilo, da je ova odluka pričekala recimo 2, 3 mjeseca, i zimsku pauzu?  :bo: kao neki razuman rok strpljenja, i davanja minimuma raspekta, zahvalnosti, razumijevanja i vremena u konačnici zaslužnom čovjeku da ipak dokaže da može. Da možda može.
Oni su Radomire rekli da ne može, da ne valja, i da mora odmah. Ne znam, ništa definitivno više ne znam niti kontam.

Ali ponavljam, veliko, beskonačno hvala. Na emociji prije svega. Ljubavi, žrtvi, gesti. I dosezima. Rijeka te voli. Beskonačno. Bezgranično. Ti si Rijeka.

I
Moćna objava. Jako.

Bilo je moćno i ono jučer nakon utkmice. Jebena minuta ga je djelila da ode sa punim plijenom sa Poljuda gdje smo ispraćeni kao ovce na klanje.

Nažalost takvi ljudi koji se puno daju lako izgore.
Morat će radi sebe i vlastitog zdravlja "spustiti loptu na zemlju" nogometnim žargonom.

Ponekad mu vjerovatno ta silna energija bude i smetnja prilikom same utakmice. Jer ne može racionalno odlučiti i donijeti ispravnu odluku.

Najbolje mu je da se sada dobro odmori i očisti glavu. I dobro izabere poslije za karijeru

A
Quote from: LenRi on 01.09.2025, 18:11
Quote from: Arci1984 on 01.09.2025, 18:09Odlazi najmanji krivac za ulazak u sezonu a ostaju Čulina i Sudar koji nisu pojačanje doveli osim Dantasa. Đale ima puno grešaka i ne kažem da nije trebao sad dobit otkaz al njih dva MORAJU otić.
Pa šta njih dvojica ostaju? To su onda neke nove informacije
Nemam te info al nisam vidio objavu da su dobili otkaz. Neznam vise šta vjerovat da se odgađa u i oko kluba jer toliko svakakvih informacija a ništa službeno. Uglavnom njih dva su trebali dobit otkaz i prije Đalovića.

P
Ono sto mene najvise smeta je da se covjeku radilo o glavi ocito vec neko vrijeme....opet kazem covjeku koji je po drugi put tek u povijesti ovog kluba osvojio duplu krunu i to da ga pociste dva tipa koja sa djaletom po pitanju odanosti i ljubavi prema klubu ne mogu stati u isth recenicu (drs i culinini).....
Sve jasno, mogao je djale i bolje, mogao je i pametnije, ali zadrzati ova dva (pa makar dok novi gazda ne pomete sve) a maknuti djaleta je uvreda za zdrav razum....

01.09.2025, 22:04 #981 Last Edit: 01.09.2025, 22:04 by Hololulu
Đale hvala ti i sretno legendo....

Neka se poklope oni koji su te nazivali razno raznim imenima.

Od prvog dana kada si kročio na Kantridi kao igrač,  osvojio kao trener prvenstvo s tvojim, našim najdražim klubom.

Pokazao kako se bori za bijeli dres...

Poštovanje ćeš uvijek imati ovdje na Kvarneru i kome je Rijeka u srcu.

Hvala ti i sretno od srca..

Pro: Djale je uno di noi, nepretenciozan, malo boem, pije pivu iz kantice na zadnjoj plazi na Preluku

Contra: supacki se izgrebao za poziciju kad je bio pomocni

Pro: eksli mu je stalo do Rijeke, skucio se tu i prije posla u klubu (mada i ono "odbio je ic u Dinamo s Jakirom" je zer'cu prenakićeno u odnosu na stvarnu verziju)

Contra: pogubio se

Pro: nisu mu nicim u klubu olaksali, SD Pat i SD Mat (i Misko) mu nisu olaksali svojim potezima (dapace), a on je onda fasovao

Contra: i unatoc tome nista nije pokazao sto bi makar u tragovima davalo naznaku da bi ni s 5 pojacanja to licilo na ista vise od "stisni iza, napred improvizacija".

Ocu rec - nikad nis nije crno bijelo.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

K
Quote from: Boy1da on 01.09.2025, 22:12Pro: Djale je uno di noi, nepretenciozan, malo boem, pije pivu iz kantice na zadnjoj plazi na Preluku

Contra: supacki se izgrebao za poziciju kad je bio pomocni

Pro: eksli mu je stalo do Rijeke, skucio se tu i prije posla u klubu (mada i ono "odbio je ic u Dinamo s Jakirom" je zer'cu prenakićeno u odnosu na stvarnu verziju)

Contra: pogubio se

Pro: nisu mu nicim u klubu olaksali, SD Pat i SD Mat (i Misko) mu nisu olaksali svojim potezima (dapace), a on je onda fasovao

Contra: i unatoc tome nista nije pokazao sto bi makar u tragovima davalo naznaku da bi ni s 5 pojacanja to licilo na ista vise od "stisni iza, napred improvizacija".

Ocu rec - nikad nis nije crno bijelo.

Istina, navodno da je sve Sopićeve komentare druko miškoviću. Sad jeli to istina ili ne neznam ali to sam već više puta čuo (od poznanika i jednog igrača bivšeg)

E sad, a vidjevši konačan rezultat Sopića naspram onog Đalovića, gdje prestaje šupačko cinkanje kolege šefu, a gdje počinje borba za bolju opciju za klub, koji je iznad svih. Ilitiga +1 na nije crno bijelo kao što Boy1da kaže.
#navodninavijač

02.09.2025, 00:03 #985 Last Edit: 02.09.2025, 00:04 by Boy1da
A da, al onda vec ulazimo u psihoanalizu i otkrivanje njegovih namjera, pa i eticke stvari tipa "jel on dobar, ako je napravio slucajno dobru stvar iz sebicnih namjera" itd.

Ukratko, nije sve crno bijelo. Skoro nikad u zivotu nije.

Jel mu islo sve na ruku? Ne.
Jesu ga mogli "put in a better position to succeed"? Da.
Je li i dalje dosao moment da ode? Da.
Je li to moglo bit drugacije odradjeno? Mozda, ali ako je to cijena reustroja iz mesokombinata u nesta sta nalikuje profesionalnoj organizaciji - bit ce opravdano.

Na to ce se svest. Ako investicija dovede do napretka, nitko nece plakat za Djaletom i pamtit ce se samo lijepe stvari i titule. Ako krene po kurcu, biti ce "jesan van ja reka, zna san o'kad su naseg Djaleta onako prokinili nogun iz kluba".
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

M
https://www.youtube.com/watch?v=DL077g4SsoA&list=RDDL077g4SsoA&start_radio=1

Covjek koji je cista emocija, koji ce uciniti mozda i iracionalne poteze,ali najteze je kad stitis ono sto volis, radis stvari koje nisu ciste ni dobre, a radis jer radis da zastitis ono sto volis.
Nekad moras znat stat, ali kad srce voli ko ce ti reci da ides u krivom smjeru.
Nije sve crno bijelo ali nije ni sve sivo, siva nije bila ljubav prema klubu, I neki drugi su imali sansu pokazat, pa eto nisu.
Ja cu pamtit samo ono dobro u nadi da ces jednog dana opet doci, izostren,iskusniji , jaci, da ces povesti svoje momke do nekih novih titula I osvajanja.
Do tad, dovidjenja.

S
Djaletu od srca hvala i dovidjenja. Neznam za te pozadinske igre niti me nezanimaju. Kako se kaze o pokojniku uvijek sve najbolje. Hvala mu za igre u nasem dresu I na duplo kruni. Dvije stvari koje mu zelim da u buducnosti promijeni su upgrade znanja u taktici. U godinu dana nije stvorio nista kada trebamo napadati ili hvatati rezultat, pustimo price o igracima koje je imao. Drugo ponasanje na klupi, u meni je stvarao nervozu Koji Sam gledao tekme na tv-u onda mogu misliti kako je bilo igracima. Sta su izvodili Cagalj,Landeka I on tokom tekme je balkanizam I divljastvo. Ipak pamtim samo sretne dane ....

Đale hvala na svemu!

Igračka i trenerska legenda našeg kluba.
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

M
Mene iskreno nije trigeralo to njegovo skakanje uz liniju,to je takav stil vodjenja, pogledajte Diega Simeonea kako on vodi,isti djir,plus Djale je u klubu prema kojem gaji emociju i to je tako. Netko je stoik, ala Kek a netko je emocija,ne znaci jedan voli vise a drugi manje,jednostavno razliciti karakteri.