LIGE PETICE

Started by Projeto, 27.03.2023, 19:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

S
Quote from: Fornax on 05.05.2026, 13:36
Quote from: Iqteam on 05.05.2026, 12:38Eto i meni je Arsenal bio drag najviše zbog Nicka Hornbya i Nogometne groznice.
Nikako pročitat tu knjigu. Film je simpa (Colin Firth, Mark Strong), ali knjigu baš svi uzdižu.

Film je, vjeruj mi, govno u odnosu na knjigu. Ona scena izlaska na ulice kad su dali gol za 0:2 i osvojili titulu je bljutava i mizerna. Onako se slavi kraj radnog tjedna u Babinoj gredi. Pročitao sam i original i naš prijevod. Knjiga / dnevnik je zakon. Colin Firth je to odglumio tako-tako. Ali... ponavljam ovu scenu na kraju... užas.

Quote from: SandroB on 05.05.2026, 17:53Ona scena izlaska na ulice kad su dali gol za 0:2 i osvojili titulu je bljutava i mizerna. Onako se slavi kraj radnog tjedna u Babinoj gredi.
Kako znaš da tako nije bilo i u stvarnosti? Si bio tamo?  ;D

#degenerik

S
05.05.2026, 21:36 #182 Last Edit: 05.05.2026, 21:40 by SandroB
Quote from: Fornax on 05.05.2026, 18:07
Quote from: SandroB on 05.05.2026, 17:53Ona scena izlaska na ulice kad su dali gol za 0:2 i osvojili titulu je bljutava i mizerna. Onako se slavi kraj radnog tjedna u Babinoj gredi.

Kako znaš da tako nije bilo i u stvarnosti? Si bio tamo?  ;D

Vjeruj mi, jako dobro se sjećam te utakmice. Slavlje na gostujućoj tribini je bilo nešto što do tog dana nisam gledao prečesto. Lako je zaključiti da su i ovi u Londonu feštali malo žešće. Sigurno nije bio mini-disco hotela Vespera...

Glavna mi je zamjerka što ideš ekranizirati djelo Nicka Hornbyja, svjetski poznatog nogometnog fanatika, navijača do srži, a scenu slavlja na ulicama pretvoriš u nenogometnu feštu. Tek malo više od onih žonglera na semaforu kod Novog Lista.

Quote from: SandroB on 05.05.2026, 21:36Vjeruj mi, jako dobro se sjećam te utakmice.
Premali sam bio, ali YouTube sve pamti.

Mogu samo misliti kako je bilo navijačima Liverpoola.
#degenerik

Arsenal u finalu LP prvi put nakon točno 20 godina.

Ajde, ovome danas se ne može ništa zamjeriti.
#degenerik

06.05.2026, 21:42 #185 Last Edit: 06.05.2026, 21:43 by bob marley
Gledam na Areni Bayern PSg i ovaj komentator već 3 puta se čudi kako ona ruka nije penal za Bayern. Pa kako može biti penal, ispucava loptu van 16 i napuca svog u ruku. Po meni veze s penalom nema. Samo ne znam što je svirao prije ruke Mendesa kojem bi bio 2.žuti. Čini mi se dosta neobjektivan, baš navija za bayern

O
Pa pogada ga u ruku koja nije uz tjelo tj. nije u prirodnom polazaju,koliko ja znam nema veze dali te tvoj igrac pogodi u ruku ili protivnicki,ma da se s ovim rukama nikad nezna jer svaku uakmicu za istu stvar drugu odluku imaju.Trebali bi napraviti pravila koja su crno bjela bez mogucnosti  sudackog uvjerenja znacisvaka ruka koja nije uz tjelo je penal penal i rijesen problem,a realno najbolja varijanta je ona iz devedesetih kad si imao penal za namjerno igranje i indirekt kada te pogodila.

L
Nema govora o penalu, napucan je od svog suigrača, te lopta putuje od gola.

Ovo nema veze s penalom, ali ni onaj koji je suđen za PSG u prvoj utakmici nema veze s penalom, pa je suđen  :bo:

Dijamant BKFC Bournemouth je trenutno 6. i kako se čini igrat će EL.

Kako bi bilo da je Miško prodao njima i da oni padnu na 7. I igraju EUCL.

Quote from: Snjesko on 06.05.2026, 22:19Ovo nema veze s penalom, ali ni onaj koji je suđen za PSG u prvoj utakmici nema veze s penalom, pa je suđen  :bo:
Tako je. Po nogometnim pravilima ako nogometaš pogodi/napuca suigrača u ruku a lopta ide od gola nema kaznenog jedino ako ide lopta prema golu onda je.
Volim grad koji teče

Bournemouth - Man. City čudo od utakmice, Haaland golčinom izjednačio u 95. minuti, trebala je pobjeda, Arsenal je prvak nakon 22. godine.

#degenerik

G
Upišite "Arsenal" u Google. Tko zna da li je takva animacija bila i za nas prošle sezone?  :)