LIGE PETICE

Started by Projeto, 27.03.2023, 19:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

#navodninavijač

QuoteAnge Postecoglou's response to being asked if Spurs fans should temper their expectations:

"No, no, no, let them go, let them go and enjoy it. My role is not to burst people's bubbles. Let them get excited, let them get ahead of themselves. That's the beauty of being a supporter. They go through enough pain mate, you want to let them enjoy it. If they think we're going to be world beaters then great, that's up to us to match that expectation. Our supporters deserve to have some happiness and enjoy it any way they want to."

Sviđa mi se ova izjava. Euforija i sanjarenje, ali ne na travnjaku! Da si samo barem kupio Davida prije mjesec dana. Nikad zaboraviti, nikad oprostiti!
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Autobus Lyona nakon što su išli na gostovanje na jug Francuske, u Marseille:

Trener Lyona Grosso krasi naslovnicu l'Equipea:

Zasad 9 uhićenih.
#navodninavijač

Su to napravili povampireni Fiumani?
 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
Nešto se zanimljivo događa u Engleskoj. Evertonu je oduzeto 10 bodova jer su zadnje 3 godine imali veći financijski minus nego što to dopuštaju propisi lige, i to za 19 milijuna funti. U biti su prekršili njihov lokalni FFP. Klubovi koji su u to vrijeme ispadali iz lige, a igrali su po pravilima, mogu tražiti kompenzaciju od lige, ali ne mogu tužiti Everton za štetu putem redovnog suda.

A sada glavna stvar: Everton je optužen i bio kriv po samo jednoj točki. Sada svi gledaju u Manchester City koji trenutno prolazi isti proces, ali sa 115 točaka. Po svemu sudeći, u odnosu na njih Everton je bio pravo nevinašce. Osim toga, pod istragom je i Chelsea. Kokice su spremne... :neretljak:

R
Quote from: river on 21.11.2023, 11:45Nešto se zanimljivo događa u Engleskoj. Evertonu je oduzeto 10 bodova jer su zadnje 3 godine imali veći financijski minus nego što to dopuštaju propisi lige, i to za 19 milijuna funti. U biti su prekršili njihov lokalni FFP. Klubovi koji su u to vrijeme ispadali iz lige, a igrali su po pravilima, mogu tražiti kompenzaciju od lige, ali ne mogu tužiti Everton za štetu putem redovnog suda.

A sada glavna stvar: Everton je optužen i bio kriv po samo jednoj točki. Sada svi gledaju u Manchester City koji trenutno prolazi isti proces, ali sa 115 točaka. Po svemu sudeći, u odnosu na njih Everton je bio pravo nevinašce. Osim toga, pod istragom je i Chelsea. Kokice su spremne... :neretljak:
Kažeš mogli bi pogledat ako bi nam koji od igrača tih klubova mogao bit pojačanje. Što nije netko napisao da na zimu dolazi zvijer od 15-20 golova (welcome Haaland)?

Nije li se Haaland ozlijedio? A i ono... grd je. Želimo estetski primamljivu Rijeku. Dakle, daj Fodena i Greylisha.  :neretljak:

R
Quote from: Vado Magnar on 21.11.2023, 14:41Nije li se Haaland ozlijedio? A i ono... grd je. Želimo estetski primamljivu Rijeku. Dakle, daj Fodena i Greylisha.  :neretljak:
Taj Grealish da će va OŠK Omišalj, navodno da tamo ekipa more najviše popit.

Quote from: Vado Magnar on 21.11.2023, 14:41Nije li se Haaland ozlijedio? A i ono... grd je. Želimo estetski primamljivu Rijeku. Dakle, daj Fodena i Greylisha.  :neretljak:
Time je taman popunio zadnju kućicu naših uvjeta.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Neka dobrano protrese UEFU i neka se ovi mastodonti odvoje jer uništavaju ostatak EU nogometa.

Možda će se supci onda početi brinuti o manjim sredinama kad vise ne budu morali tetošiti ove top korporacije.

Ne tvrdim da je to odlično, ali ne bojim se rezultata tih odluka. Rijeka će i dalje igrati nogomet.

Sjetite se panike oko Bosmanova pravila...

Ovo je čista medijska histerija. Sad će to musti neko vrijeme, a na kraju će biti rodjenje - misa.

21.12.2023, 12:02 #86 Last Edit: 21.12.2023, 12:17 by 🔵 D10S ⚪️
Bosmanovo pravilo je unistilo nogomet. Pogotovo klubove iz istocne europe. Ja preferiram ekipe sa 3 stranca a ne legiju stranaca. Ali ne mozes zagovarat EU a branit klubovima da imaju víse od 3 stranca. Jbg.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 21.12.2023, 12:02Bosmanovo pravilo je unistilo nogomet. Pogotovo klubove iz istocne europe. Ja preferiram ekipe sa 3 stranca a ne legiju stranaca. Ali ne mozes zagovarat EU a branit klubovima da imaju víse od 3 stranca. Jbg.

Bosmanovo pravilo nema veze s brojem stranaca u ekipi.
Ali slažem se da je uništilo nogomet.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Kakva utakmica Villareal - Barcelona  :svakacast:  :vijesti:
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Nisam gledao, ali mi je drago da je Barcelona izgubila.  ;D
#degenerik