SHNL 11. kolo: Rijeka - Varaždin, subota 26.10., 18:30h

Started by R13KA, 25.10.2024, 18:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ma ne mora Dogan igrat.. dugo nismo vidili Djouahru na lažnoj devetki..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

K
Đalović spremio iznenađenje

R
Sad kad baci jednog Šimuna na špicu pa se dečko ne sastavi 90 min s loptom  :bo:  Igrat će na kraju vjerovatno Andrić

Quote from: Kostrena on 26.10.2024, 12:03Đalović spremio iznenađenje

tko nam je iznenađenje, Goda?
SPORTSKI ODLAZI!

L
Quote from: vMario87 on 26.10.2024, 11:46Ma ne mora Dogan igrat.. dugo nismo vidili Djouahru na lažnoj devetki..
Šta nije djouahra ozlijeđen?

L
Quote from: Silvio Dante on 26.10.2024, 09:33
Quote from: Zaggy Rijeka on 25.10.2024, 18:55Da uvijek je neko drugi kriv sto mi nemozemo otvoriti temu... aj me nemoj j....

Tema kao tema je potpuno nebitna. Suština je ta da živimo potpuno iracionalan trenutak. Koji više ni nije trenutak, nego faza, period.
Ne znam u kojim se krugovima krećeš, ali sve oko ove Rijeke je tako depresisvno, sivo i poražavajuće da se čovjeku ne mili ustati iz kreveta. Kamo li se zanimati s ovim bezveznjacima, njihovom mimikom, energijom, klupskim "vibeom" uopće.
Ništa se ne događa, voda protiče, ti stojiš na mostu iznad te vode i gledaš daljinu. Ima i onih koji su u ozbiljnm iskušenju da još i skoče u nju. To je ova Rijeka.

Da ih barem čovjek može s guštom mrziti, mislim da bi se lakše nosio sa svim.

Nužna je neka promjena, neki osjetan potres i kataklizma koja će sve prebrisati i gdje će sve krenuti iz početka. Ovo je onaj hajdukov poznati kružni tok. Besperspektivnosti, apatije, učmalosti. Čemu zapravo sve, za koga?

S kim igramo uopće, gdje?
Pa velike se promjene spremaju, očito Miško želi čim prije prodati klub.

Možda Đale starta u napadu.

K
Galešića je stavilo 77% ljudi a Pericu 46% zanimljivo

Quote from: Kostrena on 26.10.2024, 12:03Đalović spremio iznenađenje
Meni od Elsfburga i Olimpije je dosta iznenađenja za ovo leto iako ne sumnjam da će ih još biti.
Volim grad koji teče

R
Jebote baš smo izgubili vjeru. E moj gazda.A travanj bio pred neki dan...........

je li vrijeme za prvi poraz? ono, zakon velikih brojeva, mađioničar na klupi i to
SPORTSKI ODLAZI!

R
Quote from: MaČaĆeToMane on 26.10.2024, 15:23je li vrijeme za prvi poraz? ono, zakon velikih brojeva, mađioničar na klupi i to
Neće, ali x je realno jer Đalović voli x. Lik ne shvaća da više bodova nosi 1 izgubit, pa jednu pobjediti, nego 2 neriješene. Kako objasniti napadačku neambicioznost protiv Belupa i Hajduka, i Lokomotive dok nismo poveli?

Quote from: Kostrena on 26.10.2024, 10:33Dogan u prvoj 😆

Ajde napokon malo promjene u sastavu ... 😁

R
To se ne računa. To je prisilna promjena :nisamja:

Jel moguće da Gojak ne starta?