SHNL 11. kolo: Rijeka - Varaždin, subota 26.10., 18:30h

Started by R13KA, 25.10.2024, 18:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Quote from: Fiumano on 26.10.2024, 20:30
Quote from: R13KA on 26.10.2024, 20:27Ovo je zapravo super, debil je bivši. Ako ne dobije otkaz, sve šta očekujem od navijača Rijeke je da 90 minuta jebemo mater Miškoviću. Odlazite, oba dva kretena!

Nije u redu nazivati čovjeka debilom. Nije tako davno zabijao za Rijeku, a bome pred malo je ostao sam pred euro utakmice kad je stožer otišao put ZG.

Da očito ne valja kao trener, stoji. Ali nije zaslužio uvrede.
Ako je ostao zbog Rijeke, ne zbog svoje guzice, onda je valjda znao da nije kapacitet za trenera jednog profesionalnog kluba Ili je ipak očiti debil? Ispričat ću se ako do kraja večeri samo  da otkaz, a neće.

A
hebote sudbina takva...pa pod Cosmijem sam se više veselio tekmi Rijeke nego trenutno  :-\

T
Svaki komentar je suvisan, ako sam dobro pobrojao 14 utakmica Djaleta. - 6 pobjeda, od toga dvije protiv Neretvanca i Bednje.

Dobro prijatelju jesi li ti normalan. Odnosno nisi ti kriv Djale, ti si legenda kluba, ali svoju priliku si trebao dočekat u nekim zdravijim okolnostima.
14 utakmica - 6 pobjeda.

Ne zelim ni uspredivat to sa Cosmijem, jer me strah rezultata. Bolje da zivimo u neznjanju.

26.10.2024, 20:51 #78 Last Edit: 26.10.2024, 20:52 by Vado Magnar
Ovo sa Butićem je kriminalno bilo. Umjesto da izvadi Pašalića koji ne igra na razini on vadi Čabraju koji ofanizno još i nešto može ponuditi. Umjesto osvježenja na desnom krlilu Đalović ubije napade s lijevog beka. A da ne govorimo da je ovo iskustvo Butiću više škodilo nego koristilo.
Momčad je razbacana, ne zna se tko vodi igru, tko gdje mora stajati, više igrača na istom mjestu, ne otvaraju protstor, ne utrčavaju u prostor, međusobno se sudaraju.
Danas smo vidjeli točno dvije smislene akcije. Ona koja je dovela do gola i još jednu u drugom poluvremenu. Za momčad koja ima Fruka, Jankovića, Pašalića - puno, puno premalo.
Ono što mi posve smeta je da se više ne iznosi lopta - onaj forte koji smo imali pod Sopićem, lagani build up iz obrane - to je posve ubijeno i pokojno. Sada napucavamo lopte iz obrane. To radi ili Zlomislić ili Radeljić ili Majstorović. Još da bar kao kod varaždinskog Zelenike lopta nađe tvog igrača, kod nas lopta nađe - Varaždinca!

Uglavnom, ovo je kao Cosmi show.
Užasno mi je žao Đalovića, zaista mislim da je uno di noi, ali nažalost ovo nije dobro.

R
26.10.2024, 20:57 #79 Last Edit: 26.10.2024, 21:06 by R13KA
Zašto bi ikome bilo žao Đalovića? Imao je posao u klubu kako je i zaslužio, imati će ga i od idućeg kola, samo ne više kao 1. trener Rijeke. Da stvarno voli klub, nebi ni prihvatio ulogu 1. trenera, pa i on sam zna da nije kapacitet za to.  Ne vjerujem da će dati otkaz, maknut će ga debil Mišković u ponedjeljak. Đalović bi ispao frajer da sam ode odmah sada.

Quote from: RI84 on 26.10.2024, 19:41Do sad sam sve tekme odgledao(tv)

Sad sam izdrzao poluvrijeme pa okrenuo djeci Pepa Pig.

Pivice ohladjene za tekmu, cuvam za nedjeljni rucak.

Ja ovo ne gledam.

Evo da kažem i ja, na jednoj sam fešti i skužio da gledam ovo sranje sam u sobi dok su svi vani s ekipom i djecom i ugasio u 30oj. Onda smo svi zajedno gledali od 70e, odnosno ja sam gledao kroz ekran, a oni u mene kao da sam s posebnim potrebama. U neko drugo vrijeme bi mi bio bed da nisam na utakmici, ali danas ne. Apatijo bajna...

K
Jel Petrović opet bio nevidljivo dobar?

H
Petrović ? Ima Horvat u Opatiji, neće bit lošiji !

Devatak, Čabraja ? Bio je Valinčić slobodan, nažalost sad treba platit odštetu.

Ili Dinamo ima nekog lijevog beka iz juniora ?

R
 Mislim da je prvo poluvrijeme bilo užasno, mislim da smo bili loši, da nismo radili stvari koje smo trenirali. Loše smo stiskali, loše smo kupili druge lopte, tu nam se Varaždin nametnuo. Iako smo bili loši, zabili smo gol. Na poluvremenu smo promijenili trojicu igrača s ciljem da donesemo nešto novo. Mislim da smo u drugom dijelu bili malo bolji, ali opet nedovoljno za pobjedu. Opet nam je gol zabio obrambeni igrač, naši glavni igrači nisu bili na razini koja se od njih očekuje. Moramo još bolje trenirati. Iako smo imali problema s ozljedama i nismo mogli računati na dosta igrača, očekivao sam da ćemo pobijediti – rekao je Radomir Đalović.

B
Već sam rekao Đalović da ima obraza i morala sam bi dao otkaz , ovako je samo pokazao da mu je vlastito JA iznad Rijeke.

Iz utakmice u utakmicu mi sve gore izgledamo već bi se u Puli mogao dogoditi poraz.

Ne mogu više gledati ovu muku nadam se što bržoj prodaji kluba jer opasno tonemo...
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Kao prvo svaka čast Misku i upravi kako su uspijeli reducirati gledalište a još će ga vise sa ovim "potentnim"stručnim stozerom.Drugo,svaki trener Djaletu da školu taktike iz nogometa a nas vlasnik zatvara oci i pravi se mona,pa hebem vam
svima sve po spisku.OTVORITE OCI jer mi nemamo toliko lošu ekipu koliko imamo los strucni stožer a igra je samo odraz njihovog stručnog rada.
Volim grad koji teče

D
Treba dići glave iznad Djalovica. Raic Sudar se skriva iza Miskovica i Djalovica tjednima. On je doveo ove strašne igrače skoro pa prvog devetog. Totalno van forme, nespremne, i to ne jednog već nekoliko igrača. On nije u stanju riješiti problem Selahija, dovesti zamjenu za Hodža itd itd. Njegova procjena (kako je sam rekao) je bila da sopic nije taj...e pa prijatelju di si sad...

Djalovic je samo žrtva sjebane uprave i promašenog prijelaznog roka.

Dilaver, Mitrovic, Hodža, Ivanovic, Pjaca... nisu to dečki sa igrališta, to su igrači koji ili znaju nogomet ili su prošli svašta u raznim ligama, i to se ne nadoknađuje Doganima i Ilinkovicima

26.10.2024, 21:47 #87 Last Edit: 26.10.2024, 21:49 by Silvio Dante
Ilustrativno je to da u ovim jadanjima ovaj analizama utakmice, utakmica, više ne možeš čuti ni da netko zaziva sreću, proklinje nesreću, žali za nekom šansom. Nema tome davno, pola godine samo možda, kad smo po utakmici imali par matnih, kad smo gađali stative i prečke ko iz pičke. Toliki je bio "promet" pred suparničkim golom

Da bi došli do ovog danas. Što smo mi to odigrali u skoro pa 100 minuta danas, ima bilo tko da izvuče bilo što prepoznatljivo, uigrano, sa smislom i što bi trebalo biti u opisu posla valjda, opasno po protivnički gol?
Ništa, nula, mizerija, definitivno klub u prvoj ligi trenutno s najarhaičnijim sustavom, igračima, moguće i istom takvom perspektivom. Pa smiju nam se svi, ima li itko na tome brdu koji vidi, sluša i čuje, koji se ovo kurac događa i što mi živimo zadnjih mjeseci? Je se ovo netko igra ili šta? Neki pokus, igrokaz, test?

Đale kod mene ima ogroman kredit kojeg je zaradio kao igrač. Hoće li ga potrošiti do kraja ovisi samo o tome koliko dugo će razvlačiti ovu agoniju.

Ja bih na njegovom mjestu odavno spakirao kofere i ostavio Miškovića da sam čisti svoja govna.

Makar je izgledno da će Miškovićeva govna morati čistiti netko treći, jedino čega se bojim je koliko će velika biti ta hrpa na kraju.

#degenerik

L
Quote from: Fornax on 26.10.2024, 21:51Đale kod mene ima ogroman kredit kojeg je zaradio kao igrač. Hoće li ga potrošiti do kraja ovisi samo o tome koliko dugo će razvlačiti ovu agoniju.

Ja bih na njegovom mjestu odavno spakirao kofere i ostavio Miškovića da sam čisti svoja govna.

Makar je izgledno da će Miškovićeva govna morati čistiti netko treći, jedino čega se bojim je koliko će velika biti ta hrpa na kraju.

Mislim da je veći problem u treneru nego u igračima. Novi trener će imati sasvim solidan kadar, treći u ligi.
Mislim da je Miško stabilizirao i financije, tako da nas očekuje svjetlija budućnost.