SHNL 16. kolo, Šibenik - Rijeka, nedjelja 8.12., 15:00h

Started by R13KA, 02.12.2024, 11:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Quote from: D2 on 09.12.2024, 09:06
Quote from: Vado Magnar on 09.12.2024, 09:03
Quote from: D2 on 09.12.2024, 08:48Nego tko je sve od vas jinxa penal Jankovića? Ja sam utjecao barem 33% jer sam loptu vidio u desnoj strani, lijevoj strani i pod oblacima.  :-\

Ja sam sklopio oči. Zato je išla nebu pod oblake. Jasno k'o dan!

No, promašeni penal me nije toliko iznervirao koliko me iznervirao onaj ubačaj kojeg je imao, a koji je jedva dostigao prvog Šibenikovog igrača u bloku. Baš je loše to odradio, a pri tome je i špedio Djuahru ća koji se nudio za izvođenje slobodnjaka. Mah!
Inače je bio opet na razini sa onim svojim grizem, meljem, davim, lupam čime je puno prljavog posla odradio u sredini.
U redu, nemam problema da ti preuzmeš svu krivicu na sebe.  8)

BTW ja sam bio ful miran nakon toga, nekako sam bio uvjeren kako ovu dobivamo unatoč tome.... iako kako je vrijeme odmicalo ... a pogotovo ona panika pred kraj. PTSP samo takav.

Reci da je tlak, please  :)  :)  :)

R
Quote from: D2 on 09.12.2024, 08:46
Quote from: Fiumano on 09.12.2024, 07:59Svi znaju da će tovari napast jer moraju. Mi baš imamo posloženu ekipu za obranu i kontru, tako da tu vidim prednost.

PS zaboravio sam napisati Dogan daje gol, ako bude igrao, mark my words.
To pišeš uoči svakog kola. Dogan je svoje u Rijeci odigrao. Naslućuje se karijera, Šibenik- povratak u 2. HNL, pa Island 2. liga, mark my words..  Teški flop.

Quote from: SandroB on 09.12.2024, 09:37
Quote from: D2 on 09.12.2024, 09:06U redu, nemam problema da ti preuzmeš svu krivicu na sebe.  8)
BTW ja sam bio ful miran nakon toga, nekako sam bio uvjeren kako ovu dobivamo unatoč tome.... iako kako je vrijeme odmicalo ... a pogotovo ona panika pred kraj. PTSP samo takav.
Reci da je tlak, please  :)  :)  :)
Nije. Medikamenti ga drže postojano, kao botox osmijeh na licu nekog wannabe celebritia.   ;)

BTW pusti Vladu i njegovu disertaciju o tlaku, vjerujem da mu je skočio nakon što je zaklopio oči i poslao loptu preko grede, svjestan što je učinio Jankoviću.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Janković je opet u paru s Petrovičem odradio velik obrambeni posao u sredini, oni su uz čvrstu obranu najveći razlog zašto smo dosad samo 5 golova primili (negdje sam pročitao da je Zlomislić po broju obrana tek deveti golman u ligi, dakle momčad ne dozvoljava protivnicima da uopće ulaze u opasne šanse, što je fantastično).

Ali da, i Sopić je dijagnosticirao zašto prošle sezone nismo uspjeli - kad ti prvi centarfor zabije svega 6 golova, teško ćeš do naslova. Sad su nam centarfori još dalje od toga, jedini koji je nešto opipljivo pokazao (Andrić) je suspendiran. Ako je procjena da Perica i Dogan nisu ti, na zimu u shopping. Meni je doduše teško shvatljivo da netko tko je trpao u belgijskoj ligi nije "taj", ali imali smo nedavno Vrančića kao primjer da se na staroj slavi ne živi. Nadam se da je kod Perice ipak samo pitanje spreme/ozljede, a ne nedostatka kvalitete i/ili motiva.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Z
Quote from: m on 09.12.2024, 10:18Janković je opet u paru s Petrovičem odradio velik obrambeni posao u sredini, oni su uz čvrstu obranu najveći razlog zašto smo dosad samo 5 golova primili (negdje sam pročitao da je Zlomislić po broju obrana tek deveti golman u ligi, dakle momčad ne dozvoljava protivnicima da uopće ulaze u opasne šanse, što je fantastično).

Ali da, i Sopić je dijagnosticirao zašto prošle sezone nismo uspjeli - kad ti prvi centarfor zabije svega 6 golova, teško ćeš do naslova. Sad su nam centarfori još dalje od toga, jedini koji je nešto opipljivo pokazao (Andrić) je suspendiran. Ako je procjena da Perica i Dogan nisu ti, na zimu u shopping. Meni je doduše teško shvatljivo da netko tko je trpao u belgijskoj ligi nije "taj", ali imali smo nedavno Vrančića kao primjer da se na staroj slavi ne živi. Nadam se da je kod Perice ipak samo pitanje spreme/ozljede, a ne nedostatka kvalitete i/ili motiva.

Perica nije trpao u belgijskoj ligi. Dapače, nije trpao nigdje, ima jednu dobru sezonu, a to je u Maccabiju kad je zabio 15 golova. Sve ostale sezone su mu od par golova.

19/20 je u Belgiji u 15 utakmica zabio 7 golova. Veći uspjeh od Obregonovih 6 golova ili Franjinih 5 u jednom HNL-u prošle sezone. A trenutno djeluje kao da smo bili napadački jače prošle sezone..

Neš ti golgetera, u pi*** materinu...
#degenerik

Kod nas je na koliko nastupa toliko golova. Impresivno!
Kad zaigra sklopit ću oči. Sve će biti u redu.  :neretljak:

Quote from: m on 09.12.2024, 10:18Sad su nam centarfori još dalje od toga

Na stranu povijest i kvaliteta, ako ne igraju, sigurno neće zabiti golove. Ta grunfovska logika je neumoljiva. 

Zašto ne igraju? Pitanje za trenera i još više, za one gore iznad njega, koji su mu te igrače dopeljali 5 do 12 i masno platili (za naše pojmove).
Bilanca učinka napadača dovedenih od trenutne "struke" je kriminalna. Ne znam jesu li sve skupa 5 golova zabili (uključujući i Marića).
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Budimo pošteni pa recimo da smo mi imali mali broj golgetera od dolaska Miška realno... Kramarić (55 golova u 65 utakmica, 0.85 gol/utakmici), Benko (42/63, 0.67) i Drmić (32/55, 0.58).

Par njih mogu ići u istu rečenicu zbog drugih kvaliteta poput Čolaka (51/91, 0.56), Gavranovića (40/80, 0.5), Frigana (15/32, 0.47) pa i Bezjaka (30/67, 0.45), ali statistički gledano pričamo o tri-četiri prave devetke u 10+ godina.

Ali svi ovi van creme de la creme su se snašli jako dobro i otišli u pozitivnom sjećanju. S tim na umu Perica itekako ima svoje mjesto ovdje, ali nemojmo se pravit da nije preskočio cijelu prošlu sezonu, a godinu ranije ulazio s klupe. A možda i nije za baciti činjenica da je samo u Izraelu uspio zabit više od 10 golova u sezoni. On nije golgeter nego tip koji ima kvalitetu za pozitivan dojam samo ako mu je glava na mjestu odnosno ako je željan. Bez toga će ubrzo u zaborav. Vjerujem da je prije sprema nego volja, ali vidjet ćemo.
#navodninavijač

@TIR Koliko su trpali Balaj i Puljić, možeš li izvući? Oni definitivno nisu bili creme de la creme ali su mi i oni ostali u ok sjećanju. Od odlaska Drmića i prodaje Frigana smo baš na suhom što se pravog golgetera tiče.

A
Jučer sam se čudio zašto toliko napadaju suca? Da li je razlog onaj uzet aut, faul par minuta prije nije mi jasno i sad vidim raspisali se penal. Da li sam ja slijep jer mi se čini da je bas malo vani bilo a pogotovo lud jer mislim da je faul tamo di je počeo a ne završio a to je sigurno vani?

09.12.2024, 14:53 #132 Last Edit: 09.12.2024, 16:58 by D2
Quote from: Arci1984 on 09.12.2024, 14:40Jučer sam se čudio zašto toliko napadaju suca? Da li je razlog onaj uzet aut, faul par minuta prije nije mi jasno i sad vidim raspisali se penal. Da li sam ja slijep jer mi se čini da je bas malo vani bilo a pogotovo lud jer mislim da je faul tamo di je počeo a ne završio a to je sigurno vani?
Nisi lud, tamo gdje je počeo. Trebalo bi se prvo raspravljati je li to uopće i bio prekršaj.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

A
Quote from: D2 on 09.12.2024, 14:53
Quote from: Arci1984 on 09.12.2024, 14:40Jučer sam se čudio zašto toliko napadaju suca? Da li je razlog onaj uzet aut, faul par minuta prije nije mi jasno i sad vidim raspisali se penal. Da li sam ja slijep jer mi se čini da je bas malo vani bilo a pogotovo lud jer mislim da je faul tamo di je počeo a ne završio a to je sigurno vani?
Nisi lud, počeo. Trebalo bi se prvo raspravljati je li to uopće i bio prekršaj.
Da istina. I to sam tad razmišljao jer šta se sve Santiju dozvoljavalo nije ni faul to

M
Quote from: Arci1984 on 09.12.2024, 14:58
Quote from: D2 on 09.12.2024, 14:53
Nisi lud, počeo. Trebalo bi se prvo raspravljati je li to uopće i bio prekršaj.
Da istina. I to sam tad razmišljao jer šta se sve Santiju dozvoljavalo nije ni faul to
Ako ćemo o faulu, takav isti start je imao sv.marko na Roka Jurišića u akciji iz koje je pao pogodak za haj i nije bio faul, iako se Jurišiću ukazivala pomoć poslije.