SHNL 16. kolo, Šibenik - Rijeka, nedjelja 8.12., 15:00h

Started by R13KA, 02.12.2024, 11:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Nego... cijeli život me proganja pitanje može li se izmjeriti ljubav, bolje rečeno ludilo prema Rijeci. Neki to mjere kilometražom koju su prošli, netko količinom pića, novcima koje su ostavili za klub... danas radim eksperiment:

mjerim tlak prije i poslije utakmice. Razika dobivenih vrijednosti mogla bi biti cifra koja znači upravo to. Jebeš mi sve, danas mjerim tlak u 14 i u 17 sati.

Ja danas mjerim ludilo po svom stavljanju Selahija u sastav na Coppi kao na autopilotu :sta: :jbg:
#navodninavijač

08.12.2024, 12:45 #32 Last Edit: 08.12.2024, 12:47 by Starless
Quote from: Kostrena on 08.12.2024, 10:32Šta je sa vjetrom dole?
Trenutno puse jugoistocnjak 53 km/sat i slaba kiša.Bura još nije doprijela do njih jer je takav položaj ciklona.Sad ne znam kakav je položaj stadiona ali u svakom slučaju golman ne smije degazirati loptu visoko kontra vjetra a napadači trebaju šta vise pucati iz daljine uz vjetar.Ajmo po pobjedu pa bila i ona minimalna od 1:0
Volim grad koji teče

Quote from: SandroB on 08.12.2024, 11:25Nego... cijeli život me proganja pitanje može li se izmjeriti ljubav, bolje rečeno ludilo prema Rijeci. Neki to mjere kilometražom koju su prošli, netko količinom pića, novcima koje su ostavili za klub... danas radim eksperiment:

mjerim tlak prije i poslije utakmice. Razika dobivenih vrijednosti mogla bi biti cifra koja znači upravo to. Jebeš mi sve, danas mjerim tlak u 14 i u 17 sati.

Naravno da ne može! Mjeriš tlak, a ne ljubav.  :bo:

K
Quote from: Starless on 08.12.2024, 12:45
Trenutno puse jugoistocnjak 53 km/sat i slaba kiša.Bura još nije doprijela do njih jer je takav položaj ciklona.Sad ne znam kakav je položaj stadiona ali u svakom slučaju golman ne smije degazirati loptu visoko kontra vjetra a napadači trebaju šta vise pucati iz daljine uz vjetar.Ajmo po pobjedu pa bila i ona minimalna od 1:0
Hvala, najviše me strah vjetra danas, možda i odgode?

A
Quote from: R13KA on 08.12.2024, 10:34I Zlomislić na 2 žuta, samo se nadam da neće bit gluposti pa da na Poljudu brani junior
Zar nisu igrači na dvojnim registracijama koji su na posudbi. Koliko znam Todorovic je u Karlovcu i proglašen najboljim golmanom 3 lige u prvom dijelu prvenstva.
Danas će nam vrijeme odmoć al moramo pobjedit

K

Zašto se protiv Šibenika igra bez špice i to po onakvoj njivi od terena?

Dogan je ionako naviknut na takve uvjete..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

I
Olujni vjetar i teren-njiva. Nece biti lako protiv bunkera

K
Mogao bi Janković rasparat mrežu uz pomoć vjetra, samo treba pucat, svi od svuda

R
Pašalić ipak na klupi, možda uđe ako nešto krene po zlu.  Ali dajte jebenom Perici bar pola sata, taj lik je zabijao svugdje gdje je igrao, u puno jačim ligama od HNL-a. U najboljim je nogometnim godinama. I ono najvažnije, bura je, kipa je, teren je zakurac, trebat će nabijati, tko će spuštati te lopte, Fruk? Stavi jebenog Pericu, na klupi je svako kolo, znači da je zdrav, daj mu pola sata. Pa ne postoje nikakve šanse da se u 3 mjeseca nije fizički spremio. Ja sam ga očekivao danas iz miljardu razloga.

R
Quote from: Kostrena on 08.12.2024, 13:12
Quote from: Starless on 08.12.2024, 12:45
Hvala, najviše me strah vjetra danas, možda i odgode?
Neće jer ni izbliza nije tako jak vjetar da bi odgodili

S
Quote from: Vado Magnar on 08.12.2024, 12:48
Quote from: SandroB on 08.12.2024, 11:25Nego... cijeli život me proganja pitanje može li se izmjeriti ljubav, bolje rečeno ludilo prema Rijeci. Neki to mjere kilometražom koju su prošli, netko količinom pića, novcima koje su ostavili za klub... danas radim eksperiment:

Nisam zadovoljan tvojim odgovorom. Mjerim tlak prije i poslije West Ham - Fullham, tlak isti. Mjerim tlak prije i poslije utakmice Rijeke, tlak nije isti (pretpostavljam). Ona razlika nešto govori.

R
08.12.2024, 14:12 #43 Last Edit: 08.12.2024, 14:43 by ričan
Quote from: SandroB on 08.12.2024, 13:59

Nisam zadovoljan tvojim odgovorom. Mjerim tlak prije i poslije West Ham - Fullham, tlak isti. Mjerim tlak prije i poslije utakmice Rijeke, tlak nije isti (pretpostavljam). Ona razlika nešto govori.
Prava mjera je imati tlakomjer na ruci tokom utakmice, pa promatrati. Vrhunac je kad usljed nepovoljnog rezultata (utakmice i posljedično) tlaka, gasiš tlakomjer i ostavljaš televiziju  upaljenu.

08.12.2024, 14:31 #44 Last Edit: 08.12.2024, 14:32 by Vado Magnar
Quote from: SandroB on 08.12.2024, 13:59

Odi mjerit tlak prije trčanja, pa netom nakon trčanja. Nije da će se raditi o ljubavi. 
Malo nam je glupa priča. Nekako poput one što čini "velikog navijača".  :neretljak: