SHNL 17. kolo, Hajduk - Rijeka, nedjelja 15.12., 17:45h

Started by R13KA, 09.12.2024, 12:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

O čemu vi pričate?
Što se desilo?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
Quote from: Fiume e basta on 14.12.2024, 21:15
Quote from: Arci1984 on 14.12.2024, 21:13
Quote from: Fiume e basta on 14.12.2024, 20:51Moram se malo, teška srca, osvrnut na događaj sa Brajdice; J..u nas tovari laganini zadnje vrijeme. Rade li naši dečki u crnim hudicama i Napapijri jaknama, koji tako opasno izgledaju kad se po Korzu šeću, nešto da se to spriječi?!? Znam da nije lako osujetit di će kada koji tovar napravit neku provokaciju, ali da sam barem čuo da je taj sa dizalice lociran, identificiran i procesuiran, bilo bi mi lakše zaspati....
Čisto me strah sutrašnjeg dana, što nam još neprijatelj sprema....ili ipak naši dečki naprave akciju vrijednu divljenja  :bo:
Tko ili što tebe sprijecava da lociraš, identificiraš, procesuiraš i kasnije lakše zaspeš?
Star sam već za to....na mladima svijet ostaje
Ovakvi su mi najjači. Cirkus . Ako možeš srat po forumu, definitivno nisi dovoljno star.

Komedija. Bolje ovakve pizdarije nego bakljama po djeci. Veselim se što će naši smislit za odgovor

F
A baš da komedija....I moj post je trebao biti shvaćen malo više relax, a ne full ozbiljno....a neki su se ćapali baš baš...
U svakom slučaju dobra navijačka zajebancija nije na odmet...dok su glave na ramenima  :neretljak: FF

A mislim relax. Realno, to je navijačka domena. Shvati da će netko to shvatiti i prozivanjem, filozofiranjem iz sigurnosti svoje sobe. Možda će zazvučati pregrubo, ali tko nije spreman izložiti se, ako treba i po glavi dobiti, mislim da se ne bi trebao ni upuštati u ovakve rasprave. Ja znam da ja u ovoj fazi života nisam. A nisam nikad ni bio, da i to kažemo.
Zato mi ne pada na pamet pozivati, prozivati i bilo što mjeriti u tom segmentu. Izbjegavam posljednje vrijeme to raditi. Jer je to usko navijačko pitanje, pitanje s kojim se ima zanimati i okupirati jedino Armada. Da su mi neke stvari više drage, kao i svakom grešniku, jesu. Da mi je drago i kad Armada "zada udarac", naravno da mi je drago, lagao bih kad bih rekao da nije.

S
Ljudi moji, valjda ni između redaka ne zazivamo nasilje ovdje. Ovo je kulturni forum, jer ako nije, nek' ide sve u kurac.
Razumijem "mentalita' ultra", neka ga i bude, ali nekome zlo željeti ili napraviti mi je s one strane razuma.
Ako netko misli da sam sjeban, neka misli i nek' sam ja sjeban.
Ali sad krećem za Split.

Sretan put, vratite se s tri boda.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

K

F
Majku mu jebem pobjedit cemo danas, deri Rijekooooo. Nema naznaka nervozi nakon dugo vremena cudno

Ne mrziN ga meni se gadi.
Volim grad koji teče

K
Mrzin ga i gade mi se!!!!
Na najjače moguće

Gazi pravednike.. 🔵⚪
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

F