SHNL 19. kolo, Rijeka - Lokomotiva, nedjelja 26.01., 15h

Started by tomyrijeka, 24.01.2025, 15:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K

A
3172😂😂😂😂. Nema ni 2500 i to je puno

Z
Quote from: Arci1984 on 26.01.2025, 16:283172😂😂😂😂. Nema ni 2500 i to je puno

2000 i nesto, a od toga 500 cca podijeljenih.

Pašalić odbio MLS a kada je izlazio iz igre komentator baljezga da postoje naznake da odlazi ali da eto ne želi reći ništa više.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 26.01.2025, 16:32Pašalić odbio MLS a kada je izlazio iz igre komentator baljezga da postoje naznake da odlazi ali da eto ne želi reći ništa više.

glupi sapit... kaže i da ce perica u loksu za copa :vijesti:

V
Quote from: MaČaĆeToMane on 26.01.2025, 16:27I nek meni sad netko objasni da Kitin ili Burčul nebi mogli startati

Pa mislim da bi to bila bolja opcija

Z
Quote from: KadOkrenemSe on 26.01.2025, 16:37
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 26.01.2025, 16:32Pašalić odbio MLS a kada je izlazio iz igre komentator baljezga da postoje naznake da odlazi ali da eto ne želi reći ništa više.

ne zna se jos ko ide, kaze Lepore da ni on ne zna je li u pitanju Andric ili Perica

edit: pardon, sad vidim da je frisko objavio da je Andric

Quote from: KadOkrenemSe on 26.01.2025, 16:37

Nije Šapit nego Zizi na Maxsportu  :).

K
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 26.01.2025, 16:40Nije Šapit nego Zizi na Maxsportu  :).

Sapit je to na hrtu rekao u prvom pol  :bo:

Ubio se da nađem kvalitetan prijenos (na kraju gledao neko mutno pikselizirano govno), da bi sad saznao da je cijelo vrijeme na HRT-u :jbg:

Padat će banovi večeras, ne znam još zašto ;D

Rutinska pobjeda, ekstra rutinska. Šteta atmosfere, ultra mirno izlazimo iz obrane, vrlo smislena pas igra, a vidio sam i više povratnih na 11m nego inače.

Al ipak dva gola iz daljine, jedan iz kornera (sva tri mogu na dušu golmanu), i jedan Nais sa vrha šesnaesterca. Trebat će Čopa uigrati, odnosno trebat će momčad uigrati na klasičnu špicu jer i dalje nemamo bajna rješenja kad dođemo do gola.
#navodninavijač

Quote from: KadOkrenemSe on 26.01.2025, 16:45
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 26.01.2025, 16:40Nije Šapit nego Zizi na Maxsportu  :).

Sapit je to na hrtu rekao u prvom pol  :bo:
Taj krkan mi je iritantniji od Prasička  ;D. Ma krivo smo se razumjeli. Ja gledam na Msxsportu, referirao sam se na ono što sam pisao o Pašaliću.

Z
jako vazna 3 boda za samopouzdanje. Puno bolje nego sto sam ocekivao prema naprijed.
A pak otraga, nitko mi ne moze reci da obrana nije rastimana i da je Loksi previse dozvoljeno.

K

Strašna utakmica. Mogli smo još 2 komada komotno ugurat. Nais je Fruku krasnu loptu pripremio, ali eto... i ovo je sjajno.
Da, Škorić je zeznuo gol i po meni još dva puta nije ušao u blok kada je trebao, ali ajd. Treba i njemu vremena.

I glavno pitanje: kako? ali kako Sopić nije prepozano potencijal Djuahre? Jer nije on samo dva gola dao, on izvrsno surađuje sa suigračima i lijepo plete pred suparničkim golom.