SHNL 19. kolo, Rijeka - Lokomotiva, nedjelja 26.01., 15h

Started by tomyrijeka, 24.01.2025, 15:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Maškarane manifestacije diljem regije je isto oduzelo dio gledatelja ali koliko je vas s foruma prisustvovalo utakmici,možda par?Imamo petnaest tisuća clanova dobro od tog broja je sigurno pol djece ali ako si član i ako ne kupuješ kartu i ako nisi pretplatnik na dan utakmice I tribina ti je 15 eura a na dan utakmice je bezobrazno skupa.S Turcima se ne možemo uspoređivati jer za njih tamo navija četri dalmoske županije i nije im teško napuniti  s 20 tisuća WC školjku ali da mi ni 5000 a prvi smo??Pisali smo razloge i većinom su opravdani i pala je osjetno posjećenost i ni ja nisam uzeo pretplatu prvi put nakon ohoho godina ali kao član današnju utakmicu sam platio 15 eura i nije mi zao.
Volim grad koji teče

A
Quote from: robil on 26.01.2025, 20:14Kaže sroljo koji sjedi do Jeličića da ni Rijeka danas nije briljirala. :neretljak:  :neretljak:

Miletićka odmah skočila:"Ne bih se složila......."
Bas sam gledao i prije nje sam rekao šta ovaj sere

Z

Meni se danas svidjelo, osim svega već navedeno, kako povremeno Fruk ide dolje a Janković se rotira na njegovo mjesto, makar je puno više Janko išao u trokut sa lijevim igračima (također odličan mehanizam).

Quote from: Starless on 26.01.2025, 20:42Maškarane manifestacije diljem regije je isto oduzelo dio gledatelja...
Meni je uvijek bilo izrazito iritantno da netko stavlja maškare ispred Rijeke...

Ali dobro, to me se objektivno ne tiče nit imam pravo nekome suditi.

Svejedno mi je iritantno.

Tovarima ništa u životu nije iznad Hajduka. Nekima od nas je bitnije navuć šarene krpe na sebe i nasrat se ko stoka.
#degenerik

Mislim, ako ćemo generalizirat onda je i 80 posto nogometnog folklora navući šarene krpe i naroljat se na stadionu.

Sve to na stranu, ne bi rekao da je to otkinulo neki značajni broj ljudi danas s tribina.

Quote from: beetlebum on 26.01.2025, 21:10Mislim, ako ćemo generalizirat onda je i 80 posto nogometnog folklora navući šarene krpe i naroljat se na stadionu.

Sve to na stranu, ne bi rekao da je to otkinulo neki značajni broj ljudi danas s tribina.

Nisam nikad vidio nekoga na Rujevici sa šljokicama po faci..

I ne moraš bit ubijen od alkohola da bi ti bilo zanimljivo.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: Fornax on 26.01.2025, 20:55Tovarima ništa u životu nije iznad Hajduka.

Valjda ne treba u detalje zašto je to potpuno pogrešan pogled na svijet.

Jako mi je teško povjerovati da je danas bilo više od 3000 ljudi na stadionu, ali ok. Ne bi smjeli davati krive brojeve tako da vjerujem da me samo oči varaju.
#navodninavijač

Odmah ću izaći iz ove diskusije jer mi nije bitna bitka da poginem  ;).

Ali ono nije ni nogomet neki civilizacijski doseg naspram maškara, a dosta toga zajedničkog dijele (tradicija, lokalpatriotizam...).

Quote from: TIR on 26.01.2025, 21:17Valjda ne treba u detalje zašto je to potpuno pogrešan pogled na svijet.
Pa mislim, relativno mentalno-zdravom čovjeku to ne treba crtat.
#degenerik

Quote from: beetlebum on 26.01.2025, 21:18Ali ono nije ni nogomet neki civilizacijski doseg naspram maškara, a dosta toga zajedničkog dijele (tradicija, lokalpatriotizam...).

A jbg.. nije nogomet kazalište, ali sigurno nije ni rang maškara.  :bo:
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

I
Nego, što kažu, je li od danas Dinamo na -5 8)

F
Vezano uz gledatelje; tješi me to ako Rijeka bude prava i kad bude povoljno vrijeme i ne bude maškara, da će se dignut oni sporadični derbi navijaci, oni koji idu samo kad je Rijeka jako dobra, i taman će pokrit nedostatak ovih koji su trenutno odustali. Bit ćemo opet na nekih 5500 - 6000

S
Bio danas... to sam možda već napisao. Nisu bile neke niske temperature, ali u kombinaciji s naletima juga 30-ak km/h i dosadne kiš(ic)e, osjet hladnoće puno veći. Da ne kažem da sam se smrznuo k'o čkapi i da mi teško bilo hodat onako ukočen do auta.

Ali večeras... s naglaskom na večeras, nakon poljudske "ljepotice", totalno toplo oko srca. Sve mi je lijepo. Jasno mi je da živimo u problemu... problemu ambijenta na stadionu i raspoloženja među ljudima, ali nadam se da ima rješenja.

Neću pametovati, ali dobro bi došao neki moratorij na srdžbu prema Miškoviću i njegovim pizdarijama. Sjebo je stvar više puta, nema tu nikakve dileme, ali ne bih volio da mi sjebemo prvenstvo, ako se ukaže prilika. Počela se ukazivati i to jako ozbiljno. Jedan je prijedlog bio - maksimalna podrška igračima na svakoj utakmici, a ako kola krenu nizbrdo, onda iz sveg oružja... jebat sve po spisku vodstvu kluba.

Nekako mi se to čini... nemam pravo nikome soliti pamet, ne mogu reći da je to najpametnije, ali mislim da bi moglo biti najučinkovitije. Ja nisam isti čovjek kad je Rijeka prva ili kad je Rijeka šesta. Kad je prva, dan-noć mislim samo na jedno i osjećam se dvadeset godina mlađi. Kad je šesta (ne daj Bože gore), osjećam se stari čangrizavac. + nemam volje ni za što.

Očito ćemo neko pristojno vrijeme biti u borbi za prvo mjesto, jer nam, isto tako očito Hajduk nije u stanju pobjeć, a pitanje je koliko brzo nas Dinamo može stići. Ako nas uopće može stići.

Bilo bi lijepo da zajedno probamo do titule. Kažem... bilo bi lijepo. Ništa više od toga. Razumijem svakoga kojem je pun k nepopularnih poteza i zajebavanja navijača, još više razumijem one koji ne mogu toliko novčića iskrcati, ali... bilo bi jako lijepo i neki na terenu to zaslužuju.

R
Quote from: Arci1984 on 26.01.2025, 20:04
Quote from: R13KA on 26.01.2025, 18:29Ovo je šampionske Rijeka s šampionski trenerom. U odnosu na prošlu sezonu, iskusniji smo, jači za boljeg trenera i veća je prednost pred Dinamom. Samo budala ne vidi da smo mi prvi favorit prvenstva. Ekipa koju imamo je strašna, čak se bojim da se nešto ne poremeti kada dođe Čop. Fruk u napadu je strašan rang Livaje, nije tako igrao u vezi iako je i tu bio dobar.  Bas svi igrači koji su istrčali u prvih 11 su top klase. Škorić je još malo vam ritma i fali mu kondicije, ali ne brinem se za njega, nećemo ni osijetiti da nam je otišao najbolji igrač.
Sve je na vrhunskoj razini, osim Milkovića i navijača i bojim se da je to jedino šta će nam na kraju uzeti titulu ove godine. Okrenem sada tovare, preko 20000 ljudi, u Rijeci nažalost nikoga Rijeka ne zanima.  Koliko sam puta čuo uzrečicu "dao bi sve pare ovog svijeta da vidim Rijeku na 1. mjestu", očito je još jedna floskula, navijačka. Ni Mišković, ni ništa na svijetu nebi trebalo spriječiti jednog navijača da gleda Rijeku prvaka.
Da  je sada malo sluha medu armadom pa da potegnemo organizirano u Varaždin i da se probudi uspavani grad, to bi bio još veliki korak napred. Mi ćemo ove godine ostati bez prvenstva isključivo zbog kretena Milkovića i navijača koji mu prkose, a sa nisu ni svjesni da prkose svim klubu.
Igračima i Đaloviću se možemo svi skupa nakloniti, ovo je najbolja Rijeka još od Kekove šampionske. Ako nam kreten ne proda Pašalića, ja sam sve više uvjeren da ovi dečki mogu biti prvaci, ali trebaju navijače!
Svi u Varaždin!

Svako ima pravo radit po svome al nemoj nama koji smo odlučili da nam je pun kurac Miskovica solit pamet. Od 96 godine sam na domaćim a 98godine gostovanja i imam ih preko 350 i došlo je do toga da mi se gadi Miskovic i još neki u klubu. Tako da gledaj sebe....
Te fore prodaj nekom drugom. Prvo, 350 gostovanja u armadi ima ravno 2-3 ljudi, imenom i prezimenom ti ih mogu napisati ako je potrebno? Drugi, te ljude i dalje  vidan na utakmicama, znam ih osobno i idu i jasno je da bi bili dio puča i revolucije, a ne pobjegulja.  To i je suština navijača.
Ako ti smeta Mišković dodi i digni glas, netko s 350 gostovanja (ako si jedan od ta 2?) ima sigurno autoritet na tribini.