SHNL 20. kolo, Varaždin - Rijeka, subota 01.02., 17.30h

Started by Rodney87, 31.01.2025, 12:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: sthlm1987 on 02.02.2025, 11:32Ja bi isto bio zadovoljan s trecim mjestom nakon ovakvog raspleta prijelaznog roka.
Znajući da bi ga Mišković potpisao istog ovog trenutka, ja ne bi.
#degenerik

B
Dobro sto vam znaci to trece mjesto? Ili ono zadovoljavanje glupostima u stilu "bitno da smo ispred hajduka"?
S trecim mjestom imamo 3 stepenice u KL, u jednom a mozda i 2 nismo nositelji. Necemo ih ionako docekat spremni. Samo cudom cemo uci. A i da nekim cudom udemo, zaradit cemo 3-5 milijuna eura, puno manje nego samo ovog sijecnja. I Opet nece biti dostatno za badzet jer eto-opet negdje fali.

Ja samo nerazumijem zasto razni Copovi, Menali i slicni sada...za ta vrazja treca mjesta.

Trece mjesto me zadovoljava cisto radi pro-forme. Ionako necemo bit ispred Hajduka, Europa je nebitna koliko pretkola igramo jer ionako nismo sposobni uc ma koliko nas zdrijeb pomazio kao pve godine.

Ustvari nemam nikakvih ambicija, Rijeka me tako naucila, cisto nek se "bore" za nesto.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

L
Pa meni to treće mjesto apsolutno ništa ne znači. Više sam se referirao na to u smislu koji bodovni učinak bi me zadovoljio od đalovića

K
Zamisli da Đalović da otkaz zbog svega ovoga. Bio bi jebena udavača i nabrao bi se para jako brzo, negdje po nekim Arabijama, Turskoj
Ne zazivam, Đalović je trenutno možda najjača karika kluba, nisam mislio da ću to ikad reći

Boli me ona stvar za Đaletov bodovni učinak nakon što mu je vlasnik razjebao cijelu momčad u krivo vrijeme.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

M
Opet smo autsajderi,ko na pocetku prvenstva. Postoji nada da ce Djale opet zbiti redove i stvoriti nesto,jer kao sto su u izjavama prije pocetka nastavka prvenstva govorili,najvise vole radit u tisini dok su svjetla pozornice na blizancima.

Sve u svemu i on je izgledao izmuceno poslije utakmice, a i ja , a na brodu sam,i nisam cak ni prisustvovao,samo srcem. A on ako voli kao sto prikazuje Rijeku vjerojatno ga zdere cijela situacija i vjerojatno ceka taj 17.02 da napokon moze radit u miru,jer ovo je mucenje.
Dok eskiviramo udarce protivnika iz naseg kuta nam postavljaju nogu da se izrazim malo slobodnije.
Vjerujem da cemo ponovo zivnuti, i Djaletov entuzijazam i igraca.

Kazu da je umjetnost okrutna ljubavnica, isto kao i Rijeka rekao bih. Kad ti da, je predivno ali se napatis dok dobijes.

Neka velika razlika je između 3. i npr 6. mjesta?
Klub ionako nema europskih ambicija, pa je plasman u europu nebitan.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: aahzinho on 02.02.2025, 12:59Neka velika razlika je između 3. i npr 6. mjesta?

Ne, ne, ne razumiješ.
Kvalificirati se za europu je naša ambicija, a ne igrati europu što dalje.
Ali ovako uvijek možeš, kad ti kažu da nisi ništa osvojio već x godina, reći: otkad sam ja ovdje, klub svake godine igra evropska natjecanja, takav kontinuitet nismo imali nikad, a vi govorite da nevalja.
To je relativno jeftin i ostvariv cilj, a možeš ga lako ubrajati pod uspjehe.
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

L
Quote from: Uzaludni on 02.02.2025, 13:03
Quote from: aahzinho on 02.02.2025, 12:59Neka velika razlika je između 3. i npr 6. mjesta?

Ne, ne, ne razumiješ.
Ali ovako uvijek možeš, kad ti kažu da nisi ništa osvojio već x godina, reći: otkad sam ja ovdje, klub svake godine igra evropska natjecanja, takav kontinuitet nismo imali nikad, a vi govorite da nevalja.
Za biti među četiri možemo smanjiti proračun još za 30ak posto.

Quote from: LenRi on 02.02.2025, 13:19

Ne, ne, ne razumiješ.

Barem bi izbjegli prividnu borbu za naslov.

L
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 02.02.2025, 13:25
Quote from: LenRi on 02.02.2025, 13:19

Ne, ne, ne razumiješ.

Barem bi izbjegli prividnu borbu za naslov.
Ma zajebao nas je Dinamo zadnje dvije sezone, da su igrali normalno pobjegli bi i nama i Hajduku nakon deset kola

S
Quote from: Fornax on 02.02.2025, 10:52
Quote from: LenRi on 02.02.2025, 10:41Sada ćemo vidjeti kakav nam je Đale, ako opet uspijemo krenuti u seriju svaka mu čast
Šanse za to s rosterom bez Pašalića i Smolčića, ne dao bog i Fruka te Selahija su, s oproštenjem, goli kurac.

A ignorira se i činjenica koliko je obrana lošija otkako nema Galešića. Mile pliva kao riba, onaj gol koji smo jučer primili jesenska obrana ne bi primila ni da su bili pijani.

Ako Đale stvarno nešto izvuče iz ovoga, treba mu dat doživotni ugovor.

Ovoga se bojim k'o crnog vraga. Prije nepuna dva tjedna govorio sam kako je bingo dolazak Škorića, a nakon ove dvije utakmice usran sam k'o grlica. Ne zbog golog učinka Miletovog, nego... pratim ga, pogotovo jučer drugo poluvrijeme. Vrtio mi se ispod tribine i ispred nosa non-stop. Pratio sam mu kretnje i ponašanje, pogotovo nakon što sam se u 1. poluvremenu još pomirio s porazom, pa sam stigao fokusirati detalje.

Čovjek mi izgleda... teško je to opisati. Nekako "over-reacted", svaka kretnja mu je prenaglašena, kako motorička, tako i komunikacijska. Dosta maše rukama, galami često na nekoga, kad dobije loptu od silne nabrijanosti ne ulijeva povjerenje, jer sve izgleda u grču i s mačem nad glavom. Kiks visi u zraku, postavljanje je također upitno, očekivao sam bolje i staloženije.

L
Čekamo oporavak Radeljića, Škorić je tu da popuni rupu dok se radelja ne oporavi. Samo je pitanje koliko će nas to bodovno koštati.

Quote from: LenRi on 02.02.2025, 13:54Čekamo oporavak Radeljića, Škorić je tu da popuni rupu dok se radelja ne oporavi. Samo je pitanje koliko će nas to bodovno koštati.
A što bi nas koštalo? Koji cilj nećemo ispuniti?