SHNL 21. kolo, Rijeka - Istra, nedjelja 09.02., 15.00h

Started by Hololulu, 07.02.2025, 22:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Koliko je ono zabio golova na pripremnim utakmicama? Dva? Baš imam osjećaj da će ga danas uvalit.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

-
Bit će Dogan dobar samo mu treba dati priliku.

Quote from: Buranorth on 09.02.2025, 09:05Ja se nadam Doganu u špici. Jbt. Treba i u toj našoj drugoj ligi dat 20+ golova. Nekog vraga valjda onda zna igrat.

20 kupljenih iz penala, ofsajda i prekršaja.
Ne znam, teško je to mjeriti
Europa je jedino mjerilo!

Par stvari ćemo danas znati:
a) vjeruje li Đalović Doganu. Ako ne osvane u prvih 11 sve jasno. Ja vjerujem da ne vjeruje.
b) ako vjeruje, je li Dogan prvoligaški materijal. Bojim se da nije.
c) vjeruje li Đalović da Djuahra može igrati na desom krilu? Ako vjeruje onda utakmicu započinje Rukavina na lijevom.
d) ako Đalović ne vjeruje da Djuahra može igrati desno, znači li to da je Menalo starter na desnoj strani? Čini mi se da - da.
e) Može li Janković odigrati devetku (lažnu ala Fruk)? Mislim da može i moguće je da ćemo ga tamo vidjeti.
f) Je li Ilinković spreman za početnih jedanaest? Mogao bi on osvanuti ispred Petroviča i Selahija i iza Jankovića.
g) Što s Gojakom? Je li on za prvih jedanaest ili je naš dvanaesti igrač?

:bo:

Z
Gojak moze igrati desno krilo, iako je veznjak, slican je Loncaru koji je bio solidan na krilu.
Moze se Butica baciti u vatru na desnom krilu.
Rjesenja ima.Rukavinu izbjegavati u prvih 11.
Samo sto to vjerojatno Miskovic ne bi dozvolio.

Lijevo krilo Nais, spica Jankovic, desno krilo Gojak ili Butic. Desetka Gojak ili Ilinkovic ( ako je Butic na krilu onda Gojak) i iza njih Selahi  i Petrovic.

Dogan s klupe u drugom pol.

Quote from: Fiumano on 09.02.2025, 09:31Dosta su neki pišali po Doganu ali evo ja osobno mislim da nije izgubljen slučaj i da ima u njemu nogometaša. Možda ne za prvu špicu šampiona lige ali neki HNL prosjek može biti, a za uvalit nekoj Istri to je dosta.
Eto, to te točke smo došli. Da ne kipamo po nekome jer ima potencijala postati prosječan.

#degenerik

M
Dogan je pokazao da ima nesto u ono kratko vrijeme u Vz takodjer. Steta sto je asistirao Menalu koji je odigrao smijesno.

Mi smo takva ekipa da si nesmijemo dozvoliti gledanje s visoka i podcjenjivanje nikoga u ovoj ligi. A to je i bio nas forte u svim utakmicama otkad je Djale glavni,znaci kad ne ide onda bespostedna borba i poginuce na terenu pa ako nagradi nagradi.

Bila kakva pobjeda ali kakav bi to bio dan da zabiju Dogan i Cherno Saho  :).

Potpisujem X ovog trenutka. Sori, ali bio bi objektivno kao neboder u ovim okolnostima.

Ali ako bi ovo danas dobili, mi smo punopravni izazivač.
#degenerik

Quote from: Fornax on 09.02.2025, 12:04Potpisujem X ovog trenutka. Sori, ali bio bi objektivno kao neboder u ovim okolnostima.

Ali ako bi ovo danas dobili, mi smo punopravni izazivač.
Prognoziram x ali se naravno nadam pobjedi. 

K

Z
dobro je da nema Beyatta i Lawala.

ali Istrina zadnja linija, Valincic- Koski-Maresic-Heister. Koji kurac jbt

Valincic, Heister vs Goda i Bogi

R
Potpisujem i ja X jer budu li južnjaci cijeli tjedan na vrhu mogla bi im opet past neka glupost na pamet....

S

Z
09.02.2025, 12:26 #44 Last Edit: 09.02.2025, 12:26 by Zelko Maler
nadam se da necemo dozviliti da iritantna placipicka Garcia  dobije na Ruji .Jednom mi je bilo previse.
Ne sumnjam da ce igrati tvrdo i prljavo.