SHNL 21. kolo, Rijeka - Istra, nedjelja 09.02., 15.00h

Started by Hololulu, 07.02.2025, 22:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Nama bi 5 igrača Istre bila pojačanja, kad sam to pisao prije mjesec dana pojedinci koji se gle čuda ništa ne javljaju, proglašavali glupanom.
Možda čak i 6,il 7

D
Gledajući danas atmosferu i čitajući ovo, rekao bih da se manjina ne slaže sa situacijom u klubu, ne vecina

L
Nažalost Đaletov poraz, uništio je Jankovića prvo poluvrijeme stavljajući ga u špicu, znači dva kiksa, izgubio si Jankovićevu trku u sredini dok se je u fazi napada Janko previše gurao na lijevo krilo. Drugi kiks je zamjena selahija čime su izgubio mogućnost osvajanja ničijoj lopti te si time izgubio zadnjih petnaestak minuta. Nejasno je zašto Gojak ne igra, ima brutalno dobra dodavanja, to mi je najveći upitnik kod đaleta. Meni sasvim solidni i Menalo i saho, dogan solidne kretnje, međutim dečko moj te šanse se moraju realizirati.

ekipa nam je u rangu Šibenika, to svjedoči i TM kad makneš ovih par najboljih igrača koji će ionako otići na ljeto.
Ne znam kako dalje, ispast iz europe u prvom pretkolu od lihtenštajnskog predstavnika??? :bo:
Europa je jedino mjerilo!

Siniša Lončar iz Sportskih

Najbolji u momčadi: Majstorović 7 - Izvrstan iza, često aktivan i prema naprijed.
Zlomislić 6 - jedna obrana, nemoćan kod gola.
Bogojević 5,5 - trud nije sporan, ali...
Škorić 6 - do ozljede solidan na iskustvo.
Goda 6 - aktivan prema naprijed, željan igre.
Petrovič 6 - "katica" za sve u Rijeci.
Selahi 6 - odradio što je morao, ništa više od toga.
Ilinković 5,5 - vidno mu fali samopouzdanja i igre.
Djouahra 6 - aktivan, prodoran, ali nekonkretan.
Butić 5,5 - odlično krenuo pa nestao.
Janković 6,5 - šteta za one promašene prilike, neupitna trka.
Gojak 6,5 - unio živost, donekle povezao riječku igru.
Menalo 5,5 - fali mu svega, minuta, rutine i snage.
Dogan 5 - nevjerojatna lakoća promašivanja matnih šansi.
Premalo igrali za ocjenu: Saho, Rukavina

Trener Đalović 6 - izvukao maksimum iz ove i ovakve Rijeke
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: KadOkrenemSe on 09.02.2025, 18:05jankovic je igrao pod temperaturom :nisamja:  :nisamja:
A Bogojević se drogira, Dogan je bio pijan? :bo:

L
Quote from: Kostrena on 09.02.2025, 18:06Nama bi 5 igrača Istre bila pojačanja, kad sam to pisao prije mjesec dana pojedinci koji se gle čuda ništa ne javljaju, proglašavali glupanom.
Možda čak i 6,il 7
Samo valinčić, možda heister. Još mi se sviđa i maurić

A
Quote from: TIR on 09.02.2025, 17:16Ko da su pojedinci relevantni danas, falilo pol momčadi koji su eto slučajno kvalitetno i najbolji igrači, pa odjednom i bolji iz današnje ekipe više ne izgledaju tako dobro, a pogotovo lošiji iz današnjeg sastava, razina treće lige.

"Novi" su vjerojatno bili bolji jer su presvježi da bi svi odlasci i tumbanja ove sezone imali utjecaj na njihovu psihu kao što je to slučaj sa većinom ekipe.

Istra tipično smiješna zapravo, zabili gol iz dobrog prodora Valinčića, i promašili mrtvaca Rožića negdje oko 60. minute, i to je sve.

Sudac amater.
Falili nam Fruk i Devetak. Cop je tek došao a ostali prodani tako da to pola ekipe....

A
Quote from: R13KA on 09.02.2025, 18:03Poslije dugo godina, uspona i padova, borbi za ostanak , razočarenja i veselja, dok Mišković ne ode ja više na Rujevicu kročit neću.
Ovo nije moj klub. Ispričavam se svima koje sam na forumu bez namjere uvrijedio, ispričavam se i na svakoj verbalnoj agresiji ili bahatom stavu i nervozi. Mi klub nemamo. Odjava
Problem je svaki gledatelj danas koji i dalje ne reagira

Quote from: Kostrena on 09.02.2025, 18:06Nama bi 5 igrača Istre bila pojačanja, kad sam to pisao prije mjesec dana pojedinci koji se gle čuda ništa ne javljaju, proglašavali glupanom.
Možda čak i 6,il 7

točno.
Majkić, Koski, Valinčić, Heister, Lončar, Gagua i Lisica bi kod nas bili pojačanja, možda bi čak svi igrali u prvih 11
ako ne sad onda na ljeto kad odu Fruk, Janković i Selahi

ima tu mjesta i za Fućka i Maurića. Uglavnom mi smo na papiru i u stvarnosti najgori od 2011. i ekipe sa Urošom Palibrkom

S
Quote from: MaČaĆeToMane on 09.02.2025, 18:05
Quote from: SandroB on 09.02.2025, 17:59
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 09.02.2025, 16:57Raspad sistema u samo dvije utakmice zahvaljujući čovjeku s kojim bi njegovi kritičari rado okinuli selfie 🤡.
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 09.02.2025, 16:57Raspad sistema u samo dvije utakmice zahvaljujući čovjeku s kojim bi njegovi kritičari rado okinuli selfie 🤡.

Tako je.

Ako je Mišković kriv za 0 od 6 bodova u zadnje dvije utakmice, Đalović je, nažalost, kriv što imamo 0, a ne barem 2 boda. Pa dečko moj... ti ćeš gubiti svaku, jer te nitko od ovih lumena neće spašavati golovima izvan 16m. Ne možemo prihvatiti ni da je to ekipa za 80% poraza... jest da je fizionomija ekipe unakažena, ali nemoj gubit.

A ovo navijanje zbog navijanja i "Volim te Rijeko" na kraju mi je već bljutavo. Volim Rijeku, ali ovo Miškovićevo sranje od trgovačkog društva mi se gadi.

ne slažem se, danas mi na papiru izgledamo kao fenjeraš, davljenik iz kontinentalne hrvatske, a bogami tako i igramo
Istra ima bolju ekipu kad makneš Fruka i Čopa, odgovorno tvrdim, ali oni imaju kompleks malog klubića

Pa ne možemo prihvatiti da od prosječne ili malo iznadprsječne ekipe gubimo, odnosno da se moramo pomiriti s porazom?!?

Ne trebamo se miriti s porazom, ali treba nam novih prvih 11, pogotovo na ljeto kad nam ovi najbolji (a ostalo ih je malo) odu iz kluba
Pa mi smo danas završili utakmicu sa 2 trećeligaška igrača bez iskustva u višim ligama

K
Quote from: LenRi on 09.02.2025, 18:08
Možda čak i 6,il 7
Samo valinčić, možda heister. Još mi se sviđa i maurić
Beyatt je tada bio kod njih još

Želim svima reći da nemojte odjednom ispucati svu negativu, ne padajte u očaj sad

Pogled na raspored kazuje da bi moglo biti materijal cijeli ovaj mjesec ...nažalost.

Mi ćemo slijedeću utakmicu pobijediti Šibenik, možda