SHNL 22. kolo, Osijek - Rijeka, nedjelja 16.02., 17.45h

Started by Hololulu, 12.02.2025, 21:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Odlično to izgleda ..
Ajmo to završiti ..

R
Quote from: MaČaĆeToMane on 16.02.2025, 18:11ovaj bogojević ozbiljno ali ozbiljno nije za veći rang od druge lige
Po čemu to? Pa jedan od boljih 1. poluvrijeme. Žuti mu je Erceg izmislio, ni faul nije bio.
Valjda je Đalović naučio lekciju, pobjedu možemo ispustiti samo nekom glupošću, a Bogojević ima žuti. Samo kažem :)

R
Nadam se da Mišku ne radi internet u Dubaiju

..rezultat je fan-ta-sti-čan..s obzirom da igramo sa igračem i pol manje..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Ova utakmica samo pokazuje koliki je Radeljic up grade naspram Škorića

Pristup jako dobar s puno uklizavanja u šut i na loptu a ne nonšalantno promatranje.Zadnji pokušaj šarana u čistoj poziciji šuta za gol i mislim da je Radeljic uklizao u udarac,tako se bori.0:2 pa ovo valjda nećemo propustiti,samo sad izdržati prvih petnaest minuta u nastavku.
Volim grad koji teče

Poluvrijeme iznad svih ocekivanja.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Proslava golova? Zna li se šta?
Nadam se još jednom u drugom poluvremenu pa da vidimo jeli to neka poruka

R
Meni jedino Gojak loš u prvom poluvremenu, ali nemamo nijednog veznog na klupi pa neka igra. Čim manje zamjena samo i mi ćemo ovo dobiti. Zamjene nemamo, mijenja se zbog protokola, ne zbog kvalitete.  Ako mora mijenjati, neka mijenja Bogojevića zbog kartona i do kraja više ništa.

M
Quote from: Kostrena on 16.02.2025, 18:12Usporedba ovog žutog i onih ne žutih jučer

E baš ovo, znači lakat u glavu, ili uzet igraču ruku i gurnut ga na pod ništa, a ovo od Bogija žuti. Ko koga jebe ovdje. Ovo ni blizu žutog.
Za ovo ni jedan igrač hajduka ili dinama ne dobijaju žuti, nikada.

A Bogi je ok igrač, jebote,nakon jedne lose utakmice odmah je ratni zločinac. Običan prvoligaški igrač koji tu i tamo krpa pozicije, ništa posebno ali i nije odron. Protiv Istre loš dan i to je to.

Quote from: moreplovac on 16.02.2025, 18:42
Quote from: Kostrena on 16.02.2025, 18:12Usporedba ovog žutog i onih ne žutih jučer

E baš ovo, znači lakat u glavu, ili uzet igraču ruku i gurnut ga na pod ništa, a ovo od Bogija žuti. Ko koga jebe ovdje. Ovo ni blizu žutog.

A Bogi je ok igrač, jebote,nakon jedne lose utakmice odmah je ratni zločinac. Običan prvoligaški igrač koji tu i tamo krpa pozicije, ništa posebno ali i nije odron. Protiv Istre loš dan i to je to.
on nije u toj situaciji napravio ni faul po meni

M
Pa da,to sam i mislio.

Ajmo sad čvrsto iza i vrebat priliku. U biti ajmo onako kako im je Đale dao upute.  ;D

Quote from: Deba on 16.02.2025, 18:46
Quote from: moreplovac on 16.02.2025, 18:42

on nije u toj situaciji napravio ni faul po meni

da.. ovaj je pao čim je osjetio dodir
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

16.02.2025, 18:54 #103 Last Edit: 16.02.2025, 18:55 by MaČaĆeToMane
Bogojević je karambol
najveći problem je "positioning" i odvratno loše markiranje
dobit će drugi žuti ostane li u igri
čovjek nije bek, a igra beka
Europa je jedino mjerilo!

K
Quote from: MaČaĆeToMane on 16.02.2025, 18:54Bogojević je karambol

Ovi što ga hvale ne gledaju istu utakmicu... Igrač manje...