SHNL 24. kolo, Gorica - Rijeka, subota 1.3., 15h

Started by R13KA, 26.02.2025, 19:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Ako su 99te klupu činili Brajković/Pilipovic, Tomišić/Cacic, ovisi tko je igrao u prvih 11 + golobradi Balaban, Mica Peranovic i ona dva japanca.

A 2017te. Maleš/ Bezjak/ Canadjija. Ovisno tko je bio u prvih 11, onda se može i sa Menalom i Rukavinom i Gojakom stići do cilja.

Poraz nije, to je bitno.

D
Jel se zna šta je sa Copom? Pa svaki igrač koji dodje nam se raspadne u prvih tjedan dana...

I
Čopova ozljeda nije strašna ali bi mogla biti ako sada nezaliječen forsira. Za Šibenik i normalan teren će biti spreman.

Quote from: Ro-Ro on 01.03.2025, 17:16
Quote from: Ares1312 on 01.03.2025, 17:01
Quote from: MaČaĆeToMane on 01.03.2025, 16:59bili smo lošiji za Čopa koji bi tu nešto napravio
a nismo imali tj. nemamo kopače više u ekipi kao šta su bili Obregon i Grgić
jbg! treba dalje, preživili smo najteže gostovanje u Hrvatskoj, doć će tu i dinamo i hajdug

oce da na novi teren, jer ga mijenjaju na rep. pauzi

Odakle.to da ce u 10 dana promjeniti teren ? Sta se nece cekati ljeto ...tamo treba kopati , taj teren je iz 1990-tih.... za installati novi teren 10 dana mi se cini prekratko

Gorica igra 14.3. doma, i onda nakon toga ide pauza i dvije tekme u gostima tako da doma opet igraju tek 12.4.

Negdje sam to procitao/čuo da mijenjaju sad

K
Quote from: ispod stijena on 01.03.2025, 18:15Ako su 99te klupu činili Brajković/Pilipovic, Tomišić/Cacic, ovisi tko je igrao u prvih 11 + golobradi Balaban, Mica Peranovic i ona dva japanca.

A 2017te. Maleš/ Bezjak/ Canadjija. Ovisno tko je bio u prvih 11, onda se može i sa Menalom i Rukavinom i Gojakom stići do cilja.

Poraz nije, to je bitno.
Bezjak je bio reprezentativac Slovenije, Maleš dokapetan a Canadija u rangu Gojaka, tako da ne bi baš to tako lako usporedio

Quote from: waf on 01.03.2025, 17:50..nažalost totalno promašena ideja igre..ako se nećeš prilagođavati protivniku, a hebemu sve, prilagodi se terenu..izgubljena dva boda..

Ima u tome istine. Ali mijenjat igru koju uigravaš čitavu godinu zbog jedne utakmice na nakvašenom krumpirištu, dva dana nakon što si razvalio Hajduka baš i nema smisla.
Jednostavno ova utakmica je poput onih NBA utkamica koje momčadi predaju. Pokušalo se, APP, nije. Rezultat nije nešto ali ok je.

Danas smo izgubili prvenstvo. Nije bilo prepoznatljive agresivnosti i svjezine. Kostao nas kup u srijedu kako sam i pretpostavio.
Dinamo nece vise gubit bodove protiv malih, to samo naivac moze mislit.

Nista, sad se okrenut kupu, moramo ga osvojit.

I
Canadjija nije u rangu Gojaka prvenstveno jer bi ulazio na bilo koju poziciju i ubirao trash time , Gojak je isprofiliran igrač koji svojim ulaskom jamči nešto.
Canadjija je jamčio i treću izmjenu za izgubiti vrijeme ili da udje i trci , Ajmo reci ne u prazno, ali uokolo .
Zaboravio sam i Martića kao rotacijskom tada.

Ali nije to ni važno.
Tu amo gdje jesmo.

Prošle sezone smo imali puno siru klupu + analitičara. Nije to nikakvo jamstvo.
Naravno da bi bilo lakše da postoji širina, ali mogla se odbijena lopta Ndokytu dogoditi da imaš i City na klupi pa šipak.

Treba stisnuti zube, malo da pomazi sreća, i idemo...

Quote from: Snjesko on 01.03.2025, 19:12Danas smo izgubili prvenstvo. Nije bilo prepoznatljive agresivnosti i svjezine. Kostao nas kup u srijedu kako sam i pretpostavio.
Dinamo nece vise gubit bodove protiv malih, to samo naivac moze mislit.

Nista, sad se okrenut kupu, moramo ga osvojit.

Optimizam suklja iz tebe kao iz vulkana!  :neretljak:
Ajmo najprije vidjet što će se sutra dogoditi. Mene ne bi čudio kiks Dinama, a ne bi me ni čudilo da Dinamo još par puta zapne. Štoviše očekujem to. Što onda ovih +8,5 čini i ne baš dohvatljivim.
Uglavnom, mislim da nema mjesta negativi. Mi smo itekako u igri.

K

Neznam ja sutra biram X.

A ako netko mora dobiti bolje da dobije Hajduk.

Dinama se šta prije riješiti.

Kakvo odustajanje radi remija u gorici? Pa izg su 2 doma od toga smo ih jednu mi dobili :svakacast:

Nije kraj svijeta, ajde, svi su losi i gube bodove, gubit ce ih jos i sestrice a vrlo vjerovatno i mi.
Jos je 36 bodova u igri, svasta se jos moze dogoditi
Kao sto pobjedama protiv din i os nismo osvojili prvenstvo tako ga ovim remijem sigurno nismo sad ni izgubili.
Gorica je cetvrti domacin lige s razlogom
Dobro je da se nitko nije ozlijedio, sad se vraca Cop za vikend pa idemo dalje svojim tempom.
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Sutra bi bilo najbolje da ih hajdug nekako razbije. Ne znam kako, ali ja se više bojim dinama na +12 nego hajduka na -4
Europa je jedino mjerilo!

Quote from: m on 28.02.2025, 13:34U prodaji su do sutra u 13h, ja mislim da će to ići do 400 ljudi sigurno.
Inače očekujem baš izazovnu utakmicu, teren kakav je plus (pre)kratak odmor od kupa plus treća u tjedan dana. Ali dečki su pokazali da su fajteri.

Nakraju je to išlo do 500 ljudi, brojčano vrlo solidno gostovanje. A što se utakmice tiče, gore sve piše, nije trebalo biti Nostradamus da se predvidi umor naših igrača i teren na kojem ništa smisleno nije moguće odigrati. U sličnoj situaciji prije 3 godine smo od Dragovoljca izgubili, x je u tom smislu napredak, a pogotovo s psihološke strane. Navijajmo da i sutra bude x.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj