SHNL 24. kolo, Gorica - Rijeka, subota 1.3., 15h

Started by R13KA, 26.02.2025, 19:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

J
Živim u Zagrebu, jutros je kiša dosta padala, no negdje iza 10h je pocela rominjat i sad skoro vise i ne pada... jucer je cijeli dan padala... ako bi uskoro stala ima nade kakve takve da do subote bude donekle prihvatljivo

Ali padat ce nesto i u subotu
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Quote from: jopa on 27.02.2025, 13:28Živim u Zagrebu, jutros je kiša dosta padala, no negdje iza 10h je pocela rominjat i sad skoro vise i ne pada... jucer je cijeli dan padala... ako bi uskoro stala ima nade kakve takve da do subote bude donekle prihvatljivo

nije toliko kiša problem. Problem je da oni unakaze namjerno teren koji je ionako loš.
Evo sad je prestala kiša i da više ne pada do subore, oni neće kurcem mrdnut da u ovih 2 dana poprave stanje terena.

R
Samo hrabro kao i zadnjih 10-ak dana.
Dojma sam da će u subotu turopoljci popit Amaro Montenegro s Toni(com). Red bi bio barem dvije ture.

Z
nema Carevića na klupi protiv nas. Dobio je dvije utakmice kazne.

Quote from: Zelko Maler on 27.02.2025, 14:15nema Carevića na klupi protiv nas. Dobio je dvije utakmice kazne.

Carević je kažnjen a Sučić nije?

😂
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Nije kraj svijeta ako se iz Turopolja ne vratimo s tri boda, ima se još dosta za igrati. No, nekako mi se čini da ako i tamo uzemo tri boda onda stvari počinju biti JAKO ozbiljne. Bila bi to potvrda ambicija u duhu one izlizane fore "can you do it on a rainy friday night..." koja kod nas glasi "možeš li uzeti tri boda iz blatnjavog Turopolja."

27.02.2025, 15:23 #37 Last Edit: 27.02.2025, 15:24 by MaČaĆeToMane
Quote from: Vado Magnar on 27.02.2025, 15:15Nije kraj svijeta ako se iz Turopolja ne vratimo s tri boda, ima se još dosta za igrati. No, nekako mi se čini da ako i tamo uzemo tri boda onda stvari počinju biti JAKO ozbiljne. Bila bi to potvrda ambicija u duhu one izlizane fore "can you do it on a rainy friday night..." koja kod nas glasi "možeš li uzeti tri boda iz blatnjavog Turopolja."

Nemoj molim te s primorskim malim ambicijama.
Je. Smak svijeta je ako idemo po titulu. Već smo 2 kiksali, nažalost porazom. Na +9 nije smak svijeta, na +7 može biti jako gadno ako dinamo uskrsne, dobije hajduka i dođe nam na +5 (u slučaju našeg remija)
Imati ćemo puno manji pritisak da potencijalno odemo na +10 ili +9
Europa je jedino mjerilo!

Quote from: MaČaĆeToMane on 27.02.2025, 15:23
Quote from: Vado Magnar on 27.02.2025, 15:15Nije kraj svijeta ako se iz Turopolja ne vratimo s tri boda, ima se još dosta za igrati. No, nekako mi se čini da ako i tamo uzemo tri boda onda stvari počinju biti JAKO ozbiljne. Bila bi to potvrda ambicija u duhu one izlizane fore "can you do it on a rainy friday night..." koja kod nas glasi "možeš li uzeti tri boda iz blatnjavog Turopolja."

Nemoj molim te s primorskim malim ambicijama.
Je. Smak svijeta je ako idemo po titulu. Već smo 2 kiksali, nažalost porazom. Na +9 nije smak svijeta, na +7 može biti jako gadno ako dinamo uskrsne, dobije hajduka i dođe nam na +5 (u slučaju našeg remija)

Kako dinamo igra pod Cannavarom, vjerojatno bi i da smo bodovno izjednačeni bili favoriti..

Najviše se bojim otkaza Cannavaru i dovođenja nekog galamdžije u rangu Sopića.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: MaČaĆeToMane on 27.02.2025, 15:23Nemoj molim te s primorskim malim ambicijama.
Kao Fiuman, a ne kao Primorac ću ti reći da su ambicije jasne i da, naravno, idemo po titulu, ali da treba biti oprezan i ne izgoriti, kao neki dole, ako zapneš na jednoj prepreci poput Gorice. Zaista neće biti smak svijeta. Recimo da bi nešto nalik smaku svijeta mogao biti eventualni poraz od Hajduka na Rujevice do kojeg, vjerujem, ipak neće doći.

I btw...ono što mi je simpatično u kontekstu HNLa  je da Gorica zbog tog famoznog travnjaka postaje pomalo ono što je bio Fulham u Premiershipu. Pa otud i drugi dio mog komentara.

Ovi su u stanju sve napravit da mi ne osvojimo 3 boda

VAR Fran Jović

Kontrolor suđenja  Ante Vučemilović

Ceka nas borba u subotu, nadam se da nece biti ona protiv vjetrenjača

27.02.2025, 16:47 #41 Last Edit: 27.02.2025, 16:48 by Ares1312
Quote from: Vado Magnar on 27.02.2025, 16:13
Quote from: MaČaĆeToMane on 27.02.2025, 15:23Nemoj molim te s primorskim malim ambicijama.
Kao Fiuman, a ne kao Primorac ću ti reći da su ambicije jasne i da, naravno, idemo po titulu, ali da treba biti oprezan i ne izgoriti, kao neki dole, ako zapneš na jednoj prepreci poput Gorice. Zaista neće biti smak svijeta. Recimo da bi nešto nalik smaku svijeta mogao biti eventualni poraz od Hajduka na Rujevice do kojeg, vjerujem, ipak neće doći.

I btw...ono što mi je simpatično u kontekstu HNLa  je da Gorica zbog tog famoznog travnjaka postaje pomalo ono što je bio Fulham u Premiershipu. Pa otud i drugi dio mog komentara.

Samo mali ispravak, bio je to Stoke City

Can you do it on a cold rainy night in Stoke

S
Netko je ovdje pričao da se sprema s ekipom u Veliku Goricu... Turopolje točnije.
Najprije sam si otpisao ovo gostovanje, a sad me drma groznica i želja raste... ide li netko?

Ne treba o sucima puno.
Već su nas mogli zaustaviti.
Odgovorno tvrdim da je ovo PRVO skroz regularno prvenstvo otkad je Hrvatske države. Zasad.
Europa je jedino mjerilo!

Quote from: MaČaĆeToMane on 27.02.2025, 22:42Ne treba o sucima puno.
Već su nas mogli zaustaviti.
Odgovorno tvrdim da je ovo PRVO skroz regularno prvenstvo otkad je Hrvatske države. Zasad.
Ne bi Hajduk bio na -1, ali.... OK znam što misliš pa možda i drži vodu.... iako ja ovako nešto ne bih nikad od straha napisao sve dok ne vidim pokal u našim rukama.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo