SHNL 25. kolo, Rijeka - Šibenik, petak 7.3., 18.00h

Started by Hololulu, 04.03.2025, 12:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
Quote from: SandroB on 07.03.2025, 20:33Isprika svima koje će zasmetati ovaj komentar, možete (opravdano?) reći i da dečki nisu zaslužili, ali zbog ovoga danas ih baš lijepo nabijem na kurac.

Možeš posijati bodove kao PSG protiv Liverpoola, ne bih rekao ni "a"; ali imaš rano vodstvo i otvoren put prema laganoj rutinskoj pobjedi i +4 i +10. I počneš se zajebavat?!? E, pa neće mene nitko zajebavat. Volim Rijeku previše da bi me netko vukao za nos. Još da im plješćem na kraju... ma mrš.

Pogođeno u centar, na našu žalost :(

Quote from: SandroB on 07.03.2025, 20:33Isprika svima koje će zasmetati ovaj komentar, možete (opravdano?) reći i da dečki nisu zaslužili, ali zbog ovoga danas ih baš lijepo nabijem na kurac.

Možeš posijati bodove kao PSG protiv Liverpoola, ne bih rekao ni "a"; ali imaš rano vodstvo i otvoren put prema laganoj rutinskoj pobjedi i +4 i +10. I počneš se zajebavat?!? E, pa neće mene nitko zajebavat. Volim Rijeku previše da bi me netko vukao za nos. Još da im plješćem na kraju... ma mrš.

Pa da..

Koju pm prestaješ igrat nakon 1:0 protiv Šibenika?

Šibenik je doslovno imao kontrolu utakmice zadnjih 10 minuta prvog poluvremena.

Malo je reć da su mi uništili vikend.. ako ne dobiju tovarčine moć će se reć da su mi usrali cijeli mjesec
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

I sad zamislite da smo odustali od borbe za Kup zbog borbe za ,,naslov". Sada je valjda svima jasno zašto ga moramo ganjat svaku sezonu. A trenutno smatram da nam je i taj Kup nedostižan.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: SandroB on 07.03.2025, 20:33Možeš posijati bodove kao PSG protiv Liverpoola, ne bih rekao ni "a"; ali imaš rano vodstvo i otvoren put prema laganoj rutinskoj pobjedi i +4 i +10. I počneš se zajebavat?!?
Par minuta prije njihovog gola sam komentirao "meni ovo izgleda neozbiljno".

Čak je i DV napisao "ovako se ne ide po naslov".

Suzdržat ću se od teorija zavjere... Za sada.

#degenerik

O
Quote from: kauzalni neksus on 07.03.2025, 20:29
Quote from: Orpat on 07.03.2025, 20:20
Quote from: MaČaĆeToMane on 07.03.2025, 19:58Sami smo krivi šta uopće dozvolimo sucima da nam ovo naprave zadnjih 5 minuta
1. Umjesto 8 minuta (minimum) on pokaže 4.
2. Umjesto kornera nakon udarca Čopa glavom on diže ofsajd (nije ofsajd 2 metra)
3. Umjesto da Rukavina to zakuca ili još bolje DODA LOPTU na drugu stativu di su 2 igrača - on doda golmanu

I sami smo krivi jer smo predefanzivno postavili ekipu
I sami smo krivi jer smo promašivali i jer smo stvorili premalo šansi

Ajde budimo face i ne izvlačimo se na suce.
Nismo zaslužili pobjedu i gotovo

Koliko god se slažem s tobom da nismo zaslužili jer smo bili očajni, toliko je istina i to da npr. u nedjelju na školjci ili na kušek apašu ovo odugovlačenje vuče barem 7-8 minuta nadoknade + vrijeme izgubljeno u istoj

Nije problem priznati Šibeniku da su se borili i izvukli bod, moj problem je što drugi nemaju isti kriterij

A biti faca ne znači nešto posebno na kraju cijele priče, ovi koji će imati veći broj bodova će se i dalje prodavati kao najveći pravednici ili perjanice hrvatskog nogometa

Pa šta ćemo se izvlačiti na te 4 minute da je falilo kako bi dobili zadnjeg na tablici. Ma daj molim te

Quote from: Orpat on 07.03.2025, 20:39
Quote from: kauzalni neksus on 07.03.2025, 20:29
Quote from: Orpat on 07.03.2025, 20:20
Quote from: MaČaĆeToMane on 07.03.2025, 19:58Sami smo krivi šta uopće dozvolimo sucima da nam ovo naprave zadnjih 5 minuta
1. Umjesto 8 minuta (minimum) on pokaže 4.
2. Umjesto kornera nakon udarca Čopa glavom on diže ofsajd (nije ofsajd 2 metra)
3. Umjesto da Rukavina to zakuca ili još bolje DODA LOPTU na drugu stativu di su 2 igrača - on doda golmanu

I sami smo krivi jer smo predefanzivno postavili ekipu
I sami smo krivi jer smo promašivali i jer smo stvorili premalo šansi

Ajde budimo face i ne izvlačimo se na suce.
Nismo zaslužili pobjedu i gotovo

Koliko god se slažem s tobom da nismo zaslužili jer smo bili očajni, toliko je istina i to da npr. u nedjelju na školjci ili na kušek apašu ovo odugovlačenje vuče barem 7-8 minuta nadoknade + vrijeme izgubljeno u istoj

Nije problem priznati Šibeniku da su se borili i izvukli bod, moj problem je što drugi nemaju isti kriterij

A biti faca ne znači nešto posebno na kraju cijele priče, ovi koji će imati veći broj bodova će se i dalje prodavati kao najveći pravednici ili perjanice hrvatskog nogometa

Pa šta ćemo se izvlačiti na te 4 minute da je falilo kako bi dobili zadnjeg na tablici. Ma daj molim te

Čovječe.. jel toliko teško shvatit argument da suđenje treba bit pošteno neovisno o rezultatu

Nitko ne govori da bi 100% zabili da je bilo 8 minuta nadoknade, ali ih je moralo bit.

Pajač je idiot
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 07.03.2025, 20:38I sad zamislite da smo odustali od borbe za Kup zbog borbe za ,,naslov". Sada je valjda svima jasno zašto ga moramo ganjat svaku sezonu. A trenutno smatram da nam je i taj Kup nedostižan.

Baš to, kako stvari stoje lupat ćemo se nogom u guzicu od sreće ako išta osvojimo
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Volio bi da je ovo danas bilo slucajno i u onoj kategoriji da se takve utakmice desavaju, ali nazalost ne vjerujem u to. Nikako ne vjerujem, jer danas nisam vidio ni blizu ekipu koja se bori za prvaka, a bogami ni trenera kojeg svi hvale.

Da, jasno da je Miskovic glavni i odgovorni krivac da Fruk igra napadaca, a Jankovic desno krilo. Ali bojim se da nije samo to u pitanju.

Vec sljedece nedjelje cemo vidjet ako ce ekipa letit po terenu ili ce bit slican pristup, energija i igra kao danas, to ce dat mnoge odgovore.

Quote from: Snjesko on 07.03.2025, 20:46Vec sljedece nedjelje cemo vidjet ako ce ekipa letit po terenu ili ce bit slican pristup, energija i igra kao danas, to ce dat mnoge odgovore.

Neće dati ama baš nikakve odgovore. Džaba ti pobjede protiv dinama, hajduka, bezličnog ako prosipaš bodove protiv gorice, istre, varaždina i fenjeraša.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

-
Makar neće morati isplatiti bonuse, dida sretan.

A
Quote from: Snjesko on 07.03.2025, 20:46Volio bi da je ovo danas bilo slucajno i u onoj kategoriji da se takve utakmice desavaju, ali nazalost ne vjerujem u to. Nikako ne vjerujem, jer danas nisam vidio ni blizu ekipu koja se bori za prvaka, a bogami ni trenera kojeg svi hvale.

Da, jasno da je Miskovic glavni i odgovorni krivac da Fruk igra napadaca, a Jankovic desno krilo. Ali bojim se da nije samo to u pitanju.

Vec sljedece nedjelje cemo vidjet ako ce ekipa letit po terenu ili ce bit slican pristup, energija i igra kao danas, to ce dat mnoge odgovore.

I ja tako vidim stvari još od siječnja na ovamo...i po svemu sudeći, slijedeću nedjelju će letjeti terenom i uopće niti najmanje ne sumnjam u pobjedu protiv južnjaka, a onda...ne želim dalje razmišljati. Opet će me oprati od negdje  :bo:

Osijek ove godine siluje Dinamo, a gle di su...

Da mi idući tjedan Hajduku uvalimo 5 komada, već kolo nakon toga imam feeling da ide kurčina protiv Slavena.
#degenerik

R
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 07.03.2025, 20:49
Quote from: Snjesko on 07.03.2025, 20:46Vec sljedece nedjelje cemo vidjet ako ce ekipa letit po terenu ili ce bit slican pristup, energija i igra kao danas, to ce dat mnoge odgovore.

Neće dati ama baš nikakve odgovore. Džaba ti pobjede protiv dinama, hajduka, bezličnog ako prosipaš bodove protiv gorice, istre, varaždina i fenjeraša.

2 od 12 bodova smo uzeli Varazdinu, Goricu, Istri i Šibeniku...
Jebe mi se nakon toga za Hajduka i Dinama...

Ovo je kiks danas, nema sumnje. Koliko skup, vidjet ćemo u nedjelju, svašta je moguće u ovom chi-fa-meno prvenstvu.

A igračima Šibenika čestitam na svim ljigavim glumatanjima, izležavanjima i bacanjima lopte u teren te Pajaču koji je to sve honorirao s bijedne 4 minute nadoknade.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj