SHNL 25. kolo, Rijeka - Šibenik, petak 7.3., 18.00h

Started by Hololulu, 04.03.2025, 12:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

L
4-7-0, taman da dođemo na 66 bodova, možda bude i dovoljno.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 08.03.2025, 15:59Valjda 4-5-2  :) ?

hahaha, da da, 4-5-2 🤡
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: Uzaludni on 08.03.2025, 16:03

hahaha, da da, 4-5-2 🤡
To je 51% bodova. Jebeno  :).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 08.03.2025, 16:15
Quote from: Uzaludni on 08.03.2025, 16:03

hahaha, da da, 4-5-2 🤡
To je 51% bodova. Jebeno  :).

Taman za dobro staro treće mjesto  :neretljak:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

I
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 08.03.2025, 15:31
Quote from: ispod stijena on 08.03.2025, 13:26
Quote from: Zelko Maler on 07.03.2025, 22:44Prošlogodišnja proljetna Rijeka je jela ovakve utakmice. Jeli smo Slavene, Istre, Gorice itd, ali smo u drebijima bili loši. Ove godine je obratno. NIkako naći balans.

Možda je bas formula u tome da budemo u derbijima bolji.

Užas utakmica, katastrofa, sranje teško, ali...

Ako se dobije sljedeća opet to izgleda obećavajuće...

Samo... treba dobiti sljedeću

Ostala su nam još samo 4 derbija u 11 utakmica  :P.

Osijek nije derbi, možda Istra  ;D

D
Pa naravno kad se inace kaze da se prvenstva dobijaju na malim utakmicama, ali ne i u ligi 10 cetverokruzno.

Naime, to je kod nas trecina utakmica

Duplo vrijedi jos kad dobijes u kolu kad derbi konkurenti odigraju medusobno x

Nas je veci kiks Gorica nego Sibenik, a sa obje pobjede vec bi sad bili prvaci

I to posljedni i pretposljednji na ljestvici

Nije mi jasno stanje u ekipi da to na silu i trcanje bar ne dobijes

Po meni kiks u Gorici je 'oprostljiv' jer igralo se na krumpirištu, u gostima i 2 dana nakon poljuda. Umor, teško za igrat i gostovanje. Bod je prihvatljiv donekle.

Ali doma protiv ikoga a pogotovo protiv fenjeraša je ogroman kiks ne pobjedit.

Debakl...  :'(
Ovaj neodlučnan rezultat je kao poraz,
Veliki poraz na razini 2:0 kada je hrv. Dragovoljac pobjedi .
I od tada je sve otišlo niz brdo.
Čak i ako pobijedimo tovare ova utakmica je pokazala da nema Rijeka kapacitet za biti prvak...
Nema ta mrvica sreće kada će jedan otpadak završiti u mrežu i donijeti pobjedu ... :'(

Quote from: Hololulu on 09.03.2025, 08:37Debakl...  :'(
Ovaj neodlučnan rezultat je kao poraz,
Veliki poraz na razini 2:0 kada je hrv. Dragovoljac pobjedi .
I od tada je sve otišlo niz brdo.
Čak i ako pobijedimo tovare ova utakmica je pokazala da nema Rijeka kapacitet za biti prvak...
Nema ta mrvica sreće kada će jedan otpadak završiti u mrežu i donijeti pobjedu ... :'(

Donio nam je takav otpadak bod u petak.

09.03.2025, 10:19 #294 Last Edit: 09.03.2025, 14:17 by Starless
Cijeli jučerašnji dan osjećao sam se usran,bezvoljan a ni danas nije nešto bolje.Jedino opravdanje je taj čudni raspored naših utakmica s dugim putovanjima i uskracenim danom odmora manje  spram suparnika.
Volim grad koji teče

Quote from: Finac on 08.03.2025, 01:48
Quote from: Marin_ri on 07.03.2025, 22:47Kakav dan za povratak na tribinu nakon xy mjeseci...
Sam sebe bi upucao prvo, pa nakon toga igrače i đaleta na kraju....
Ma cemu mi gubimo prvenstvo.....

Nemas ti kog upucat kad se nakon xy mjeseci pojavljujes uz klub, ni ti ni tebi slicni. Mi koji putujemo s klubom non stop po bilo kakvom vremenu, koji placamo najskuplje ulaznice u ligi da bi nam se sralo u usta od strane rukovodecih.. mi gubimo prvenstvo, a ti i slicni tebi ostanite gdje ste bili i zadnjih par mjeseci, to ti je misljenje vecine. Naravno dodi i na hajduka, ako neces dobit od gazde sponzorsku vjerojatno neces ni doci ali budem ti ja dao svoju godisnju a ja cu kupiti novu ulaznicu, samo mi reci ajde

@Finac svi smo razočarani nakon utakmice, ali odabrao si krivu metu. @Marin_ri ima 30+ godina staža na tribini i solidnu količinu gostovanja, nije slučajni prolaznik.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

D
Jos kad vidis kako ovaj hajduk posere protiv te gorice...

Stvarno evo ne znsm sta rec

Da smo toliko kmetski mentalitet pegule pickice...

I
Đale je malo postao robom formacije koju je patentirao. Znam ja da su treneri takvi, ali protiv Šibenika je baš bilo očito. Postavio si ekipu kojoj vjeruješ i koja je dobro igrala tranzicijski nogomet, ali koja ti ne može probiti bunker. Probao je u Gorici, probao je protiv Šibenika, a ne sumnjam da će i dalje piliti po svome.

Ne možeš protiv dva fenjeraša igrati bez klasičnog napadača, a trebaju ti pobjede. Dakle, ako ne može Čop, neka igra Dogan, Fruku daj poziciju pakera gdje je i dalje jedan od najboljih igrača lige. Izbaci jednog defenzivnog veznog, nećeš pogriješiti. Đale od Fruka pokušava stvoriti napadača, a od Gojaka ofenzivnog veznog.

I treća greška je Janković na krilu, po meni čovjek ne krilu je jedna ogromna zabluda, znam da mu on dođe kao joker kada mijenja igrače jer nominalno može pokriti više pozicija, ali na krilu, pogotovo lijevom, on daje puno premalo.

Bodovi su otišli u nepovrat, jbga sada. Nadajmo se da je Đale shvatio neke stvari iz ova dva remija i da ćemo u nsatavku gledati malo logičnije formacije protiv slabijih protivnika.

Sta je sa crnim sakom?

Ono malo sto je dobio protiv istre mi se cinio jako zanimljiv barem sto se tice fizikalije. Protiv bunkera bi dobro doslo.

Nema ga od tad ni u zapisniku. Gori od Dogana nije.

I
Glede suđenja, ne bih kmečao oko toga jer znamo kakve antitalente imamo u sudačkoj organizaciji.

Samo bih postavio pitanje oko kriterija zaleđa, imamo defacto identičnu situaciju kod gola Santinija i kod poništenog drugog gola Gorice, doslovno milimetri su odlučivali. Ako imaš milimetre u pitanju trebalo bi definitivno u tim graničnim situacijama davati prednost napadaču jer ima još jedan faktor, a to je trenutak upućivanja lopte odnosno trenutak u kojem se slika "zaledi". Jedna desetinka sekunde gore ili dole ti mijenja odluku.

Ne može me nitko uvjeriti da rame Santinija po tome nije u zaleđu, a baš zbog toga je poništen gol Gorici.

Opet se vraćamo na isto, jednima se sudi, drugima se ne sudi. Odnosno, da preformuliram pitanje, da je bila obrnuta situacija bi li nama bilo suđeno zaleđe?

I opet nitko ne bi mogao ništa prigovoriti.

Sami smo si krivi što nismo uvaljali još barem jedan gol, nije kriv ni Pajač ni Jović. Ali puna mi je kapa tih kriterija kroz sezone od uvođenja VAR-a.