SHNL 26. kolo, Rijeka - hajduk, nedjelja 16.3., 17:45h

Started by vMario87, 12.03.2025, 13:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ovu utakmicu smo dobili jer smo mi bili pravi. I tu bih stavio točku.
No isto tako Hajduk je odabrao najgoru opciju. Zapravo oni još uvijek žive u zabludi svoje neke veličine, koje odavno nema.
Umjesto da pragmatično dođu po X ili možda 2 na neku slučajnost, oni su odlučili odigrati najbolje po nas. Otvoreno bez pokrića. Ostalo je samo da rutinski uzmemo ponuđeno. Bojao sam se ove utakmice, ali kad sam vidio da nas ne čekaju mogao sam od početka uživati u utakmici.  ;D   
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I opet presudili Đurini korneri!

Čovjek to nenormalno dobro izvodi  :svakacast: !

K
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 16.03.2025, 21:13Kaze Skomina dva penala nisu dosuđena, jedan za nas i jedan za fritulu.
Znači suđenje užas

O
Suđenje dobro , uvijek ima grešaka, svi griješimo ali ipak plus za Bela.

R
Quote from: Kostrena on 16.03.2025, 21:45
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 16.03.2025, 21:13Kaze Skomina dva penala nisu dosuđena, jedan za nas i jedan za fritulu.
Znači suđenje užas

Ne niti najmanje to nije rekao

Prekrasan kraj vikenda... ovako već može... sad mirna 2 tjedna, a onda neka budu pravi do kraja  8)
Dobro, dobrooo! Fuć!

Nedosljedan je bio sudac, miljama je on od Kolarića a i od Ercega. Navlačio je za nas u nekoliko navrata različitim kriterijem, ali isključivo u sitnim prekršajima na centru. Frukova ruka je čista prema PNI, Lučić je trebao dobiti žuti ali mi je čudno da to netko služben smatra penalom i nisam znao za takvo pravilo, dok je ruka Bogojevića vrlo mala i ne utječe na ništa, ali po meni neprirodan položaj i penal. No tu smo gdje jesmo zbog tih nedosljednosti, danas je ovako, sutra će slične situacije biti tumačene suprotno, ništa novog.

Pohvale Belu šta je kažnjavao galamu Hajdukovaca.

#navodninavijač

Koliko mekanu nogu ima radeljic to je za nevjerovat.
Pohvale svima,od đaleta do svih igraca.
Rutinski,agresivni,s nozem u ustima od prve minute...
I dobro navijanje,sto i nije bilo tesko kada vidis kako decki igraju.
nananana... rijeka je najbolje od svega...

S
Rakitić je rijetko viđena seljačina, ponosan sam što sam to tvrdio još davno.

Sljedeće dvije su najvažnije, ali bez zajebancije. Naš problem nije motivacija ili pristup "malim" utakmicama, nego.. čitanje protivnika, analiza, priprema utakmice. Tu nešto zašteka. Ako donesemo 6 bodova sa sljedeća dva gostovanja, znači da smo nekog kurca konačno shvatili i pripremili kako treba.

Tko fali u Koprivnici... kartoni?

I
Mala digresija. Ful mi je drago zbog devetka, vec par tekmi među boljima, nadam se da decko nije pratio tribinu prije par mjeseci :-[

L
Quote from: SandroB on 16.03.2025, 22:56Rakitić je rijetko viđena seljačina, ponosan sam što sam to tvrdio još davno.

Sljedeće dvije su najvažnije, ali bez zajebancije. Naš problem nije motivacija ili pristup "malim" utakmicama, nego.. čitanje protivnika, analiza, priprema utakmice. Tu nešto zašteka. Ako donesemo 6 bodova sa sljedeća dva gostovanja, znači da smo nekog kurca konačno shvatili i pripremili kako treba.

Bogojević

Quote from: SandroB on 16.03.2025, 22:56Rakitić je rijetko viđena seljačina, ponosan sam što sam to tvrdio još davno.

po hns-ovoj stranici fali Bogojevic, na rezultati.hr pise da i Devetak propusta iducu ali mislim da je to greska
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

R
Meni se samo jedna stvar vrti po glavi. Nakon svake utakmice na copi ocjenjujem igrače i nikada Zlomisliću nisam dao niti 7, ni za danas mu ne mogu dati 7, jer nije obranio ništa. 2-3 puta dobro izletio na prekid i to je to. I tako je cijelu sezonu, protiv Šibenika mu prišla lopta kroz noge. Prošle godine  isto smo primali jako malo golova, ali je Labrović znao bas čuda raditi. Dobri su igrači Majstorović i Radeljić, a obranu igra cijela ekipa, ipak ovako nešto da nama u 5 utakmica protivnik ne napravi 3 šanse je čudo, očito čudo zvano Đalović.
Kako god ovo završi, Đalović je očito najjači trener kojeg smo ikada imali. Nema on tako jako ekipu kako mi mislimo nakon ovakvih pobjeda, rezerve nema uopće, ali uspio je stvoriti ekipu. Bas kao da svi 100 godina igraju skupa, a ne kao da g.ovno svaki prijelazni rok proda cijelu ekipu.

K
Quote from: Igor on 16.03.2025, 22:56Mala digresija. Ful mi je drago zbog devetka, vec par tekmi među boljima, nadam se da decko nije pratio tribinu prije par mjeseci :-[

Prije par mjeseci je bio vrijeđan više ovdje ina teibini nego na Tribini, sa pravom.
Čak je i ove zadnje dvije odigrao loše.
Nije baš Roberto Carlos, ali napreduje

K
Zlomislić je protiv Šibenika spasio bod