RI Europska sezona 2025/2026

Started by Vado Magnar, 20.03.2025, 09:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Zelko Maler on 12.12.2025, 07:07sad kad ide europska jesen prema kraju, bome, koliko god na ljeto se činio  plitak potok za prolazak skupine plasman naših europskih protivnika govori drugačije.

Noah, jako dobar rezultat, 8 bodova isto kao i mi, Lincoln, 7 bodova, jako jako respektabilan rezultat, daleko od ikakve kante, Sparta top8, AEK bili su top 8 do sad, 10.mjesto, jako visoko su i možda i oni završeu top8, Celje, do jučer bili top 8,  Sakhtar top 8

od svih s kojima smo igrali i igramo možda čak 4 završe u top 8 ( AEK, Sakhtar, Sparta, Celje ), to je 4/6

Nismo ni malo uboli s ždrijebom, dapače dobili so jako zajebane protivnike.
Imena i države od kuda jesu u glavi stvaraju "plitak potok" međutoa to su sve kvalitetne ekipe i nema više lagano

V
U svakom slučaju situacija nije loša. Proljece u europi uz mogućnost da se ekipa popuni po viktorovim željama pa se možda učačka još koji  prolaz u daljnju fazu. Koeficjent bi trebao biti dovoljan za nositeljstvo u svim fazama kofenrencijske ako ne izborimo nešto bolje. Blagajna bi na ljeto trebala bit puna,a i neka okosnica od ove sezone prisutna makar treba se pojačat ruku na srce.
Ali svi preduvijeti za daljnji rast postoje.

Z
Quote from: Vavik vjerna Kirija on 12.12.2025, 07:54U svakom slučaju situacija nije loša. Proljece u europi uz mogućnost da se ekipa popuni po viktorovim željama pa se možda učačka još koji  prolaz u daljnju fazu. Koeficjent bi trebao biti dovoljan za nositeljstvo u svim fazama kofenrencijske ako ne izborimo nešto bolje. Blagajna bi na ljeto trebala bit puna,a i neka okosnica od ove sezone prisutna makar treba se pojačat ruku na srce.
Ali svi preduvijeti za daljnji rast postoje.

od kad je Miškovića postojali su već 3 puta, možda i više, nikad ih nismo iskoristili, nećemo ni sad.

Trebalo bi ciljat barem bod protiv Shaktara koji je osigurao prolaz jer ako ulovis mjesta 9-16 si 'nositelj' u sljedecoj fazi odnosno igras protiv potencijalno slabijeg koji su 17-24

L
Shaktar lovi top 8, vjerujem da im je i bod dovoljan za to.

Quote from: Deni323 on 12.12.2025, 08:40Trebalo bi ciljat barem bod protiv Shaktara koji je osigurao prolaz jer ako ulovis mjesta 9-16 si 'nositelj' u sljedecoj fazi odnosno igras protiv potencijalno slabijeg koji su 17-24
Mislim da će ekipe od 9. do 24. biti i jesu sve u gram. Neke je pokakio, a neke nije neki rezultat i na ovako malom uzorku odigranih utakmica taj poredak nije nikakvo realno mjerilo snage. Mi smo uz malo sreće mogli biti visoko među 8, a isto tako smo mogli i biti ispod 24. mjesta.
BTW mi teoretski još nismo osigurali nastavak, ali stvarno bi morali biti pegule i izvisiti.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

12.12.2025, 08:57 #1236 Last Edit: 12.12.2025, 09:23 by D2
Quote from: LenRi on 12.12.2025, 08:54Shaktar lovi top 8, vjerujem da im je i bod dovoljan za to.
Sve već vidim kako se pripremaju za taj scenarij. Možda da je neka naša ekipa ili naš trener, onda bi tako nešto bilo u kombinaciji, ovako ....   ;D  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
teško, iskočio mi video na tik toku u kojem Arda Turan nabrijava ekipu na max. On je njihov Đale.

J
već smo na koef za sljedeću sezonu 15.000. To može još narast, a ako i sljedeće sezone budemo igrali ovu ligu idemo preko 20 :svakacast:

Shakhtar je do sad imao redom sve protivnike koji su na tablici u zoni ispadanja. Ispada da smo im najjaci protivnik,imamo se pravo nadati bod(ovima) !

Isao bacit ocadu na taj Sahtjar po TM-u. Prco vidim vrijednost ekipe, preko 150M eura...ajde, ono.

Onda gledam igrace zasebno. Ono, stoper, 30 godina, nika se nije maknuo iz Ukrajine, preko 15M. Rezervni bek, iszo nikad dalje od Donjecka, 4M. Hrpa brazilaca mladjih od 20 godina i svi 7-10M.

Tko je njihov stodra btj.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

O
Quote from: Johnson on 12.12.2025, 10:10već smo na koef za sljedeću sezonu 15.000. To može još narast, a ako i sljedeće sezone budemo igrali ovu ligu idemo preko 20 :svakacast:

Tu bi mogli biti nositelj čak i u play offu

P
Mozda ce nekome biti zanimljivo, uzmite pretpostavke sa zrnom soli

Ako od Šahtara izgubimo sa 1 golom razlike, za ispasti iz TOP 24 svaka od navedenih utakmica se mora poklopiti na slijedeći način. Jedan drukčiji ishod i ostajemo u top 24.

U slučaju da izgubimo više od 1 razlike, situacija se naravno mijenja, ali ostaje činjenica da minimalno Craiova, Kups, Lincoln i Zrinjski apsolutno moraju pobijediti, a Drita pobijediti ili remizirati. Preostali uvjeti se mijenjaju ovisno o gol razlici u slučaju poraza. Sa remijem i pobjedom smo sigurni.

AEK FC (4.) - CS Universitatea Craiova (23.) → Craiova mora pobijediti (u gostima)

Crystal Palace (9.) - KuPS Kuopio (25.) → KuPS mora pobijediti (u gostima)

AEK Larnaca (10.) - Shkëndija Tetovo (21.) → Shkëndija mora pobijediti (u gostima)

Omonia Nicosia (16.) - Raków Częstochowa (3.) → Omonia mora pobijediti ili remizirati (doma)

Rayo Vallecano (7.) - Drita Gjilan (19.) → Drita mora pobijediti ili remizirati (u gostima)

AZ Alkmaar (13.) - Jagiellonia Białystok (18.) → Jagiellonia mora pobijediti ili remizirati (u gostima)

Lausanne (15.) - Fiorentina (11.) → Lausanne mora pobijediti ili remizirati (doma)

Legia Varšava (30.) - Lincoln Red Imps (24.) → Lincoln mora pobijediti (u gostima)

Dynamo Kijev (28.) - Noah (17.) → Noah mora pobijediti ili remizirati (u gostima)

Zrinjski Mostar (26.) - Rapid Beč (36.) → Zrinjski mora pobijediti (doma)

Baš sam gledao ujutro koeficijente protiv Šahtara, bilo je 1.55 sad je između 1.85 i 1.90 na Šahtar.
Ima li ko upućen koji je razlog tako velike promjene u tako kratko vrijeme?

Vide da nas je krenulo kad nam daju dvodnevne utakmice pa se naglo digla kvota na njih  8)
Dobro, dobrooo! Fuć!