RI Europska sezona 2025/2026

Started by Vado Magnar, 20.03.2025, 09:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: MaČaĆeToMane on 02.04.2025, 16:15Ne. Nego je moja poanta da UEFA kažnjava male klubiće iz istočne europe dok žmire na zapadnu bagru koja je 100x gora od nas i koja radi 200x veće probleme i nerede.
Ali ajmo zakeljit nenormalnu kaznu slovencima i hrvatima njih ćemo masakrirat u medijima, a Nijemci i Francuzi neka kolju noževima i pale automobile

Kad budu isti standardi i svima iste kazne, a ne ove visoke ovdje, a tamo ništa - e onda možemo o odgovornosti navijačkih skupina i udruga koje Da, slažem se, trebaju odgovarati na neki način pa makar nek o svom trošku dođu na svoj stadion malo ga pofarbati i pomoći šta se sve već može odraditi da bude svima ljepše.
Nije UEFA ovima kaznu zaljepila jer su to totalni ljudožderi i luđaci nego jer tamo nekima nije, a treba napuniti proračun.

https://disciplinary.uefa.com/

Evo ti stranica pa čitaj i uspoređuj koliko je tko kažnjen.
Taj narativ o zločestoj uefi koja maltretira "nevine" balkanske klubove je već lagano dosadan.

Uefa reagira na situacije na stadionu koje je delegat vidio i zapisao. I na gornjoj stranici ne vidim neku diskriminaciju.

Nerede po ulicama je teže povezati sa klubovima i direktno ih kazniti.
Tu veću ulogu treba imati policija i sudstvo. Ali iz domaćeg primjera urgiranja, solidarnosti i štićenja jadnih malih blubača koji su otišli na izlet u Atenu, može se lako pretpostaviti da slično krenu u akciju i ostale države za svoje državljane uhvaćene u nepodopštinama.

Uefa je korumpirana organizacija, koji treba rastočiti i svesti u neke zakonske okvire, ali ajmo i prestati romantizirati svakoga tko odluči pokazati svoju "muškost" i izbaciti frustracije na istom takvom primjerku iz suprotnog tabora.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

K
Stari moj ako mi na ljeto napravimo prijelazni rok kao ovaj, ne trebaju nas brinuti koeficijenti.
Ovo je najgori prijelazni rok od kad je Miškovića, čak gori i od Palikuće

Quote from: Kostrena on 02.04.2025, 23:09Stari moj ako mi na ljeto napravimo prijelazni rok kao ovaj, ne trebaju nas brinuti koeficijenti.
Ako gledamo prijelazni rok u odlascima onda svakako nije najgori  :nisamja: .

K
Quote from: Monarh on 02.04.2025, 23:12
Quote from: Kostrena on 02.04.2025, 23:09Stari moj ako mi na ljeto napravimo prijelazni rok kao ovaj, ne trebaju nas brinuti koeficijenti.
Ako gledamo prijelazni rok u odlascima onda svakako nije najgori  :nisamja: .

Kako za koga

Z
02.04.2025, 23:16 #34 Last Edit: 02.04.2025, 23:17 by Zelko Maler
Misku je za ljeto vazno samo da kasa radi cangr cangr za Janka, Fruka i Radelju.

M
Teško možemo baš 3 zaredom tako loša prijelazna roka odraditi. I ćorava koka zrno ubode.

Nadam se samo da ćemo 15.07. imati koliko toliko spremnu ekipu ali sad najprije treba vidjeti o kojem uopće natjecanju pričamo
Europa je jedino mjerilo!

Europa je nagrada, bitan je Bađet jer ako njega nema tko će platiti vatrogasce?

M
03.04.2025, 00:09 #37 Last Edit: 03.04.2025, 00:11 by moreplovac
Ovaj zimski prijelazni rok u odlascima, tj financijski je bio, rekao bi Borat, great successs, ali u dolascima je karambol.
Čop, igra i dobar je, i donesao je nešto u našu igru dobroga, Menalo, li-la, još treba puno pokazat, za sad stara slava, Skoric, ozlijeđen, mačak u vreći za sad, Manev kasno došao, Raguž, ajmo reć zalog za budućnost ali ne za sadašnjost, Cherno Saho, crni mačak u vreći, zalog za budućnost ako mu godine nisu lažne, Oreč, ozlijeđeni mačak u vreći.
Ako sam nekog zaboravio nadopunite.

Poziciono, otiđe priučeni ali fenomenalni desni bek a s zakašnjenjem dođe ozlijeđeni pravi desni bek, a za pravo tu poziciju igra krilo koje je priučeni bek za kojeg nema zamjene.
Špica, dođe odličan centarfor, iskusan, kojeg nema ko mjenjat, jer njegovu poziciju kad izađe igra svemogući trequartista, fantazista fenomenalni Toni Fruk.
Desno krilo nam igra veznjak čeličnih pluća koji više daje u vezi a od desnih krila imamo mladog Butića koji još treba ocvrsnti,i Menala koji je više igrao na lijevoj strani, a u zadnje vrijeme nije igrao mnogo.
I potencijalno stoperi, gdje uplaćujemo mise da se Radelja i Majstor ne ozlijede jer na klupi je nepoznanica Manev i ozlijeđeni Skoric  koji se sprema za iduću sezonu kako mi se čini.

Suma sumarum, nije ispao dobar prijelazni rok.
Ali ne prestajem se nadati tituli niti kupu, svim preprekama unatoč.
Volim te Rijeko, prejako.

Jebiga,ovo je trebalo u rubriku prijelazni rok.

Da ponovno izborimo kvalifikacije za EL ponovno ćemo sve ispusiti jer nećemo spremni dočekati sto je zalosno  + moje raspoloženje će biti ravnodušno  :bo:
Forza Fiume ale!

B
Da, i onda jos nevjerojatnije da i dalje postoje neki TV "strucnjaci" koji i dalje hvale rad Miska i jos gore vulkanizera..

K
Quote from: Bobic on 03.04.2025, 07:50
Da, i onda jos nevjerojatnije da i dalje postoje neki TV "strucnjaci" koji i dalje hvale rad Miska i jos gore vulkanizera..
Takvi nam u klubi završe kao savjetnici

Quote from: Kostrena on 03.04.2025, 08:24
Quote from: Bobic on 03.04.2025, 07:50
Takvi nam u klubi završe kao savjetnici
Uzročno-posljedična veza ne postoji, siguran sam.
#degenerik

R
Kad nas Štimac hvali znam kako je sve krivo

M
Quote from: tomyrijeka on 03.04.2025, 07:25Da ponovno izborimo kvalifikacije za EL ponovno ćemo sve ispusiti jer nećemo spremni dočekati sto je zalosno  + moje raspoloženje će biti ravnodušno  :bo:

A onda se treba vlasnik kluba zapitati koja je svrha postojanja? Nemas omladinski pogon, kompletno je u rasulu i osim tamo nekog golmana nema igrača koji mogu s klupe ući na pola sata.
Nema europskih natjecanja = nema novaca, nema porasta vrijednosti igrača = nema unosnih transfera (barem ne konstantno)

Želim i dalje nadati se bilo kakvim grupama, svoj sud ove sezone dati ću 30.08. kad sezona zapravo završava ulaskom / ispadanjem iz Europe.
Šta se mene tiče završite i četvrti ako ćete uć u grupe, to je jedino važno sve drugo su prestižne nagrade, ovo je lova.
Europa je jedino mjerilo!

Quote from: robil on 03.04.2025, 08:44Kad nas Štimac hvali znam kako je sve krivo
Bome, gori red flag teško mogu zamisliti.
#degenerik