RI Europska sezona 2025/2026

Started by Vado Magnar, 20.03.2025, 09:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Krkan on 23.07.2025, 10:08Još uvijek se nezna kada igramo ( eventualnu ) 1. utakmicu 3. pretkola LP?
U utorak 5.8 ili  u srijedu 6.8. ?
Kad bi se moglo znati?
Daj adresu pa ti javimo putem HP preporučeno čim saznamo.
 :neretljak:
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I
Olimpija na polcasu doma gubi od Intera iz Andore

J
Qarabag natocio Shelbourne u gostima, dobro je da smo tu sigurni da nece biti iznenadenja ako ne prodemo Ludogorets... ovo nam je zicer za jesen u europi

R

Z
Quote from: ispod stijena on 23.07.2025, 20:55Olimpija na polcasu doma gubi od Intera iz Andore

očito da im je gubitak trenera bio prevelik udarac. Ne znam zašto je Sanchez otišao, ali to više nije ista ekipa.
Ne pomaže da su i Florucza odma prodali.

I
Iako gubili 0:2 na kraju dobili 4:2.

Nemoguće da ne prođu na kraju

Da ja ne kopam, jesmo li ikad ispali od kluba iz istočne europe (ne računam Litex nego eru Miška)?
Europa je jedino mjerilo!

Quote from: MaČaĆeToMane on 25.07.2025, 13:19Da ja ne kopam, jesmo li ikad ispali od kluba iz istočne europe (ne računam Litex nego eru Miška)?

Olimpija Ljubljana.  :nisamja:

Uff, pa to je srednja europa pod istočno može bit istočno, sjeveroistočno ili južnoistočno od Hrvatske
Bacio sam oko, nismo nikad uredno smo prošli Žilinu, Ferencvaros, Corvinul, Dukagjini i Sheriff
Tradicija na našoj strani
PAOK i Olympiakos su više južna
Europa je jedino mjerilo!

A Gencler i Basakasehir? :sta:

Quote from: Silvio Dante on 25.07.2025, 19:29A Gencler i Basakasehir? :sta:
Gencler je debelo s azijske strane Bospora.  ;D
#degenerik

B
Bilo jedne sezone neki Metalist il Metalurg..tako nes. Ispali..

25.07.2025, 20:52 #477 Last Edit: 25.07.2025, 20:56 by Starless
Quote from: Bobic on 25.07.2025, 20:31Bilo jedne sezone neki Metalist il Metalurg..tako nes. Ispali..
Metalist,nikad nisam u izjavama kao i na terenu prepotentniju ekipu......osim adjuka.Mislim da smo izgubili doma 2:1
Volim grad koji teče

M

Quote from: Starless on 25.07.2025, 20:52
Quote from: Bobic on 25.07.2025, 20:31Bilo jedne sezone neki Metalist il Metalurg..tako nes. Ispali..
Metalist,nikad nisam u izjavama kao i na terenu prepotentniju ekipu......osim adjuka.Mislim da smo izgubili doma 2:1

kolo ranije smo uspjeli i izgubiti protiv luksemburžana u gostima... glory days 😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku