RI Europska sezona 2025/2026

Started by Vado Magnar, 20.03.2025, 09:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Zadovoljan sa zdrijebom ali ako bude neki drugi trener umjesto Đaleta
Forza Fiume ale!

R
Igraju u Portugalu , mislim na Lincoln , onaj stadion di je repka bila sad u 6mj

V
Quote from: Kostrena on 29.08.2025, 14:07
Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 29.08.2025, 14:06Venecija-Malaga 91 euro povratna.
Ako kupiš prvi, čim stave datum u nedjelju će biti 400

Ma kakvi, ne mijenja to ništa. Da je Euro ili nešto, ok. Ovako...

K
Quote from: Rodney87 on 29.08.2025, 14:08Igraju u Portugalu , mislim na Lincoln , onaj stadion di je repka bila sad u 6mj
Algavre

I
Tri španjolska trenera plus jedan koji je karijeru proveo u španjolskoj. i još Perković.
Sluga i Grgić

Hrvati i Ukrajinci u Poljskoj garantira vrhunski party

Quote from: Iqteam on 29.08.2025, 14:13Tri španjolska trenera plus jedan koji je karijeru proveo u španjolskoj. i još Perković.
Sluga i Grgić

Noah je ispala od ovih Gibraltaraca u Europskoj ligi i onda su Gibraltarci stradali 9-1 od Brage

K
Nešto tipa Shelbourn kojeg smo jedva prošli

Sreca pa Miskovic i DRS odlaze, inace bi nakon ovog zdrijeba umjesto kvalitete protivnika citali i slusali o skupim carterima za Gibraltar i Armeniju i avionima i kamionima koje moramo platit.

M
Prošle sezone je 7 bodova bilo dovoljno za prolaz, samo jedan klub nije prošao, onaj s -3 gol razlikom.

Spartu Prag i Shakhtar bi otpisao, iako se dobro poklopilo gdje igramo s njima, no tu se stvarno ne nadam nikakvim bodovima pa nek svaki bod bude bonus.

Lincoln koji vrijedi kao trećina Orijenta stvarno ne smije bit problem.

AEK Larnaca ima svojih bljeskova, al su jedna od najlošijih gostujućih ekipa u ponudi tako da bi i to trebalo iskoristit za 3 boda.

Celje je igralo prošle godine top 8 Konferencijske lige, i unatoč ispadanju u EL baš od AEK-a, apsolutno nisu zajebancija. Nakon toga su pružili neke spektakularne partije (5:0 protiv Lugana, Olimpije, 2:0 u gostima kod Banika kao velik underdog) pa me uopće ne bi čudilo da nas oni iznenade.

Noahu se definitivno da uzet bod.

Uz uvjet da nas Sparta i Šahtar ne natamburaju, a mi gibraltarcima damo koji gol više, trebalo bi bit dosta. Da smo normalan klub, računao bi i koji bod više, ali ovako je baš teško pronaći temelja za taj optimizam.

Biti će tu jako bitan raspored utakmica, nek ti daju Šahtar kao zadnjeg po rasporedu, prvu da otvoriš u gostima na Gibraltaru npr. pa ti dođu doma Ciprani to bi bila noga u guzicu i ako bude sve kako treba start iz snova.
Glupo je još razmišljat o svemu tome dok je Đale ns klupi, ali bit će jako bitan raspored igranja.

D
Jel klub prodan ili se radio razanj a zec u sumi?

Z
Quote from: Muka Lenalo on 29.08.2025, 14:40Prošle sezone je 7 bodova bilo dovoljno za prolaz, samo jedan klub nije prošao, onaj s -3 gol razlikom.

Spartu Prag i Shakhtar bi otpisao, iako se dobro poklopilo gdje igramo s njima, no tu se stvarno ne nadam nikakvim bodovima pa nek svaki bod bude bonus.

AEK Larnaca ima svojih bljeskova, al su jedna od najlošijih gostujućih ekipa u ponudi tako da bi i to trebalo iskoristit za 3 boda.

Celje je igralo prošle godine top 8 Konferencijske lige, i unatoč ispadanju u EL baš od AEK-a, apsolutno nisu zajebancija. Nakon toga su pružili neke spektakularne partije (5:0 protiv Lugana, Olimpije, 2:0 u gostima kod Banika kao velik underdog) pa me uopće ne bi čudilo da nas oni iznenade.

Uz uvjet da nas Sparta i Šahtar ne natamburaju, a mi gibraltarcima damo koji gol više, trebalo bi bit dosta. Da smo normalan klub, računao bi i koji bod više, ali ovako je baš teško pronaći temelja za taj optimizam.

Quote from: Muka Lenalo on 29.08.2025, 14:40Prošle sezone je 7 bodova bilo dovoljno za prolaz, samo jedan klub nije prošao, onaj s -3 gol razlikom.

Đale: hold my beer

Ako cemo igrat kao prvu protiv paoka onda tu mozemo uzet 10ak bodova....

Ako ce igra i pristup biti kao jucer onda ce i 3 boda protiv policajaca i pitura s Gibraltara biti  uspjeh....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje