RI Europska sezona 2025/2026

Started by Vado Magnar, 20.03.2025, 09:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

O
Treba zadržati ekipu i pojačati se s pravom špicom Radeljić bi MORAO ostat, Selahi nam ne treba ako dođu Petrušenko i Pajaziti. To bi trebali proći, iako će biti teškio ali nijedan igrač osim Selahija ne smije otići s time da Đouahra ostaje onda su šanse realne za proći u protivnom nisam siguran.

A
18.06.2025, 13:27 #181 Last Edit: 18.06.2025, 13:30 by ArmadaZg
Dobar zdrijeb.

Mada neki ovdje nakon 5 dana upisa na drugom topcu 'kako su Bugari zadnjih 30 godina imali 2 igraca', od Ludogoraca stvaraju - PSG. ;D

Nestabilan klub, balkanski mentalitet, da se pomesti.

Za nekoga tko je napisao za Kopenhagen 'igrala se jedna utakmica, najgluplji gol'.., i?

Igrali smo vani, mi smo ga dali, zasto su ga oni primili a nisu dali pametan gol?
Takva su bila pravila, tko kaze da ih ne bi dobili u 2!?
U Hrvatskoj uvijek taj neki 'ali' ...

Od ekipa u ždrijebu vjerojatno najbolji izbor. Puno toga će odrediti prijelazni rok, i njima i nama. Favoriti jesu ali nije neprolazno.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

U proteklih pet sezona, Ludogorec je u europskim pretkolima odigrao 35 utakmica. Pobijedili su ih 16, remizirali 5 i izgubili u još njih 12.

Ispadali od Ajaxa, Malmoa, Dinama, Olimpije i Qarabaga.
Gubili u gostima u Bjelorusiji, Gruziji, Kazahstanu, Sloveniji, Kosovu i Irskoj.

Prošle sezone im je bilo posebno veselo, s tri poraza u tri euro pretkola da bi u playoffu izvukli moldavski Petrocub i zgazili ih za pobjedonosni ulazak u grupe EL, gdje su završili na 33. mjestu od 36 ekipa.

Promijenili su trenera ovog ljeta; otišao je ex Dinamov Jovičević koji je kao i još njih 13 (od ukupno 14 od 2017. godine naovamo) izdržao manje od godinu dana na klupi. Nitko im nije bio dobar... Sad je došao Portugalac koji je bio pomoćnik u Šibeniku pa otišao u Gruziju i Armeniju gdje je sa Noah bio iznenađenje i ušao u grupe KL čak. Ali novak kao i Đalović. Ovo su im pripreme ove sezone:

Doma igraju pred 3-4 tisuće navijača u Europi, u ligi su proslavili naslov pred čak njih 450. Ligu osvojili 14. put zaredom. Dinamo uzduž i poprijeko, samo čekaju nekog malo ozbiljnijeg da ih nakanta, i tako obično biva slučaj. Na temelju naslova završe u nekim grupama, izgube sve ali nabiju koef, u pretkolima dogodine imaju nositeljstvo pa igraju sa Sutjeskama i Ballkanijima, al onda bilo koja jača ekipa i uglavnom kajla.

Ponovite za mnom: pro-la-zno. ;)
#navodninavijač

I
Idemo ih razbiti ko bugarsku skupštinu!

Ako cemo se prepast ludogoretsa najbolje da ni ne igramo kvalifikacije :bo:

A
Koliko vidim dobra ekipa s nekoliko jako dobrih igraca. Piotrowski, Duah,...a i njihov najbolji igrač i igrač s najdužim stazem Tekpetey iza sebe ima cijelu sezonu da je bio ozljeđen. Sluga je tamo bio dvije sezone pa ga treba kontaktirat

J
Protivnik po mjeri, jedino bih volio da je uzvrat na Ruji, ali i ovako je okej

18.06.2025, 15:58 #188 Last Edit: 18.06.2025, 15:59 by D2
Quote from: MaČaĆeToMane on 18.06.2025, 10:04
Quote from: D2 on 18.06.2025, 09:49
Quote from: MaČaĆeToMane on 18.06.2025, 09:06...Dakle nogomet, rukomet i ne znam tenis - tu smo vjerojatno najjaci, tu upucat milijune pa da vidis rezultate bili bi top3 non stop u sva 3 sporta
Baš si našao sportove. Rukomet igra 20 zemalja na svijetu, a tenis je individualan sport u kojem ti u koje bi ulupao milijune će prvom prilikom prijaviti boravište u Monte Carlu.   :nisamja:  8)  Ajde rukomet bi ti još nekako i progutao zbog masovnosti.
Lovu ulupaj u taj nogomet jer je broj jedan po masovnosti i bazne sportove tipa atletika, gimnastika,... jer će ostali kasnije imati koristi od njih.
Danas sam baš nekako ustao na lijevu nogu pa ....  ;)

Gledam sportove di smo najtalentiraniji i imamo najveće uspjehe. kakva atletika i gimnastika pa nismo iz Etiopije
Može odbojka umjesto rukometa, a umjesto tenisa veslanje. Tako nešto. I to je to, lupaj tu dvorane terene sveeeee pa da se Ludigorec boji nas, a ne mi njih... jebene bugarske tarabe
Mislim da se nekolicina osvajača olimpijskih medalja zadnjih par Olimpijada u navedenim sportovima i ne bi složila s tobom.  8)
No zezam te malo znam na što ciljaš, ali bazni sportovi se ne zovu bez veze bazni. Evo tu ti nisam spomenuo recimo plivanje gdje smo zadnji neke svjetski zamijećeni uspjeh valjda imali s Draganjom pred dvadesetak godina, ali to ne znači samo po sebi da plivanje treba škartirati.
Nego sad sam skužio da sitnim slovima pie kako je tema Europska sezona i kako ničim ne pridonosim ovoj temi ja ću se lagano povući prema vratima da me nitko ne skuži.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Kakvo triježnjenje će slijediti nakon ovih "bugara"
da igra 11 bugara to bi prošli ko plitak potok, ali ovako šteta, teška podskupina, težak protivnik

Ajmo Minsk!
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: MaČaĆeToMane on 18.06.2025, 16:21Kakvo triježnjenje će slijediti nakon ovih "bugara"
da igra 11 bugara to bi prošli ko plitak potok, ali ovako šteta, teška podskupina, težak protivnik

Ajmo Minsk!

Kamo sreće da griješiš kao i sa izostavljanjem Jankovića za tekmu sa belupom ;)

Klasična pila naopako ;D

18.06.2025, 23:08 #191 Last Edit: 18.06.2025, 23:11 by Snjesko
Mi smo sa ovim rosterom u drugoj polovici sezone od 18 utakmica imali 7 poraza. Znaci skoro 40% utakmica otkad je otisla zadnja trojka prvotimaca na zimu mi smo izgubili. Ocito mnogi ne shvacaju da smo mi osvojili HNL jer je prije svega Dinamo bio kriminalan, a ne zato jer smo mi bili dobri. Ne, mi smo izgubili 40% utakmica u, po opcem konsenzusu, nikad gorem HNLu.

I sad na sve to bez Selahija i Naisa, sa Frukom, Jankovicem i Radeljicem sa glavom tko zna gdje mi bi se trebali potuc sa Ludogorecom? Budimo ozbiljni. Bez 4-5 pojacanja i to pravih pojacanja nemamo nikakve sanse.

Z
18.06.2025, 23:13 #192 Last Edit: 18.06.2025, 23:14 by Zelko Maler
Ludogorec vec odgovara na trzistu i ide jako  Dolazi ceski veznjak Filip Kaloc iz Kaiserslauterna i to za 2.8 mil eura.

Quote from: Snjesko on 18.06.2025, 23:08Mi smo sa ovim rosterom u drugoj polovici sezone od 18 utakmica imali 7 poraza. Znaci skoro 40% utakmica otkad je otisla zadnja trojka prvotimaca na zimu mi smo izgubili. Ocito mnogi ne shvacaju da smo mi osvojili HNL jer je prije svega Dinamo bio kriminalan, a ne zato jer smo mi bili dobri. Ne, mi smo izgubili 40% utakmica u, po opcem konsenzusu, nikad gorem HNLu.

I sad na sve to bez Selahija i Naisa, sa Frukom, Jankovicem i Radeljicem sa glavom tko zna gdje mi bi se trebali potuc sa Ludogorecom? Budimo ozbiljni. Bez 4-5 pojacanja i to pravih pojacanja nemamo nikakve sanse.

Pa dobro nećemo bez navedenih igrača i bez pojačanja u kvale LP.. mislim ako ćemo takvi, onda jebiga..

Nekad smo išli u kvale sa Kremenovićem i Matulovićem, svaka njima čast, ali valjda amo ipak malo na višem nivou..

Quote from: Snjesko on 18.06.2025, 23:08Mi smo sa ovim rosterom u drugoj polovici sezone od 18 utakmica imali 7 poraza. Znaci skoro 40% utakmica otkad je otisla zadnja trojka prvotimaca na zimu mi smo izgubili. Ocito mnogi ne shvacaju da smo mi osvojili HNL jer je prije svega Dinamo bio kriminalan, a ne zato jer smo mi bili dobri. Ne, mi smo izgubili 40% utakmica u, po opcem konsenzusu, nikad gorem HNLu.

Mislim da ovo ne stoji. Nikad gori Dinamo? Da. Loš Hajduk? Da. Ali loš HNL? Ne. Varaždin, Istra, Belupo su igrali važne uloge. Deseta momčad nije bila kanta za napucavanje. Osijek je bio... ono sulud. MOže sve dobit i sve izgubit. Uglavnom, rekao bih jak HNL i da je baš zato prva trojka imala malo bodova.

A što se tiče dvoboja s Ludogorecom - favoriti su, ali su prolazni favoriti. Uz malo sreće i dosta truda moglo bi se nešto ušićariti. A ja ne vidim razlog da Fruk, Janković i Radeljić igraju nezainteresirano europske utakmice. Pa tek će ih tu skauti geldati i procjenjivati. Tu se moraju dodatno pokazati i podebljati si cijenu.