Niko Janković

Started by vMario87, 25.03.2025, 23:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Kostrena on 25.08.2025, 19:31Zašto nije igrač kome se fučka?
Daj prestanimo raditi debile od mulaca, naravno da mu se fučka, fučkalo se i puno većim facama od njega.
Ako mu je teško neka promjeni zanimanje, neka dođe kod mene u firmu i za 15 puta manju plaću  , neće mu nitko fučkati

Zato šta nijedan igrač nije zaslužio zvižduke zbog "nekvalitete".

Nikom ne bi smetalo da mu se zviždalo zbog onog odlaska na Poljud, ali ovo je nešto skroz drugo.

Jadno da ne može bit jadnije
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: Kostrena on 25.08.2025, 19:31Zašto nije igrač kome se fučka?
Daj prestanimo raditi debile od mulaca, naravno da mu se fučka, fučkalo se i puno većim facama od njega.
Ako mu je teško neka promjeni zanimanje, neka dođe kod mene u firmu i za 15 puta manju plaću  , neće mu nitko fučkati

Što je napravio da mu se fućka? Jesi normalan ti?
Čovjek je napravio grešku, čovjeku taj dan nije išlo. Da i?
Je kvaran dečko?
Je ikada iti jednom gestom pokazao nepoštovanje nama, klubu, gradu? Je kad tog dečka netko vidio da baulja gradom, nedolično se ponaša, glumi budalu i sl?
To su stvari koje su kritične, na kojima nam svima ili većini pada roleta na oči.

Ali ovdje toga nema čovječe. Postoji struka, postoji netko iznad njega koji će mu na te stvari ukazati. Ili bi morao. I to je to, kraj priče. Rekoh, ne moraš mu pljeskati, ni ja mu jučer nisam pljeskao. Aplaudiram kad ja i kome hoću. Ali igarču Rijeke u životu nisam uputio zvižduk. Možda jedino mariju gavranoviću u onom trenutku kad se lomilo preko koljena.
Ali Niko Janković nije iz te priče. Ako nam nije dao, a dao je iako nisam fan njegova nogometa, sigurno nam ništa u ove 3 godine nije uzeo.

Jednostavno je jako ružno, jako nezahvalno na takav način jučer mu zamijeriti jednu lošu utakmicu. Lošu utakmicu s aspekta svih nas vjerojatno, i njega prvoga ne sumnjam.
Ove usporedbe i paralele s random poslom su totalno promašene ljudi, što je s vama!?

K
Jednu lošu utakmicu  :svakacast:
Da se razumijemo nisam fučkao, jebe mi se za njih, oni su svi plaćenici, ali daj radimo od muškaraca plaćipičkice.
Nitko ga nije pretukao, nit bacao baklje na njega, nit mu se jebalo mater a tu se piše ko da ga se vezalo u šumu i karalo 10 dana

Quote from: Kostrena on 25.08.2025, 19:50Jednu lošu utakmicu  :svakacast:
Da se razumijemo nisam fučkao, jebe mi se za njih, oni su svi plaćenici, ali daj radimo od muškaraca plaćipičkice.
Nitko ga nije pretukao, nit bacao baklje na njega, nit mu se jebalo mater a tu se piše ko da ga se vezalo u šumu i karalo 10 dana

To što nabrajaš su kaznena djela i nemaju veze s onime što ti se želi reći: Janković je pošteno odradio svoj posao, bio jedan od važnijih prošlogodišnjih kotačića, sada je odigrao par loših partija i sigurno ne zaslužuje salvu žvižduka.

Uglavnom, meni se čini da većina ni ne vidi njegov doprinos, da vide samo da troši lopte u napadu, a sada i lopte u obrani i onda tako reagiraju. Jednostavno ne kuže koliko je dobar igrač.

Meni je bilo muka kad sam čuo te zvižduke, čisto s ljudske strane.
#degenerik

Quote from: Fornax on 25.08.2025, 20:20Meni je bilo muka kad sam čuo te zvižduke, čisto s ljudske strane.

Ja sam bio u nekom svom filmu. Muka od rezultata i utakmice i nisam ubrao žvižduke u prvom trenu.  :bo:

Ako je za krivit nekoga onda je to i Đalivić koji je izvozao Jankovića više nego li je to napravio itko iz Varaždina.

M
Pa da. Zviždiš igraču radi loše forme, to je meni glupo. A ovaj se naradio i odradio, bio nosioc igre, uvijek korektan u medijima i sad odigra loše i odmah je đubre.
Hoće sutra i Kreilach dobit zvizduke ako odigra dve unazad.

nisam nikada zviždao igraču u dresu Rijeke, dva razloga, to mi je neprihvatljivo i ne znam zviždat, samo fućkat, ono, most na rijeci Kwai dok hodam sam kroz šumu
ne znam, jadno mi to, posebno ovako "personalizirano" zviždanje kod zamjene, nisam bio na utakmici pa ne sreću nisam ni čuo jer kako kaže registrator, radi mi nelagodu to

B
41 asistencija + gol u 115 utakmica. Njegova asistencija je bila za Menala samo četiri dana ranije.

Radi usporedbe Franko 57 u 133, a Fruk 50 u 96.

Nadam se da će pamtiti aplauze, a ne zvižduke.

J
Jankoviceva ozljeda nas je kostala bujola sa sopicem, toliko o njegovoj kvaliteti.

A
Nisam bio na utakmici pa sam to pročitao i bas me iživciralo. Igrač žaslužuje žvižduke samo ako igra bez volje, jer ga nije briga Itd... Jankovic sigurno nije takav i za sve šta je napravio za Rijeku nije zaslužio žvižduke nego pljesak

M
...sad vittorio more provat vrnut niku, vajda ce nes bit...kot se on vrne na kvaliutetu od prej let dana onda je konfekcijska vec nasa ...: )

https://www.vecernji.hr/sport/dario-zahora-tuzio-martina-baturinu-i-njegova-oca-trazi-37-milijuna-eura-odstete-1917144

Malo na "veselije" teme, Zahora tuži Baturinu za 3 i pol milijuna eura na temelju Mamićevih lihvarskih ugovora.

QuoteU ugovoru koji je Baturina potpisao sa Zahorom stoji da igračev zastupnik ima ekskluzivno pravo 'dogovarati svaki ugovor Martina Baturine o profesionalnom igranju, da se obvezao brinuti o njegovoj sportskoj karijeri, te da se Baturina na mjesečnoj osnovi obvezao Zahori isplaćivati 10 posto svojih neto primanja koja će ostvariti na temelju ugovora o profesionalnom igranju... Kao i prenijeti na Zahoru kao ulagača ukupni prihod od prava na korištenje njegova imena i lika u komercijalne svrhe...'

U "Zahorinoj" VPA sports su zapravo Zahora + Vuksan, a neslužbeno Mario Mamić, svi redom svjedoci ili optuženici u aferi Dinamo 2 plus Danijel Kuraja koji je dio istog miljea).

QuoteNa drugom mjestu menadžera po vrijednosti hrvatskih igrača smjestila se agencija VPA Sports, čiji su predstavnici, prema podacima Transfermarkta, Nikky Vuksan i Dario Zahora, dok Mario Mamić službeno nije naveden u to društvo.

Tamo su Niko Janković i Bruno Burčul, a od bivših golman Zadro i bek Mamić, te Mirko Marić.

Od zanimljivijih imena tamo je i ex-Istrin Rocco Žiković, Sluga, a među najistaknutijima je Dinamova ergela Kovačić - Moro - Jedvaj - Franjić, ex Lokosi Marić i Smakaj i tko zna tko još drugi, jer na transfermarktu ni Baturina nije u VPA sports pa se opet tuže...
#navodninavijač

B
Steta za Janka...vazan igrac u ove 3 godine

Medutim ovo potvrduje sve sto pricamo o njemu- fizicki- trkacki mocan, no nogometna inteligencija mu nije jaca strana. Jedini koji pod Sanchezom nije nista usvojio, za njega je samo ho-ruk nogomet