Niko Janković

Started by vMario87, 25.03.2025, 23:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
Sanchez je najmanje kriv za Jankovića...Kriv je sam Janković i nitko drugi...Janković je i pod Đalovićem na početku sezone bio kriminalan, sjetimo se komentara svih koji su ludili jer igra svaku od prve minute...Onda se odmah na početku kod Sancheza sam izbacio onim glupim crvenim kartonom di je zaradio kaznu od 3 europske utakmice...Tad je i totalno izgubio fokus zbog propalog transfera...Jedna sitnica koja pokazuje njegovo trenutno stanje uma, kamera zumira igrače Rijeke na tribinama protiv Slavena, svi napeti, zabrinuti ,Fruk grize nokte, a Janković bezbrižno surfa na mobitelu...

S
Quote from: Vado Magnar on 27.01.2026, 19:35@Snowcrash - Namjeran crveni? Nije li to malo previše ili zaista misliš/znaš tako. Samo da istaknem da sam i ja razročaran njegovim postupcima i igrom te da te ne kritiziram nego iskreno pitam. Meni je ono bilo samo - glupo. Kao kod Majstorovića i Rukavine.

Kod tog prekršaja, ono što je vidno na snimci, ne može se reć da je bilo slučajno. Nekad ti noga ostane ili si potpuno promašio klizeči, ili je splet okolnosti. Ono kako je izgledalo i ponašanje - potpuno je izgubio živce i izgledalo je kako ne želi nastavit utakmicu. Na kraju, kazna koju je dobio od 3 utakmice, ta se daje za namjerni crveni karton.
-------------
Ali da, TIR je dao bolju dijagnozu. Samo pitam - jel ta dijagnoza takva da je opasan za druge igrače na terenu, i kakav je to profesionalac?

S
Quote from: TIR on 27.01.2026, 19:39Ma kakav namjeran, to je bio isključivo plod igrača koji je mentalno potpuno out, ugašen. Budi rečeno to mu je jedini crveni u karijeri...

Izazov je da je on mentalno ugašen od propalog transfera u Tursku. Od tada on sebe više ne vidi u Rijeci (misterij zašto je potpisao novi ugovor?)
To mentalno out traje cijele prošle ljetne pripreme i cijelu polusezonu.

Klub nije psihijatrijska klinika za odvikavanje od egoizma i hvali se kao dovodi karakterne igrače. Kako si igrač s imalo karaktera i profesionalizma može dozvolit bit iznad ekipe i iznad kluba?
------------
A možda je samo izravno rekao stožeru da se ne osjeća dobro za trenirar i igrat, a znamo da bolest nije sve šta boli.
Stoga, moram se složit s tvojom konstatacijom da je - bolestan. Ima privatnih ustanova za takve.  :jbg:

Yankov ga zarazio mentalnom slabošću i virusom.

I
Quote from: TIR on 27.01.2026, 18:43kritiku su uputili kolega ispod stijena kojem u pravilu ništa ne paše

;D

Pa TIgRe, ako ti nešto smeta imaš opciju da me izbaciš sa foruma.Pa ti si tu milicajac.

Ili odradi to ili prestani srat i jest govna dok je burek jeftiniji.

Eto sad imaš i razlog...

Ma joj pa daj, škicni si malo history: kako vjetar puše, ti si u pravilu suprotno od toga. Nema ništa lošeg u tome. A najbolje da ću micat ljude jer se ne slažem s njima, nemojmo jeftine udarce...

A očekujem sutra još koji članak oko Nike, pa možda među hrpom neslužbenih izađe I pokoja službena rečenica o razlozima situacije. I dakako kako ju riješiti...
#navodninavijač

Nakon cjelodnevne rasprave jedno je sigurno, Niko ima izniman talent za svadjanje, kako on sa trenerom, tako i da posvadja druge medjusobno :svakacast:  :svakacast:

D
Sad ces i ti kao i Niko u nemilosti trenera.

Moja dva centa na temu Nike. Za njega me najvise zanimalo koliko ce napredovati kod novog trenera. Nazalost izgleda da je grunuo zbog propalog transfera i to mi je osobno bas zao.

Ovdje neki navode nespremnost. Za mene ovaj momak ima čelična pluća.

Navodi se i da nije najbistriji, a jedan je od rijetkih nogometaša koji pred mikrofonom mogu složiti više od proste rečenice.

Naša katica za sve, igrač koji je igrao sve pozicije veznog reda.

Da ima mana, ima. Voli uzet šut više nego na žlicu pojest. Iako ima top u nozi i mene je više puta iznervirao do boli.

Ali ali, mislim da igraču koji je ipak debelo obilježio proteklih par sezona (itekako uspješnih!) treba odati malo više poštovanja. U svakom nastupu kako javnom, tako i na utakmicama uvijek je pokazivao samo naklonost našem klubu. Na kraju krajeva pa i potpisao je novi ugovor i omogucio klubu bolju poziciju za pregovore.

To da je grunuo zbog propalog transfera je samo moja pretpostavka. Ne znam koji je razlog što nije dio ekipe, kvaliteta i karakter za mene nisu upitni.

R
Po meni nije problem kondicija. Ali nije dovoljno brz za ozbiljan nogomet. I normalno sebičnost. Što predpostavljam Sanchezu jako smeta.

M
Sretno Niko u novom klubu.
Kao prvo uvijek si davao sve od sebe za Rijeku i to se cijeni.
Možda su očekivanja bila veća, ali vjerujem da je igrao onako kako zna i trudio se da to bude najbolja verzija. Sad se ne uklapa, on očito nezna kako se uklopit, Sancho ne želi mijenjat svoju viziju za njega, plus dodatne stvari koje su popratile "slučaj ", znači da je rastanak slijedeći korak, najbolje za nas i njega.

Sretno, Niko. Hvala na svemu.

Pamet u glavu i pokušat se prilagoditi ako mozes. Bolje ćeš proći.

S
Možda nisam baš pravovremen, ali... nije li Janković zaslužio barem mali, pa nek' bude i manje nego uobičajeni video klipić zahvale i pozdrava od kluba kojemu je ipak... oprostite na izrazu, nekog kurca dao?

Mislim da nema jer je samo na posudbi s opcijom otkupa. Da je klub objavio nekakav oproštajni video to bi se moglo shvatiti kao da ga smatraju bivšim, a uz otkup od 4 milijuna veoma je izgledno da će nam se vratiti.