SHNL 28. kolo, Lokomotiva - Rijeka, nedjelja 6.4., 16h

Started by m, 04.04.2025, 11:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Monarh on 05.04.2025, 08:34
Quote from: moreplovac on 04.04.2025, 23:53Očekujem promjene ali nadam se pobjedi.
Sad su i dečki sami dobili boost sa plasmanom u finale.
Bit će interesantna utakmica.
Valjda momci  :bo:

Mladići z trdemi batići?  :bo:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

B
Quote from: Uzaludni on 04.04.2025, 20:14ja bi bio zadovoljan da smo mi Atletico ili Athletic
Da za nas igraju igraci samo iz povijesnih granica Slobodne Drzave Rijeka

Sutra mora sve gorijeti... svaki aut,korner,prekršaj apsolutno sve... nema mentaliteta lagano..... :jbg:  :jbg:  :jbg:  :jbg:  :jbg:

Sutra treba dobit kako god. Makar sumnjivim penalom u zadnjoj minuti sudacke nadoknade.

Quote from: Bobic on 05.04.2025, 09:25
Quote from: Uzaludni on 04.04.2025, 20:14ja bi bio zadovoljan da smo mi Atletico ili Athletic
Da za nas igraju igraci samo iz povijesnih granica Slobodne Drzave Rijeka
I svi oni koji se tako osjecaju  ;D
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Ponovit igru prvih 30min iz Koprivnice. Ono je djelovalo tako mocno i sampionski.

Naravno zabili samo jedan gol i raspali se na kraju.

Ali tih pola sata bi trebao bit nacin na koji mi moramo igrati sve utakmice do kraja ako mislimo biti prvaci. A prilika je doslovno nikad veca u zadnjih 20 i koliko godina

Nama jako fali brzine.. nadam se da ćemo sutra vidit Jankovića u sredini a na krilu neka igra bilo ko dok god mu je to prirodna pozicija

Iz nekog razloga očekujem sutra Čopa na klupi..

Moglo bi bit ovako:

Ako nama treba duo Selahi - Petrovič da bi razbili vezni red koji čine Feta Fetai i Arb Smakaj onda ne znam šta bi reko..

Bilo bi vrijeme da krenemo Sopićevski s 4-1-4-1
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 05.04.2025, 22:10Nama jako fali brzine.. nadam se da ćemo sutra vidit Jankovića u sredini a na krilu neka igra bilo ko dok god mu je to prirodna pozicija

Iz nekog razloga očekujem sutra Čopa na klupi..

Moglo bi bit ovako:

Ako nama treba duo Selahi - Petrovič da bi razbili vezni red koji čine Feta Fetai i Arb Smakaj onda ne znam šta bi reko..

Bilo bi vrijeme da krenemo Sopićevski s 4-1-4-1

Ja bi jedino mozda maneva na beka stavio

F
Bogojevic je ocajan, a nema teoretske sanse da ce izostaviti Petrovica iz sastava ako je zdrav.

Menalo i Bogojević na desnoj strani su potencijalna bomba...za našu obranu.

Prvenstveno treba zatvoriti tu defanzivnu rupu desno. Staviti Maneva i pokrpati defenzivu. Naprijed staviti Bogojevića, pa što napravi, napravi. Jankovića vratiti u sredinu, a Petroviča na klupu.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Oreč u prvoj, Djouahra i Petrovič na klupi.

Dosta ofenzivna postava.

Deri Rijeko!
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

K
Strah me Oreča jer nije na 100 %, a to može biti problem.Ostalo podržavam, treba nešto mijenjati

Opet jankovic na neprirodnoj poziciji sada na drugom krilu, jer ocito ne moze on zasjest na klupu, ali svi ostali mogu, e moj đale...

K

Zaboravljeni as Bušnja je u Loksi. Nisam ni znao.

Đale čita forum! Bogu hvala!
Europa je jedino mjerilo!