SHNL 28. kolo, Lokomotiva - Rijeka, nedjelja 6.4., 16h

Started by m, 04.04.2025, 11:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Ko vidi razliku između Čopa i Dogana svaka mu čast, jedina je 7 puta veća plaća

U moru prosječnih, danas uz najboljeg Fruka opet jako dobri Selahi i Zlomislić, a svidjelo mi se i kako je odigrao Ilinković, i to nije prvi put. Startao je Gojak, debitirao je i Oreč tako da se čini da pred kraj sezone dobivamo možda tu prijeko potrebnu širinu za završni sprint.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

K
Quote from: Snjesko on 06.04.2025, 19:07Btw, ono je bio cisti penal na Jankovicu, cisti!

Ne mogu naći snimku za opet pogledati. Slažem se da je "faul", ali ako je lopta prošla liniju igrališta, igra se prekida i nema faula. A može mu dati karton.
Tad, kad sam gledao, mi se činilo da je kontakt bio nakon Jankovićevog igranja loptom, koje se desilo odmah na crti tako da vjerujem da je lopta već bila vani.
Kažem, tad mi se to činilo, ali nisam ponovno gledao.

To bi bio smiješan penal. On je pucao već, lopta je van terena prije udarca.
#navodninavijač

K
Ne volim srati po igračima, ali danas me Janković sa onim šutom 30 sekundi prije kraja iznervirao kao rijetko tko općenito

Pa jebem mu miša, imaš slobodnog igrača lijevo i nitko te ne pritišće, barem odi na dodavanje ili u stranu kupiti vrijeme a ne dati njima još jedan napad

Nije nas ugrizlo za dupe, ali glup potez da ne može biti gluplji, pogotovo jer su mu šutevi inače ili neprecizni ili padne na guzicu kao kad je pokušao lijevom u prvom poluvremenu

Pobjeda koju smo trebali, na mišiće i Fruka, sljedeće kolo taj nesretni Varaždin kojeg moramo dobiti jednom u sezoni... Nadam se da će se oni ohrabriti pa nećemo ići na postavljeni dupli blok jer smo tu najgori, a najbolji u tranziciji i polukontrama

Kao što je neki kolega prije spomenuo, trabat će terapija za izdržati ovo do kraja

L
Quote from: TIR on 06.04.2025, 19:53To bi bio smiješan penal. On je pucao već, lopta je van terena prije udarca.
Takav penal je suđen lani za nas na rujevici protiv dinama.

K
Quote from: LenRi on 06.04.2025, 20:11
Quote from: TIR on 06.04.2025, 19:53To bi bio smiješan penal. On je pucao već, lopta je van terena prije udarca.

Ali je lopta kod faula još u terenu.

https://youtu.be/1MNAu6uvZoY?t=217

Quote from: Kostrena on 06.04.2025, 19:27Ko vidi razliku između Čopa i Dogana svaka mu čast, jedina je 7 puta veća plaća

Da je odigrao nesto i nije, kontekst igre mu isto ne ide na ruku, ali usporedit ga s Doganom, je... degutantno.

Dogan je zalutao na ovu razinu, ja bi stvarno volio znat tko je bio za to da ga se dovede.

Kad se već kipa po igraču koji je ušao radi krađe vremena na samom kraju utakmice u 89 minuti.
Dogan je imao jedno lijepo podvaljivanje lopte i time moguću asistenciju na svom kontu.
Ne znam što je drugo loše odigrao da ga se opet ima po ustima u onih par minuta na terenu Stvarno ne kužim potrebu da se tog dečka nepotrebno proziva svaki put kad uđe. Kipalo se i po Smoli x2, Radeljiću,, Franji, Galešiću, ali ovo je stvarno postao next level.

BTW Uzelo se napokon 3 boda i to bi jedino trebalo biti bitno. Ekipa nam je bila u vidnom grču, valjda će sada ponovno dobiti vjeru u svoje sposobnosti.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Nemojte udarat po Čopu, štoviše, po nikome.
Igramo preko maksimuma, nismo u crvenom nego žarko crvenom i neće nam bit teško potuć se s hajdukom kao s dinamom
Imamo nenormalnu šansu, galvanizirat sve do kraja, kao danas.
Danas se vidjelo da se nisu usrali, po prvi put unazad godinu dana

Samo tako dalje, nebitno je kako ćemo uzeti 3 boda
SPORTSKI ODLAZI!

L
Quote from: Krkan on 06.04.2025, 20:19
Quote from: LenRi on 06.04.2025, 20:11

Ali je lopta kod faula još u terenu.

https://youtu.be/1MNAu6uvZoY?t=217
Ako je lopta izašla van terena prije prekršaja onda nije penal.

Jel to Đale upravo rekao "pokazali smo izuzetnu igru"?   :svakacast:

OK, bolje to nego Rožmanovo "nisam ja ništa kriv, moji igrači su debili", al daj malo...  ;D

*čini se da je ipak rekao da smo zasluženo pobijedili u izuzetno teškoj utakmici... Osim ako nisu dvije različite izjave.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

Quote from: Uzaludni on 06.04.2025, 17:32ako išta osvojimo ove godine, kantu ili važ, treba ih dat Fruku nek si stavi doma na policu iznad kamina, da nema njega nebi mi ni blizu bili

Ako ista osvojimo ove godine, trebamo kolektivno posjetit Frukovu familiju i donest/nacijepat drva za zimu koliko treba da se decko ne muci s tim.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

Inace za mene ce ostat enigma kako smo dobili protivnika koji je cca jednako jak kao prosle sezone, a mi koji smo prosle sezone bili bar 20% jaci nego sad i igrali ljepsi nogomet, u kljucnoj utakmici smo pred godinu dana spusili 1:3.

Ne vjerujem da nam je danas pusteno, ni najmanje. Al kako smo prosle sezone nakon fantasticne serije kapitulirali, a ove sezone iz ponora dobili...
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

Z
Iduci vikend mozda da Selahi opet igra sam šesticu.
Gojaka nema.
Petrovič nema šta protiv Vž na Rujevici počet. Kasnije ako vodimo nek uđe, dapače.
Ja bi protiv Vž išao sa Sopinih 4141 koji su se u ne derbi utakmicama pokazali odlicnim
Cop spica, uza njega Nais, Fruk, Janko i na zalost desno krilo Menalo.I iza Selahi sam.