SHNL 28. kolo, Lokomotiva - Rijeka, nedjelja 6.4., 16h

Started by m, 04.04.2025, 11:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 06.04.2025, 17:02Ima, kako ne kuziš? Mi smo ATM a ne Barca  :D.

ATM kao bankomat?  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

H
Quote from: Zelko Maler on 06.04.2025, 21:59Iduci vikend mozda da Selahi opet igra sam šesticu.
Gojaka nema.
Petrovič nema šta protiv Vž na Rujevici počet. Kasnije ako vodimo nek uđe, dapače.
Ja bi protiv Vž išao sa Sopinih 4141 koji su se u ne derbi utakmicama pokazali odlicnim
Cop spica, uza njega Nais, Fruk, Janko i na zalost desno krilo Menalo.I iza Selahi sam.

Radije desno krilo Bogojević, ne može nitko bit loš kao Menalo, Oreč otraga.

D
Bravo ĐALE. Pokazao si da nisi taoc sam sebe. Meni se dopao Oreč, Ilinkovic ima taj fini potez i dalje vjerujem u njega.
Čop totalno van forme i djeluje kao strano tijelo. Ali nemojmo se zavaravati, to je prekaljeni golgeter i vjerujem da cemo profitirati do kraja sa njime.
Zamjene  koje su ušle po meni pogođene i trebale bi dobiti na samopouzdanju obzirom da su ušle pri 0:0, većeg znaka da im trener vjeruje nema.

R
Žao mi je što Fruk nije lobovao golmana a ne kroz noge. Ovaj već jako vani i polupospušten. Pa bi VAR gledao to nategnuto zaleđe.......

S
Quote from: robil on 07.04.2025, 05:08Žao mi je što Fruk nije lobovao golmana a ne kroz noge. Ovaj već jako vani i polupospušten. Pa bi VAR gledao to nategnuto zaleđe.......

?

Quote from: SandroB on 07.04.2025, 07:50
Quote from: robil on 07.04.2025, 05:08Žao mi je što Fruk nije lobovao golmana a ne kroz noge. Ovaj već jako vani i polupospušten. Pa bi VAR gledao to nategnuto zaleđe.......

?

To je bila odmah stopostotna sansa za njega nakon zabijenog gola kada je isao jedan na jedan.
Forza Fiume ale!

Napokon neke rošade u sastavu, prema mom viđenju:

Oreč - puno to bolje izgleda kada bek igra beka
Gojak - dobra rotacija ali mora davat puno više
Menalo - puno zuji ali meda nigdje, bojao sam se drugog žutog
Ilinković - potvrda da je dobar joker za podvalit loptu
Čop - tanko je to, razmislio bi o  ideji uvođenja s klupe zadnjih pola sata

I volio bi vidjet da se ispoštuje suigrač u boljoj poziciji, zadnje dvije utakmice 3 takve situacije.

Bravo svi, idemo dalje
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

Sve u svemu, zamjene i rotacije su stvarno donijele pomak na bolje... Drago mi je da je Đale to napokon i uočio, jer koliko god imali tanku klupu, sad smo vidjeli da se to ipak može jako dobro presložit...

I može se pobijedit utakmica na lošem terenu, neka smo i to apsolvirali  :nisamja:
Dobro, dobrooo! Fuć!

S
Quote from: tomyrijeka on 07.04.2025, 08:21
Quote from: SandroB on 07.04.2025, 07:50

?

To je bila odmah stopostotna sansa za njega nakon zabijenog gola kada je isao jedan na jedan.

A da... sorry. Ja sam to odmah otkantao, jer mi se učinio offside još u realnom vremenu. Nevjerojatno, ali jučer Fruk de facto dvaput zajebo "1 na 1"  :)

I
To je bio čisti ofsajd tako da to ne moramo komentirat.

R
Prvo da napišem da spominjanje Miškovića u svakom mom postu u smislu sabotaže naslova prvaka nije za baniranje. 100 puta sam zaslužio ban, ali to nije za baniranje. U svakom postu se spominje Fruk jer nas drži u utrci, ako to nije za baniranje, ne znam zasto bi u suprotnom bilo za baniranje. I treba ga se spominjati makar preventivno ako ove sezone ne uspijemo, jer sam siguran da ovakva šansa se više nikada, ali bas nikada neće otvoriti. Prošle godine nismo ništa prodali i doveli Mirka Marića, ali takva politika Miškovića je prošlost i jasno je da se mora čudo dogoditi da budemo konkurentni za naslov ako svaki prijelazni rok proda cijelu prvu ekipu.
A ove godine dogada se čudo, Dinamo više nikada, ali nikada neće imati ovakvu sezonu, neusporedivo lošija od prošle kada su svi govorili da  igraju nerealno lošu sezonu. Ne kažem da neće imati amplitude, ali ovako više nikada. I Hajduk je standardno loš, a prvaci smo već trebali biti da je samo Mišković pristojan predsjednik a ne g.ovno.
Iza nas je zapravo super vikend, ni sam još ne vjerujem da momčad koja je 10 puta jača i od nas i Hajduka popuši onako u Puli. Da bi se nečemu nadali, to se moralo dogoditi, to je preduvjet nase nade u naslov prvaka. Dinamo je objektivno ispao iz te trke, ali splet nesretnih jadnih i glupih okolnosti Hajduku daju ogromnu prednost, veću od ovog 1 boda koje imaju. Svi im se poklapa i sve im ide u korist, pa ću nabrojati razloge:
1. Mišković i politika "prodaj sve ne dovedi ništa", pod cijenu bana zauvijek. To je najveći razlog zasto još nismo prvaci
2. Kup. Posredno ili neposredno kup nas uništava.
Kurac bi Belupo ispušio od Hajduka u KC da nisu izveli rezerve zbog kupa. Tovari su ispali iz kup.a i to im ide u korist. Nek sam lud i neskroman, ali gadi mi se taj kup. Sve vuče na 2005 kada je Dinamo otišao u ligu za bedaka, mi imali najbolju ekipu, okrenuli se kupu i tovarima dali prvenstvo.
3. Svaku utakmicu tovari igraju protiv protivnika koji je kolo prije igrao protiv nas, a mi protiv protivnika koji je kolo prije igrao protiv Gorice.Mi non stop igramo protiv ekipa koje su kompletne, a tovarima non stop dolaze kartonirane ekipe nakon utakmica protiv nas, a to je i logično. Lokomotivi nema 2 ponajbolja igrača na Poljudu, Goričan i Signali, a siguran sam da će i Varaždinu kolo nakon faliti pola ekipe, jer je većina prvotimaca na 2 žuta kartona.
3. Raspored do kraja prvenstva. Čekaju doma i nas i Dinamo, većinu utakmica igraju doma i tu pobjeđuju, imaju publiku za razliku od nas i pobjeđivati će makar na silu.
4. Imaju bod više
5. Imaju publiku, mi se još nismo probudili, a ni nećemo. Ja mislim da neće biti rasprodano ni protiv Varaždina, šta je očito nada tužna realnost. Gostovanja su cca 50% ljudi od prošle sezone.
6. Jednostavno smo loši. Oni su lošiji, ali zbog svih navedenih razloga koji im idu u korist moramo  biti bolji, a bojim se da smo na  maksimumu. Zapravo, uvjeren sam da Đalović radi fantastično i da niti jedan mađioničar na ovom svijetu nebi nas  doveo tu  gdje smo sada s ovakvim predsjednikom. Od ljeta je ostao bez svih najboljih igrača osim tog Fruka.
Ja sam čak mislio da ćemo dobiti Lokomotivu u ZG, jer to je ekipa koja hoće igrati, protiv Varaždina idemo na armirani beton. To je ekipa koja je najmanje primila i najmanje dala, ekipa koja nam najmanje leži., nismo ih još dobili ove sezone, u 3 utakmice zabili smo im jedan gol.
7.Dobar dio toga da smo loši leži u činjenici da nemamo klupu, a to se pokazalo i jučer. Nekakva opsesija navijača je da vidi igrače koji ne igraju na terenu, ali to se 100 puta pokazalo glupim.
Menalo- užas, ako bude 2 na klupi, opet će ga rulja prozivat, a to je već mazohizam.
Oreč-hvalospjevi se pišu samo zato jer je novi, objektivno je bio nesiguran, loš i bez snage.
Gojak-ok, ali njega ionako cijelu sezonu smatramo da je jedini koji može ući.
Od ekipe koja je ušla, Rukavina je već "opjevan", nemam šta dodati. 
Ilinković je djelovao ok, ali to je valjda prvi put ove sezone kada mi je tako djelovao, izuzetak, ne pravilo.
Nemamo klupu, jučer nas je Fruk došlepao do bodova, stvorili smo točno dvije šanse protiv objektivno loše Lokomotive. Lokomotiva odlaskom Čabraje na tribinu nije ona Lokomotiva i niti 1% ne dajem šanse da po dobrom starom običaju ispušu tovare kada polete.
Čop je van forme. Nije naodmet za spomenuti i Fruk igra najbolje kada je 9-tka. 
Nisam optimist, a kada se sjetim da još imamo to finale kupa na kraju sezone muka mi je.
Još više mi nervozu radi jer mislim da smo i takvi loši bolji od njih i da  imaju najgoreg trenera u zadnjih 10 godina, a svakakva alealaština ih je vodila.
Za početak bilo bi dobro da se konačno probudimo, rasprodamo Varaždin, idemo u Pulu najmasovnije u povijesti. Ja nisam optimist, ali nadam se najboljemu.

Quote from: Ian Curtis on 07.04.2025, 11:49To je bio čisti ofsajd tako da to ne moramo komentirat.

Bez obzira na to ono se zabit mora ako si klasa od igrača
Forza Fiume ale!

S
@R13KA  ; da ne quote-am, dodao bih najjači razlog moje sumnje, bez analize Hajduka ili nečistih sila:

Ne pamtim našu rutiniranu pobjedu. Možda ona protiv Lokomotive 4:1, ali ta je bila s Pašalićem i Smolom, a nemojmo zaboraviti da su nas u 2.pol. milimetri dijelili od 3:2 i vode u ušima.

Sjećamo se šampionske ekipe, ta je na pet pobjeda imala četiri rutinirane, tek jednu čupavu. Bojim se da bez takve lakoće pobjeđivanja ne možemo ozbiljno pretendirati na naslov. Jednostavno je nemoguće da sve ovakve, grčevite utakmice odu na našu stranu. A trebat će nam... pa gotovo maksimalan broj bodova do kraja.

Od ovog trenutka mislim da Hajduk neće rasipati bodove. Ne zbog njihove snage, nego... to se jednostavno neće dogoditi. Ako izgube šest bodova do kraja, to nije rasipanje, to je normalna distribucija bodova u ovim okolnostima. Po toj matematici mi ne smijemo izgubiti više od pet. Po meni, jako, jako teško... da ne kažem nemoguće.

Quote from: specter on 07.04.2025, 09:06I volio bi vidjet da se ispoštuje suigrač u boljoj poziciji, zadnje dvije utakmice 3 takve situacije.

Bravo svi, idemo dalje

Ovo je jedan od većih problema našeg napada i taj problem se vuće već dvije sezone. Bar dva put po utakmici se tako što zbiva.
Janković koji je izuzetno zahvalan igrač upravo tom svojom sebičnošću mami bijes navijača. Nerijetko bi prije to radio Pašalić, a sada to i Čop čini.
Da su poštovali pravilo dodavanja igraču u boljoj poziciji i Istru i Lokomotivu bi otpratili s golom više na kontu.

To je takav tip igrača, koji ima potez, ali radi previše po svom. Pašalić, Janković, Ivanović će zabit bombu, al neće dodat samom suigraču. Menalo mora dodati jer on ne može zabit nikakvu bombu.
#navodninavijač