SHNL 28. kolo, Lokomotiva - Rijeka, nedjelja 6.4., 16h

Started by m, 04.04.2025, 11:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Quote from: SandroB on 07.04.2025, 12:29@R13KA  ; da ne quote-am, dodao bih najjači razlog moje sumnje, bez analize Hajduka ili nečistih sila:

Ne pamtim našu rutiniranu pobjedu. Možda ona protiv Lokomotive 4:1, ali ta je bila s Pašalićem i Smolom, a nemojmo zaboraviti da su nas u 2.pol. milimetri dijelili od 3:2 i vode u ušima.

Sjećamo se šampionske ekipe, ta je na pet pobjeda imala četiri rutinirane, tek jednu čupavu. Bojim se da bez takve lakoće pobjeđivanja ne možemo ozbiljno pretendirati na naslov. Jednostavno je nemoguće da sve ovakve, grčevite utakmice odu na našu stranu. A trebat će nam... pa gotovo maksimalan broj bodova do kraja.

Od ovog trenutka mislim da Hajduk neće rasipati bodove. Ne zbog njihove snage, nego... to se jednostavno neće dogoditi. Ako izgube šest bodova do kraja, to nije rasipanje, to je normalna distribucija bodova u ovim okolnostima. Po toj matematici mi ne smijemo izgubiti više od pet. Po meni, jako, jako teško... da ne kažem nemoguće.
Neće ni Hajduk pobjeđivat više od 1-0, pa tako pobjeđuju cijelo prvenstvo. Ne znam ako su kroz cijelo prvenstvo dobili više od 2 puta s više od 1 razlike. Ali oni su puno bolje i sigurnije zatvorili protiv Slavena, nego mi protiv Lokomotive nakon vodstva. Sušak je imao 100% šansu.  Za graditi igru gattuso je bez konkurencije najlošiji trener u ligi, ali za zatvoriti i da mu igrači ne iskaču iz tračnica je dobar.  Možemo mi sada navijački uzvrati stvari, ali pojedinačno Hajduk ima bolje igrače od nas. Pa njima kroz godinu dana niti jedan bitan igrač nije otišao, još su se nadogradili s Šegon, Mlakarom itd., nama su od ljeta otišli svi osim Fruka . Nemojmo zaboraviti da je  Radeljić uglavnom bio rezerva Galešiću. Dobro, još je tu taj Selahi koji stalno odlazi, nikako da ode.
Ali nemamo se šta lagati, iskusniji su i bolji pojedinačno.  Nama pati ofenzivna igra iz objektivnih razloga jer nema kvalitete, s njima pati jer je trener debil.
Nisu nam velike šanse, ali dok Dinamo nije ispao iz utrke, šanse nisu postojale uopće. Pa Jeličić je na javnoj televiziji u kolovozu rekao da će Dinamo biti prvak do Božića. I nema zapravo nikoga tko je malo racionalan da nije mislio da će to biti tako.
Sada su tovari favoriti, zbog svih navedenih razloga, ali nikako nisu apsolutni favoriti. Unatoč bas javi povoljnom rasporedu, neće oni zaredati više s 3 pobjede zaredom do kraja prvenstva, uvjeren sam u to. Ja bi rekao da ako pobjedimo iduće 2 utakmice, preuzeti ćemo opet 1. mjesto. Ali isto tako nisam uvjeren da ćemo dobiti obje. Varaždin još nekako, Istru u Puli nema šanse.
I nije nama Varaždin utakmica sezone, to smo već sve imali i te sve smo popušili. Da smo u onom tranzicijskom Mišković razdoblju  samo bod protiv Istre  doma i Vž u gostima dobili i pobijedili Šibenik kojeg su svi osim Osijeka doma dobili, mi bi sada ima +3 i bolji međusobni omjer. I jednu ruku na prvenstvu.
Nisam samo administratoru foruma naporan, nego i sam sebi. Mišković mi se toliko gadi, da nije mogao vlastitoj ekipi dopustiti da osvoji taj naslov. :jbg:
A para je realno imao za izgurati sezonu. Ne mogu to probaviti.

K
Ajmo mi dobit VŽ , makar i rutinirano, pa ćemo onda gledat šta i kako dalje!

Z
hajduk 3 utakmice nema gol iz igre.
hajduk zadnju pobjedu u hendikepu ima protiv najgore ekipe lige Osijeka 4:0, 22.02., a Osijek se tu utakmicu potpuno raspao. Prije toga su hendikepu dobili Slaven Belupo 2:0  20.10.2024.

problem je ono što sam pisao jučer, dolaze im momčadi koje su ili potrošene nakon neke teške utakmice ( kup) ili potpuno iskartonirane, ili treneri odamarju igarče nakon reprezentacija itd.

Z
07.04.2025, 13:48 #153 Last Edit: 07.04.2025, 13:48 by Zelko Maler
Vž da igra doma nema šanse da bi gajio i 1% nade u pobjedu.
Varaždin je zadnjih 5 utakmica dobio 1 gol.
0:0 s Goricom ( trebalo je biti 3:0 za vž),
1:1 s dinamom
0:0 s Osijekom
0:0 s Istrom
2:0 su dobili Šibenik

onda prije toga imaju 3 poraza zaredom, ali kad gube, onda gube 1:0. i tim rezultatom su izgubili od Lokse, Slavena i Hajduka.

ove sezone ih nitko nije u hendikepu dobio. Nitko.

mi s njima ove sezone imamo 2x 0:0 i zadnju su nas dobili 1:0

I
Glede jučerašnje utakmice, rekao bih jedna pobjeda kakva nam je trebala. Realno, Lokomotiva je puno izgubila odlaskom Čabraje, ne igraju više isto, ali ta Kranjčevićeva je nama ne jednom bila ukleti teren. Ove sezone 3 pobjede i jedna neriješena s njima, takav skor nismo dugo imali, uvijek bi se poskliznuli jednu gore i izgubili.

Može li ova ekipa pobjeđivat u serijama? Sumnjam, liga je dosta izjednačena, nitko ne igra nekakav bajni nogomet, eto sada je Istra proigrala, Slaven je pokazao protiv tovara da je ipak seljačka ekipa. Ali drugi nisu nimalo bolji, štoviše ovakav raspad Dinama stvarno ne pamtim.

Međutim, mene veseli da je Đalović konačno odlučio malo izrotirati, nisu to bila neka čuda, ali ne možeš očekivat od igrača s klupe da daju impuls zadnjih 10 ili 15 minuta, moraš im dati minutažu. Pokazao je da ipak može nešto promijeniti, a ne drviti uvijek po istom.

Ništa, utakmicu po utakmicu, bod po bod pa ćemo vidjet gdje će to završit.

Z
Sreća da u svlačionici imamo dečke s mudima a ne pojedine forumaše 😜

S
Isto je tako sreća da Đale ovu ekipu vodi srcem, a ne tvojom mudrošću.

Quote from: Zelko Maler on 07.04.2025, 13:43hajduk 3 utakmice nema gol iz igre.
hajduk zadnju pobjedu u hendikepu ima protiv najgore ekipe lige Osijeka 4:0, 22.02., a Osijek se tu utakmicu potpuno raspao. Prije toga su hendikepu dobili Slaven Belupo 2:0  20.10.2024.

problem je ono što sam pisao jučer, dolaze im momčadi koje su ili potrošene nakon neke teške utakmice ( kup) ili potpuno iskartonirane, ili treneri odamarju igarče nakon reprezentacija itd.
Hajduku dajemo mi protivnika, tj. onaj koji je igrao s nama, sljedeće kolo igra s njima. Tako da većinu prvenstva u utakmicama s nama ,kad protivnik dobije karton meni podne 😁.

Quote from: Monarh on 07.04.2025, 14:26

Hajduku dajemo mi protivnika, tj. onaj koji je igrao s nama, sljedeće kolo igra s njima. Tako da većinu prvenstva u utakmicama s nama ,kad protivnik dobije karton meni podne 😁.

Tako sam se ja derao protiv Istre da ne daje Heisteru crveni na onaj nasrtaj na Fruka, jer ga nebi bilo protiv Dinama i točno vidiš dosta upitnika oko mene :bo:

Prvak će ove godine biti onaj koji prvi dođe do 68 bodova
Europa je jedino mjerilo!

Drazi mi je 69
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Quote from: Zaggy Rijeka on 07.04.2025, 14:02Sreća da u svlačionici imamo dečke s mudima a ne pojedine forumaše 😜
Sere mi se na ovakve upise. Debilno totalno

R
Quote from: Monarh on 07.04.2025, 14:26

Ovo je najgore od svega, šta svako kolo do kraja moramo navijati da mi pobjedimo bez da protivnik dobiva kartone😣.
Dosta je indikativno da su nam cijelo prvenstvo dosuđena 2 penala (Šibenik, Hajduk) i 2 put je samo protivnik dobio crveni protiv nas (Istra, Dinamo), pišem iz glave, ali drugih se ne sjećam.
Varaždinu skori cijela ekipa na 2 žuta, ako bi bilo nekako moguće dobiti bilo kojim rezultatom i na bilo kakav način, bez ijednog žutog Varaždinu. Idealan scenarij, ako tovari ne puknu u Varaždinu, gdje će? Doma pobjede na silu, vani još imaju samo Goricu i Šibenik u zadnjem kolu.

Z
Quote from: R13KA on 07.04.2025, 15:08
Quote from: Zaggy Rijeka on 07.04.2025, 14:02Sreća da u svlačionici imamo dečke s mudima a ne pojedine forumaše 😜
Sere mi se na ovakve upise. Debilno totalno
Imaš pravo bolje citati tvoje novele