SHNL 30. kolo, Istra 1961 - Rijeka, Subota, 19..04., 18.45h

Started by Hololulu, 16.04.2025, 09:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
očekivano. Ne očekujte kriterij ni suđenje ko protiv dinama.

K
Quote from: Zelko Maler on 16.04.2025, 13:40očekivano. Ne očekujte kriterij ni suđenje ko protiv dinama.

Ok. Može li kao protiv hajduka? 😝

B
Nemojmo kmecat. Hajduk ove sezone ima najbolje sudenje, mi smo nakon njih. Imamo bolje sudenje od npr dinama- zamislimo koliko bi urlikali da je dinamu oprosten crveni kao npr Selahiju, naprotiv njima je protiv Osijeka direktna steta da nije isto ono povlacenje bio crveni. A koliko bi se u Splitu kmecalo da je na njihovu stetu. Tako da cim manje se ugledavati na juznu bracu. Ove sezone su nam sreca i neke sudacke odluke vratile sto su nam uzele u prosloj- tako da samo o sebi i svojoj igri ovisimo.

M
Ja mislim da bi baš protiv Istre, takvog tipa momčadi, koja igra kombinatorno trebalo izaći sa dva pit bulla, Selahi i Petrović, da im razbijaju kombinatoriku i koristiti brzu tranziciju.
Uglavnom, teško će biti, ali drugačije nismo ni navikli uz našu pobjedu.

I
Otvoren će biti i istok za kupnju u Puli, 16€

Neočekivano pošteno da su pustili i istok.
#navodninavijač

R
Quote from: Zelko Maler on 16.04.2025, 13:40očekivano. Ne očekujte kriterij ni suđenje ko protiv dinama.

Ja sam miran i vjerujem u 3 boda dokle god ti pises ovako pozitivno o ekipi,  sucima , treneru...za sada tu ide iz tjedna u tjedan sve 👌 za ocijenu 10 😉

Quote from: D2 on 16.04.2025, 12:04Nemojte me tući.  8)
Na stranu sve, koliko god se potezalo da je ključna utakmica, ali ona to još uvijek na sreću nije. Odnosno i nakon nje mi još uvijek ovisimo o svojim rezultatima. Bitna je, ali ništa više ili manje od nadolazećih. Meni će bitno u ocjeni utakmice biti kako ćemo mi izgledati na terenu.
Zato dokle god igramo utakmice nakon kojih i dalje ovisimo samo o svojim rezultatima ne treba moguće posrtaje doživljavati kataklizmično.
Dečki dajte sve od sebe pa kako bude.

I ja isto mislim da nije ključna. Odnosno, da ništa neće propasti ako se loše provedemo na Drosini. Istra nam ne leži i mogli bi nastradat. To je činjenica. A i činjenica je da ove sezone nismo nanizali četiri pobjede, pa je pitanje hoćemo li to biti kadri učiniti u petak.
No, bitno je, a to je drugi par rukava u odnosu na ono "ključna" utakmica, da mi u Pulu idemo po sva tri boda. Na pobjedu. I ja mislim da je ona ostvarljiva, čak i bez Radeljića koji je izuzetno važna karika u obrani i u izgradnji napada (pogotovo one njegove duge lopte koje imaju oči). Dobar je feeling oko momčadi i dobro igramo (štogod pričao onaj rječanin iz Tribine).

Čini se da bi na kraju svega derbiji s Hajdukom i Dinamom mogli biti ključni. Vidjet ćemo.

Osjećaj je prije utakmice u subotu, kao i 2017. prije gostovanja u Koprivnici pri kraju sezone a to je da ce bit teško da i se očekuje "kiks"

Ono što se tada dogodilo bilo je da smo prošli Koprivnicom nikad lakše, slaven je tada odigrao nestvarno loše, možda zbog nas, možda su imali loš dan, ali su nakon toga skinuli dinamo i omogućili nam naslov

Nadam se da će se povijest ponoviti u Puli, nadam se da je dečke ova pobjeda u nedjelju napunila samopuzdanjem, i da se ne boje nikoga i ničega, podršku će imati kao da su doma, energije neće falit, samo hrabro i postavit se kao da smo prvi i pokazati šampionsku igru, onih prvih 50 minuta protiv varaždina držati cijelu utakmicu...

Rijeko ostvari nam snove!

K
Quote from: Ares1312 on 16.04.2025, 19:21Osjećaj je prije utakmice u subotu, kao i 2017. prije gostovanja u Koprivnici pri kraju sezone a to je da ce bit teško da i se očekuje "kiks"

Ono što se tada dogodilo bilo je da smo prošli Koprivnicom nikad lakše, slaven je tada odigrao nestvarno loše, možda zbog nas, možda su imali loš dan, ali su nakon toga skinuli dinamo i omogućili nam naslov

Krivo. U Kc smo igrali 3 kola prije kraja. A naslov smo potvrdili iduće kolo doma protiv Cibalie. Belupo je ranije dobio dinamo tj, onda kad smo mi na Ruji dobili Osijeka i pobjegli na 8 bodova prednosti.

I
Da li netko zna/ima ideju gdje će biti prodaja za nas za istok? Neki Istrijani nisu stigli do RI fizički

S
Quote from: Ares1312 on 16.04.2025, 19:21Osjećaj je prije utakmice u subotu, kao i 2017. prije gostovanja u Koprivnici pri kraju sezone a to je da ce bit teško da i se očekuje "kiks"

Ovo nije točno. Provjeri raspored sezone 2016/17.

Eto koliko je daleko bilo i koliko se zeljno iscekuje novi, vise se ni ne sjecam tocno.