SHNL 30. kolo, Istra 1961 - Rijeka, Subota, 19..04., 18.45h

Started by Hololulu, 16.04.2025, 09:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Kostrena on 18.04.2025, 21:28I ko nije mislio, i ko nema karte, sutra bi svi trebali u Pulu
I nema pjesme, i nema cuge, da pozdrave Forza Fiume!
Dobro, dobrooo! Fuć!

I
A da li netko zna sto je s kartama? Vidim da Istra poziva navijače da kupuju istok...
Da li će biti karata za nas uopće?!

S
Quote from: Bobic on 18.04.2025, 21:21Neznam zasto smo ziher  +7 sa dinamom ako sutra dobijemo, jeste pogledali kalendar, u srijedu imamo Osijek doma. Ja nam necu nijedan bod upisati prije nego ga osvojimo, previse me strah. Jedino sto nosi sutrasnja pobjeda- jest da smo prvi put stvarni favoriti ovog prvenstva. Momentum i sve ostalo dolazi naravno s tim. No do + 7 na maksimiru imamo jos dve teske utakmice.

Promašena ti teza, jer govorimo isključivo o tome ako maznemo tri boda u Puli. Dakle... nema smisla u ovom kontekstu govoriti o dvije teške utakmice pred Maksimir.

Gubimo se bez veze... svi su u pravu. Ja sam (oprostite mi) uvjeren da su nam tri boda protiv Istre, nastavno na senzacionalni gol Menala prošlo kolo - trigger nakon kojega se naša priča mijenja iz temelja. Valjda će definitivno sami sebe uvjeriti da su prvi, najveći i jedini pravi favoriti za titulu i tako odvoziti do kraja.

Quote from: istria bianco / blu on 18.04.2025, 22:48A da li netko zna sto je s kartama? Vidim da Istra poziva navijače da kupuju istok...
Da li će biti karata za nas uopće?!

Bit će karata za sve . Ne brini nego pravac Pula

O
Quote from: Snjesko on 18.04.2025, 21:33Pisao sam vec da je vec bilo tih kljucnih... Gorica vani
Sibenik doma. Tu smo mogli puno toga rijesit i prelomit. Nismo.

Lani je bila ona Lokomotiva pred Dinamo kljucna. Da smo to dobili protiv Dinama sasvim drugacija utakmica.

Tako i sutra. Ako to dobijemo, sasvim drugacija utakmica. Po meni je kljucna. Ako se dobije, biti cemo prvaci. Ako se ne dobije, necemo. To je moje misljenje.

Kao sto mislim da necemo dobit sutra. Bel ce nas iskartonirat, a ocekujem i neki penal za Istru da se iskompenzira to sto Selahi nije iskljucen proslu utakmicu. Nisam optimist, nadam se da se varam.

Zašto spominješ Bela??? Odličan je bio u derbijima na Ruji da je htjeo mogao nas je izmasskrirat.

J
Užasno bitna utakmica danas, svaka je takva, ali danas posebno... cim se malo odvojis i imas utakmicu luksuza drugacije je... samo jako, sretno dečki!!!

Ižak na Germanijaku prognozira i Oreča i Selahija u prvih 11.

Rijeka (4-2-3-1): Zlomislić – Oreč, Majstorović, Manev, Devetak – Selahi, Petrovič – Janković, Gojak, Djouahra – Fruk.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

R
 A izgleda da nam se  i Misko vratio ....secer za kraj  :sta:

Quote from: Ro-Ro on 19.04.2025, 09:42A izgleda da nam se  i Misko vratio ....secer za kraj  :sta:

A u k  :jbg:  :sta:
Forza Fiume ale!

Quote from: Ro-Ro on 19.04.2025, 09:42A izgleda da nam se  i Misko vratio ....secer za kraj  :sta:

Da vratio se u Rijeku....  :sta:
Tajming mu isti kao i prošle godine 🤦🏻

K

Quote from: Orpat on 19.04.2025, 00:20
Quote from: Snjesko on 18.04.2025, 21:33Pisao sam vec da je vec bilo tih kljucnih... Gorica vani
Sibenik doma. Tu smo mogli puno toga rijesit i prelomit. Nismo.

Lani je bila ona Lokomotiva pred Dinamo kljucna. Da smo to dobili protiv Dinama sasvim drugacija utakmica.

Tako i sutra. Ako to dobijemo, sasvim drugacija utakmica. Po meni je kljucna. Ako se dobije, biti cemo prvaci. Ako se ne dobije, necemo. To je moje misljenje.

Kao sto mislim da necemo dobit sutra. Bel ce nas iskartonirat, a ocekujem i neki penal za Istru da se iskompenzira to sto Selahi nije iskljucen proslu utakmicu. Nisam optimist, nadam se da se varam.

Zašto spominješ Bela??? Odličan je bio u derbijima na Ruji da je htjeo mogao nas je izmasskrirat.

Zato sto mediji, prvenstveno zagrebacki potenciraju da je Selahi trebao bit iskljucen, i da Rijeka i Hajduk imaju pogurance. I hoces-neces to ce imati utjecaj na suce. A da generalno nema razloga bit nezadovoljan sudjenjem ove godine, to se apsolutno slazem. Suci grijese, ali namjere nema, a to je najbotnije

K
Quote from: Snjesko on 19.04.2025, 10:13Zato sto mediji, prvenstveno zagrebacki potenciraju da je Selahi trebao bit iskljucen, i da Rijeka i Hajduk imaju pogurance. I hoces-neces to ce imati utjecaj na suce. A da generalno nema razloga bit nezadovoljan sudjenjem ove godine, to se apsolutno slazem. Suci grijese, ali namjere nema, a to je najbotnije

Ako čitaš tovarske medije ( N+ i slični ) tada ćeš saznat da suci guraju nas i dinamo. I da nema šanse da bi neki naš ili dinamov igrač dobio crveni karton kao Diallo jučer.

B
Quote from: Krkan on 19.04.2025, 10:06Ćaća se vraća! Ups, Dida

Vratio se spasit sta se da od premija spasit

K
Quote from: Boy3006 on 19.04.2025, 10:57
Quote from: Krkan on 19.04.2025, 10:06Ćaća se vraća! Ups, Dida

Vratio se spasit sta se da od premija spasit

Dica se otela kontroli.