Rijeka-Osijek, 23.4, 20:00

Started by R13KA, 20.04.2025, 13:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
20.04.2025, 21:37 #15 Last Edit: 20.04.2025, 21:37 by R13KA
Nije mi pohvala, nego mi se gadi šta sam pogodio na copi zadnja 2 točna rezultata, 1-0 protiv Varaždina i 2-0 u Puli.  Da sam ušao u kladionicu i odigrao točne rezultate sigurno nebi tako bilo, ali ovako virtualno me ide. Protiv Osijeka ću odigrati 2-2.  Valjda neće majku mu jebem

Z
promijeni ti to u 2-1 za svaki slučaj.

Mijenjaj u 6-0, da se konačno malo u miru veselimo  :neretljak:
Dobro, dobrooo! Fuć!

R
21.04.2025, 00:06 #18 Last Edit: 21.04.2025, 00:07 by R13KA
Sad sam ja pogledao ovo kada je Jeličić pitao Đaloviča za vjeru i Kuran? Kuži netko u čemu je fora?  Šta je Đale stvarno ošo u Alahe?

Nisam čuo sto ga je pitao, ali bi moglo biti nastavno na komentar Gattusa nakon prošlog kola kad je ispravio ovu ženu sa Maxa da je Djale oženjen (ona prvo rekla da nije), pa je rekao da Djaletova žena ne ide u crkvu nego džamiju.

Ne smije nas zavarat njihov crni niz, ali ocekujem da se napokon postavimo kao lideri i napadnemo 3 boda, a ne ona pimplanja i izgovori o 2 utakmice u 4 dana, svaka ekipa je dobra i sl..
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

Z
Ionako nemaju prema naprijed igrace, a sad je i Bukvic na 3 zuta.
Matkovic od ranije ozlijeđen.

R
21.04.2025, 10:18 #22 Last Edit: 21.04.2025, 10:30 by R13KA
Quote from: specter on 21.04.2025, 10:00Ne smije nas zavarat njihov crni niz, ali ocekujem da se napokon postavimo kao lideri i napadnemo 3 boda, a ne ona pimplanja i izgovori o 2 utakmice u 4 dana, svaka ekipa je dobra i sl..
Non stop se ponavlja isto, svi želimo da konačno napadnemo, postavimo se kao lideri i stalno želimo jednu laganu pobjedu.  Neće toga biti do kraja jer Rijeka nema pojedinačnu kvalitetnu ekipu.  Mi možemo pobjediti na neku intrigu, borbenost, uz puno sreće, i iimamo tog jednog genijalca Fruka koji može nešto sam riješiti. Ali neće zabiti sam 3 gola. Treba pokušati ne primiti i zabiti nešto slučajno. Ako pogledamo u proljetni dio  prvenstva nakon do kraja rasprodane ekipe, mi ostvarujemo dosta loše rezultate i nikoga nismo pobijedili  s 2 razlike i nikoga nismo nadigrali osim Dinama i Hajduka. Dinamo se digne jako visoko i protiv svih igraju jako napadački pa smo  ih iskontrirali + šta je presudio taj rani crveni. Hajduk je isto naivno pokušao napasti na Rujevici,a i imaju sigurno najlošijeg trenera u ligi.  Ostalo smo pobijedili 1-0 i to pobjeđujemo vrlo rijetko. I nikada ne stvorimo više od 2-3 šanse.
Neće protiv Osijeka biti drugačije. Mi bi trebali polagati nadu u sigurnu obranu, ali ta obrana je puno puno lošija nego na jesen. Ne samo zbog više primljenih golova, nego jer nam protivnik svaku utakmicu stvori bar 2 mrtve prilike. Na proljeće smo se čudili kako Zlomislić uvijek može biti neocijenjen jer nema šta braniti. A i Zlomislić je loš golman, ništa nije obranio cijelu sezonu.
Treba se nadati da će Osijek nastaviti biti kriminalno loš i u srijedu, nekih genijalnosti Fruka, sreći da Osijek promaši te prilike koje stvori i da pobjedimo 1-0.  Prije svega, treba se nadati da će Dinamo i Hajduk ostati bez kojeg boda. Oni bas moraju biti još lošiji nego do sada, inače mi ne smo nikakve šanse.
Ja sam uvjeren da će Hajduk, a pogotovo Dinamo dobiti svoje. Dinamo će vjerojatno sve do kraja, a Hajduk igra protiv Istrijana kojima su vjerojatno igrači pijani nakon za njih najveće pobjede. I Hajduk doma pobjeđuje na silu, penale i Livaju, gostovanja su njima problem.
Super izgleda tablica, ali igre i rezultati su nam točno u skladu s pojedinačnom kvalitetom ekipe. Šteta da bar obrana nije kompletna, ali bilo je očekivano da će doći kartoni.
Pitanje za milijun dolara je ako će igrati Selahi.

L
Čulina glavni sudac, strukan na VARu

Quote from: LenRi on 21.04.2025, 13:12Čulina glavni sudac, strukan na VARu
Piši kući propalo.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Idemo na 3 boda od Hajduka ovo kolo.

B
nakon one pizdarije koju je napravio u Varaždinu, oni mu za nagradu daju da sudi prvom na tablici

K
A šta je napravio? Crveni karton je bio, a za penal mu nisu pokazali odgovarajuću snimku.
A inače je idiot.

B
Dao penal koji ne postoji , nije neka greska

Pa? Nije mu prvi put. Na Poljudu protiv nas je dao dva. Normalan dan u uredu.  :neretljak: