Rijeka-Osijek, 23.4, 20:00

Started by R13KA, 20.04.2025, 13:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Bojim se da je Đale potpuno izgubio kontrolu (pod pretpostavkom da ju je imao) i da nema nazad.

Još ne mogu probaviti šta smo odigrali i propustili zadnje dvije tekme.

Ovakve sezone dinama se ne događaju često, prevelika je razlika u moći, rosteru, 'bađetu'..

Priznajem da sam nakon ove tekme defetističan, možda kad sam takav bolje ne pisati više ništa..
Očekivao sam močvarnu kuhinju hnl-a da nas koči, ali ne i sami sebe..

Protiv Šibenika, Belupa pa i večeras smo igrali dobro samo prvih pol sata, šta dalje..
Jel stvar karaktera, luzerskog mentaliteta, nedostaka znanja odnosno kvalitete, lošeg vodstva, manjka širine, loše pripreme, ili pak nećeg trećeg, neznam, ali očito je da ćemo se do kraja sezone mučiti za bilo kakav bod, nemojmo si tepati prvim mjestom..

Meni samo jedna stvar u cijeloj prici nikako nije jasna... Na kraju dana njihov posao je sport , znaci ljudi su sportasi. Osnova svakog sporta, bilo timskog ili induvidualnog, je da budes najbolji.
Kod nasih igraca ne da se ne vidi ta zelja, ne vidi se uopce zelja za igranjem utakmice, kao da to rade po kazni( izuzev fruka i jos ponekog pojedinca). Na stranu svi aspketi od kvalitete trenera do situacije u klubu, kvalitete igraca i taktike, ali meni nije normalno da ekipe koje se bore za ostanak igraju sa zarom i zeljom za uspjehom, sto je logicno jer su prije svega sportasi i pritom se jos bore za ostanak, a da se nasi igraci koji se bore za titulu i u konacnici njima bitnije izlazne transfere i dobre place ponasaju na terenu kao da ih netko goni da igraju.

M
Plus da se pridružim onima koji i Zlomislića kritiziraju. Kužim da nemogu očekivati čuda ali brate nekad izvuci nešto kad se lomi utakmica. Sjetim se Prskala one godine, kod našeg vodstva od 1:0 u par utakmica on nas izvlači sa bitnom intetvencijom.
Jebiga, nakon ovakvog rezultata ima brdo krivaca ali tako je to, da su dobili pa makar i lošom igrom ("ko te pita" igrom) nebi nitko riječ mogao reći.

D
Kondicija je problem
Puknu nakon pola sata

I luzerski kmetski "nogomet ce se igrati i sutra" mentalitet vec jako dugo

R
Mene zanima koji se debil od trenera sjetio da Janković izvodi sve kornere i ubačaje pored živog Naisa. Inače ekipa je ogledalo trenera. Kao gazda i pas. Ovi naši krenu na divljinu(ako im protivnik dozvoli) 20 minuta i onda raspad. Pa ne može ti stoper bit glavni razigravač. Da Ilinković sjedi na klupi a škrti Janković igra je grijeh prema igri.

O
24.04.2025, 07:01 #216 Last Edit: 24.04.2025, 07:11 by Orpat
Quote from: SandroB on 24.04.2025, 00:34
Quote from: KKRI12 on 24.04.2025, 00:31Nadovezati cu se na još jedan krimen Djaleta osim motivacije prema prijašnjem postu. Janković je izvan forme duže vrijeme i kombinacija sa Gojakom, Selahijem i Petrovicem u jednom aktivnijem presingu je trebala već biti solucija uz već Naisa i Menala na krilima. Janković je zaslužio klupu. Osim Gojaka tu je još i Ilinkovic. Nakon prvog gola Menala je gurao Djale kao srednju špicu, Fruk je bio svugdje a ne u špici a Janković nigdje. Nakon drugog gola tri izmjene ali opet bez prave strategije jer ti trebaju dvije špice i krila da barem na silu nešto ubereš. Jedan gol pa je voda u ušima. Ovako smo visjeli jer je Osijek ionako mogao zabiti još dva, bili smo bezopasni a igru su vodili stoperi koji nisu znali kamo sa loptom. Nije mi jasno Djale. Zao mi ne ali nije mi jasno ča si htio.

A one svađe tko će izvesti korner i aut... totalna konfuzija; neka hitna jebena reakcija mora uslijediti. Da ne bude još veće bruke pred očima predsjednika.

Znači da je Đale izgubio kontrolu, umjesto da se zna tko i kako izvodi aut ili korner u ovoj ekipi se ništa ne zna i ništa ne ide automatizmom, ne znam kako Đale vodi treninge, šta uopće rade na treningu. Stoperi nikako ne bi smjeli vodit igru, a jučer igra kreće od stopera.
Iako smo još u igri za prvenstvo ne vjerujem da ćemo ga osvojiti to bi bilo malo previše nakon toliko kikseva i prilika koje se ukazuju. Za tako nešto treba imati karakter i trenera,a to u ovom momentu nemamo, jer kad se gubi doma treba znat preokrenut rezultat u 45 minuta,a to kod ove ekipe i trenera jednostavno ne ide i ne znaju.

Z
ne pamtim kad sam bio bolje raspoložen nego jučer u 19h.
ALi onda paf. SLožilo me na pod. Ništa nisam spavao.

Ne znam više što i kako. Jučer je bila prilika. Ovako, u nedjelju, dinamo dobije nas će izbacit, a oni se potpuno vraćaju, mi dobijemo, guramo pehar  u ruke tovarima. Ne vidim sitauciju u kojoj mi nešto dobijamo.

Samo luzeri nemaju pritisak osvajanja naslova i igranja europe. Nama je uvijek sve nagrada. Provincijski mentalitet 🤮.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

L
Quote from: Zelko Maler on 24.04.2025, 07:12ne pamtim kad sam bio bolje raspoložen nego jučer u 19h.
ALi onda paf. SLožilo me na pod. Ništa nisam spavao.

Ne znam više što i kako. Jučer je bila prilika. Ovako, u nedjelju, dinamo dobije nas će izbacit, a oni se potpuno vraćaju, mi dobijemo, guramo pehar  u ruke tovarima. Ne vidim sitauciju u kojoj mi nešto dobijamo.
Ako slučajno dobijemo dinama mi smo sigurno u utrci do kraja, čak bih rekao da i postajemo favoriti.

Z
ne vjerujem više u ništa. dinamo ima jedno gostovanje do kraja, a na maksimiru svi padaju ne zbog jačine dinama nego po defaultu se saseru.

Moras biti jebeni mazohist za vjerovat u ovu skupinu retardiranih luzera. Ja se uopce ne bi iznenadio da maznemo dinamo. Ali nakon toga opet prosipamo bodove.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: goginho on 23.04.2025, 22:32Najviše mi žao djece na stadionu i doma koju su ovo gledali i očekivali pobjedu.

Jebena sramota, nakon olimpije mislio sam da nećemo onako jadno izgledati, možete vi očito i gore. Proklete pičke

Neka se djeca naviknu. Ovo je prava Rijeka.
2017. je bila iznimka i katarza da nagradi nas mazohiste koji pratimo ovaj klub 20 i više godina.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

D
Ali kakav jebeni luzerski klub
Tri sezone za redom
I to svake godine sve veca sansa

Quote from: Kostrena on 23.04.2025, 23:31Jedva čekam vidjeti jednu smislenu akciju, da nije Fruk sve sam napravio, to bi mi značilo skoro ko naslov prvaka.

Prije ćemo osvojiti naslov prvaka jer će se ostali usrati više od nas, nego ćeš to doživiti.

Tamo negdje daleko, a opet blizu...