Rijeka-Osijek, 23.4, 20:00

Started by R13KA, 20.04.2025, 13:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lille chokali,prvenstvo chokali,kup chokali,Elfsborg prva meč lopta chokali,Ljubljana chokali,prvenstvo ove godine će biti ista priča, da ne govorim o kupu koji sa ovom igrom neće biti ni blizu.

Ova generacija je najluzerskija ekipa Rijeke ikada. Sve šta su mogli su izgubili i nisu karakterni tko šta pričao. Neka završi sezona kako završi,a onda ove luzerske igrače sve prodati,potjerati.

Quote from: Kostrena on 23.04.2025, 21:51Jesenski dio smo igrali dobro, relativno, i to je bila ostavština priprema sa Sopićem ( okej, neki ga ne vole, poštujem) nakon priprema sa Đalovićem mi ne igramo isti sport, ovo je prejadno.
20 minuta po utakmici nije dovoljno.
Jebote ovi ni plaću ne dobijaju redovno

Uopce nije losa ideja.

Inace komentar s jedne stranice iz susjedne drzave nakon sto smo izgubili u koprivnici:

You cannot view this attachment.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

R
Quote from: deo123 on 23.04.2025, 22:03Navijaci su ostali iza 95te pa je atmosfera bila kakva prilici utakmicama Rijeke..

Dinamo pada u nedjelju, zapamtite
Ja mislim da si ti pravi navijač Rijeke. Mi smo svi kurac. Da se bar možemo upoznati da te poljubim

K
Kad smo vec ovu sezonu lijepo uprihodovali... koga cemo stavit u izlog iduce godine? Rukavinu? Menala? Maneva? Ilinkovica sa 3 utakmice?

R
Samo je jedna želja do kraja, da ne osvoje kup. I još jednom jebem majku svakome  tko ode na tu utakmicu.

Zbogom kolega.
#navodninavijač

B
Quote from: R13KA on 23.04.2025, 22:41Samo je jedna želja do kraja, da ne osvoje kup. I još jednom jebem majku svakome  tko ode na tu utakmicu.

Ako ne osvoje kup bar nek Istra bude 4.  :neretljak:

D
Quote from: TIR on 23.04.2025, 22:43Zbogom kolega.

A daj Tir, nisi valjda, falit će nam plahta postovi 😐

R
Quote from: duke on 23.04.2025, 22:01Ovo je za upucat se, ovako kilavo odigrati ne znam, od svih luzera danas definitivno najgori.

Nismo mi igrali vec smo jednostavno jalovi , nemocni i procitani...ako zabimo prvoh 15-20 minuta super ako ne obicno ovako zavrsava

R
Quote from: Dain on 23.04.2025, 22:50
Quote from: TIR on 23.04.2025, 22:43Zbogom kolega.

A daj Tir, nisi valjda, falit će nam plahta postovi 😐

😂😂 a do veceras je Djale bio kralj...valjda je I dalje

R
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 23.04.2025, 22:07
Quote from: Estel on 23.04.2025, 22:05
Quote from: deo123 on 23.04.2025, 22:03Navijaci su ostali iza 95te pa je atmosfera bila kakva prilici utakmicama Rijeke..

I šta ako i padne?
Baš, može pasti ali mi naslov osvojit ne-će-mo.

Ja sam uvjeren da ce Tovari uzeti kantu , 100%

Quote from: Ro-Ro on 23.04.2025, 22:59
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 23.04.2025, 22:07
Quote from: Estel on 23.04.2025, 22:05

I šta ako i padne?
Baš, može pasti ali mi naslov osvojit ne-će-mo.

Ja sam uvjeren da ce Tovari uzeti kantu , 100%
Da, ja već neko vrijeme smatram da će oni uzet titulu. Jbg, kad mi ne znamo.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

B
Quote from: Ro-Ro on 23.04.2025, 22:56
Quote from: duke on 23.04.2025, 22:01Ovo je za upucat se, ovako kilavo odigrati ne znam, od svih luzera danas definitivno najgori.

Nismo mi igrali vec smo jednostavno jalovi , nemocni i procitani...ako zabimo prvoh 15-20 minuta super ako ne obicno ovako zavrsava

Kako je top pocelo, gledam bek na beku, stoper na stoperu, krilo na krilu, svi na svojim pozicijama, prilike se nizu, stative, ziceri, posjed..konacno Đale progledao i onda mrak.. Ne vjerujem sto se dešava, nisu ni osiječani vjerovali da vode, mislim se nema veze samo da nastavimo u istom ritmu i okrecemo to ali k. okrecemo.. a ma.

Meni samo nije jasno sta oni rade na treninzima? Nema nikakve momcadske igre, mehanizama, kretanja, igre po bokovina, nema nicega.
Sjetimo se kad je Djalovic tek dosao - imali smo neke "uigrane" akcije iz prekida sto smo forsirali (sto je bilo bedasto kad to je Pasalic mogao pogodit covjeka u trepavicu), ali hajde. Onda je stavio Naisa da izvodi prekide i to je cak bilo solidno, a danas je sve prekide izvodio Jankovic?
Uglavnom, ovo sto mi igramo je jedna velika nula. Sto napravi Fruk i to je to. Svi osim Fruka izgledaju gore nego prije, a barem to bi Miskovicu trebalo biti zabrinjavajuce.
Uglavnom, totalno sam razocaran trenerskim radom s ovom ekipom i sto vise vrijeme ide, sve manje se vidi icega.

https://youtu.be/w3QQzEbq_iY?si=WbnsPmUQvhoeggO6

Prečka, stativa, Janko 5 udaraca, i dalje smo prvi, idemo se potuč, dali smo sve od sebe  :svakacast: ,