SHNL 32. kolo, dinamo - Rijeka, nedjelja 27.4., 18:45

Started by vMario87, 24.04.2025, 10:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Deba on 28.04.2025, 11:59Ja cu bit ljut i ako bude obrnuto, tjst ako uzmemo prvnestvo a ne kup :bo:

Nadam se da samo trolaš ovim komentarom, jer niti jedan normalni navijač Rijeke nikada nebi izjavio takvu glupost 🙄

B
Quote from: LenRi on 28.04.2025, 14:29Ma imao je Nais par bljeskova jučer, možda ipak previše očekujemo od njega.

Nisam mogao bas cijelu utakmicu gledati pa sam dobar dio slusao na radiu i pred kraj je voditelj opisivao kako solidno izgleda ovo sa Naisom  na poziciji 10ke i mozda bi trebalo probati nekad u ova zadnja 4 kola.. ne znam sad je li ga frend premjestio iz Copa ili se sam zavukao.

A sta se tice ove rasprave kup ili prvenstvo ili oba...ma samo da mi uzmemo taj naslov a kup nek voda nosi ili jos bolje, uzmemo naslov, pijani popusimo kup a na 4.mj su varazdin ili istra pa nek pjevaju :-)

Quote from: IvyFiume on 28.04.2025, 15:22
Quote from: Deba on 28.04.2025, 11:59Ja cu bit ljut i ako bude obrnuto, tjst ako uzmemo prvnestvo a ne kup :bo:

Nadam se da samo trolaš ovim komentarom, jer niti jedan normalni navijač Rijeke nikada nebi izjavio takvu glupost 🙄

Niti najmanje, u finalu smo kupa, nema razloga da se ne potucemo i za njega i za pvenstvo

Potpisujem odmah da uzmemo naslov i da nas u kupu Slaven razvali 5-0 nasred Rujevice.

#degenerik

U sportu nema kalkulacija, srece i ne znam ja cega, sve se svodi na red rad i disciplinu... Vrlo jednostavno,da se okrenemo kupu ili prvenstvu na kraju cemo ostat bez ijednog trofeja

K
Quote from: Fornax on 28.04.2025, 15:34Potpisujem odmah da uzmemo naslov i da nas u kupu Slaven razvali 5-0 nasred Rujevice.

A jel' može samo 0:1 ? Ili mora biti petarda pa da se ipak ima razloga za kipat po Didi,Vulkanizeru,Đaletu,bezmudim luzerima jer su izgubili trofej skoro bez borbe i osramotili klub?

Nije se kipalo 2006. nakon 5:1 u Varaždinu nego je išlo po principu ko te pita, osvojili smo Kup, pa ne bi ni 2025. nakon imaginarnih 0:5 na Rujevici.

Zna se hijerarhija natjecanja. Ako možeš uzet prvenstvo, kup je manje bitan. Ako spušiš prvenstvo, dobar je i kup. Ako si još ranije spušio oboje, nije dobro. Ako spušiš oboje u finišu sezone, nije dobro.
#navodninavijač

K
Quote from: TIR on 28.04.2025, 16:12Nije se kipalo 2006. nakon 5:1 u Varaždinu nego je išlo po principu ko te pita, osvojili smo Kup, pa ne bi ni 2025. nakon imaginarnih 0:5 na Rujevici.

Zna se hijerarhija natjecanja. Ako možeš uzet prvenstvo, kup je manje bitan. Ako spušiš prvenstvo, dobar je i kup. Ako si još ranije spušio oboje, nije dobro. Ako spušiš oboje u finišu sezone, nije dobro.

1.) Velika razlika. Jako velika. Tada smo uzeli Kup.
2.) Itekako se kipalo. Bio sam prisutan u Vž na tribini i svjedok vidnog nezaovoljstva navijača kad su nas došli  pozdraviti,a i gestikulacije nekih igrača nakon toga ( npr. Šarić kao kapetan ).
3.) Drugo vrijeme, tada nije bilo društveih mreža, bilo je nešto malo portala i foruma i bila je druga situacija.

Sad pola foruma čeka u niskom startu , ne bi li uklizali u kost , na svaku krivu riječ odaslanu kroz bilo koji medij, bila to istinita izjava ili kakva dnovinarska interpretacija . A di onda neće na domaću petardu protiv nekog Belupa.

L
Lončar za 1-0 na drosini
Nestorovski za 1-1

Nais je bio bas dobar jucer. Ako nista barem na terenu izgleda kao nogometas za razliku od Menala, Devetaka i ekipe

S
@Deba  pozivaš se na sport; red, rad i disciplinu, želju za pobjedom... sve 5; ali otkud to da ni kurca ne razaznaješ važnost natjecanja?

Prvenstvo : kup je barem 10 : 1.

Usudio bih se reći svugdje, osim možda u Engleskoj, jer tamo pate od tradicije. Možda i u bivšoj Jugi. Nije kup onda bio važniji, ni slučajno, nego se zbog Maršala tepalo "najdraži trofej".

Quote from: SandroB on 28.04.2025, 19:53@Deba  pozivaš se na sport; red, rad i disciplinu, želju za pobjedom... sve 5; ali otkud to da ni kurca ne razaznaješ važnost natjecanja?

Prvenstvo : kup je barem 10 : 1.

Usudio bih se reći svugdje, osim možda u Engleskoj, jer tamo pate od tradicije. Možda i u bivšoj Jugi. Nije kup onda bio važniji, ni slučajno, nego se zbog Maršala tepalo "najdraži trofej".

Ja ne kazem da je nesto manje ili vise vazno, ja samo kazem da zelim da ostave noge na terenu za oba trofeja

M
Pozdrav ekipa, citam vas duze vrijeme pa eto odlucio nesto i napisati. Mozda nije neko savrseno vrijeme al i meni je zapela za oko statistika Djurinih kornera. Sad moze netko reci teorija zavjere al cinjenica je da ih ne izvodi od mislim Istre jer ako se ne varam protiv Vz je izvodio nesto. Mozemo li razlog takve odluke potraziti u Djurinom ugovoru tj neproduzivanju a Niko je ipak exponat gdje se treba zaradit "ako nesto udje"? A odluka donesena povratkom "velikog vodje"?

28.04.2025, 22:03 #314 Last Edit: 28.04.2025, 22:08 by iSpOd StIjEnA 2
Quote from: Deba on 28.04.2025, 10:55
Quote from: Zelko Maler on 28.04.2025, 10:53jebote kup kad si u igri za titulu. Kup me zanima kad sam 4. na tablici i -15 od prvog.
Pa bitan je trofej, ali ovi tudumi iz kluba će s kupom zaspinat kako da je ovo dobra sezona i da smo u prvenstvu bili u igri do kraja, ali jbg nismo uspjeli ( luzerski mentalitet)

Ja govorim o tome da se tteba boriti za sve trofeje... Poprilicno sam uvjeren da ako ne osvojimo prvenstvo necemo niti kup

Super neka tako i bude.

Ubiti želio bi osvajanje kupa pod jednim uvjetom kad se onaj zalizani smrad bude spustio na teren da ga barem 80% stadiona izvidi.

E takvo osvajanje kupa podržavam