SHNL 32. kolo, dinamo - Rijeka, nedjelja 27.4., 18:45

Started by vMario87, 24.04.2025, 10:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ako je Radeljić out, nemojte bit iznenađeni kad Mourinho izađe s ovakvom postavom

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
24.04.2025, 10:56 #1 Last Edit: 24.04.2025, 10:57 by Zelko Maler
igrat ćemo teški bunker u nedjelju.
Nadam se smjeni u slučaju poraza jer 3 poraza zaredom je previše.

Jedino postoji tračak nade da odigramo Rijeka-Osijek utakmicu u nedjelju i da smo mi Osijek. Znači svi te otpišu i dobiješ.

Primjetit ću da je vMario87 dosad otvorio samo jednu temu za utakmice: onih 3:0 protiv Hajduka :neretljak:  :neretljak:

Derbiji su jedina stvar koja Đaleta izvlače ove sezone, a Dinamo se nema na temelju čega ekstra nabrijati jer igraju jednako nekvalitetno kao i mi, plus što nam ove sezone ne mogu ništa u međusobnim utakmicama; dapače onih prvih 0:0 na Maksimiru smo morali pobijediti.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 24.04.2025, 11:01a Dinamo se nema na temelju čega ekstra nabrijati

Ako Osijek dobije tovare 2 sata prije naše utakmice.. moglo bi bit svega
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Ma govorim po kvaliteti, nije to Dinamo koji će sad odjednom razbit neki negativan niz, nesreću koja ih prati. Zakurac su, nemaju što za izvući iz rukava nego samo godinu istrošenije pojedince nego prošlog proljeća.
#navodninavijač

B
Quote from: Zelko Maler on 24.04.2025, 10:56igrat ćemo teški bunker u nedjelju.
Nadam se smjeni u slučaju poraza jer 3 poraza zaredom je previše.

Jedino postoji tračak nade da odigramo Rijeka-Osijek utakmicu u nedjelju i da smo mi Osijek. Znači svi te otpišu i dobiješ.
Nadam se smjeni još danas

M
Ma ja sam oduvijek bi pri tezi da svaka momčad ima oscilacije, pa tako i taj velebni dinamo koji kvalitetom odskace. Razlika je do sad bila u tome da je njih izvlacilo sudačko natezanje kad ih nebi išlo, penalcic,kartoncic, kriterij faulova. Ove godine to ne vidim. Vidim ih kako bespomoćno skaču na ono što su navikli prije. Čak bi rekao da jednu drugu momčad guraju penali.
Želim reći, tako bi trebalo biti, u krizi si, izvlači se sam.
Neznam šta očekivati od te utakmice, bit će teško, ne samo igrački nego i nama navijačima. Previše je tu emocionalnih amplituda. Od kraja polusezone i spoznaje "jebote imamo šansu bit prvaci ", pa spustacica u vidu prelaznog roka,  pa podizacica nakon pobjeda nad teškasima HNL-a, i onda opet spuštačica u vidu loših rezultata i igara protiv ekipa iz donjeg doma.
Nakon kraja ove sezone otići na neku planinu bez interneta, mobitela,ikakve veze sa vanjskim svijetom, grlit stabla, brat visibabe i tupo gledat u daljinu.

Ajmo na grintu dobit taj Mordor.

Izgubiti vec u nedjelju ili dobiti blizanca pa prosuti sve sto se moze u iduca 4 kola. Jadnici veci nego nk bezlicni.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

J
Ne vidim način na koji mi možemo pobijediti u nedjelju, nadam se da ce me decki demantirat

Dođi u Zagreeeb po nula bodovaaa zabit ćemooo nula golovaaa, Rijeko mojaaa dobra budiiii imat ćemooo sprovod ludiiiiii

Z
Svaka postava sa Copom u napadu je smiješna i vrijedna ruganja i vrijeđanja pojedinca koji ju postavi

Nije nam valjao Obregon.
Nije nam valjao Ivanovic.
Nije nam valjao Maric.
Nije nam valjao Andric.
Nije nam valjao Perica.
Ne valja nam Dogan
Ne valja nam Cop.

A da shvatimo da mozda nije do napadaca nego do toga da nemamo igru za napadaca? Kakve lopte je dobivao jucer Cop? Prvi i jedini put kad je dobio dubinsku loptu je izasao pred Malenicu i probao ga lobat. Sve druge lopte koje je dobio, mozes stavit kojeg god napadaca hoces, rezultat ce biti isti ili slican.

Fruk je drugo jer Fruk nije napadac, pa se on vrati i odigra, ali onda nemamo tu devetku koja napada dubinu, i onda opet nismo opasni.

Z
Čop nije dobio valjda 2 duela od kada je došao . Pa vise zračnih duela i zadržanih lopti ima Fruk na toj poziciji

K
I nije štopao 2 lopte, odbijaju se od njega ko od Krstanovića

B
Umijesto Radeljica ulazi Majstorovic, Janko se vraca na krilo jer predpostavljam da je jedini zakljucak koji je Djale frend izvukao jucer to da nije kriv Janko na krilu sto gubimo.