SHNL 32. kolo, dinamo - Rijeka, nedjelja 27.4., 18:45

Started by vMario87, 24.04.2025, 10:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

H
Čop je igrač koji dvije sezone čeka penziju u Lokomotivi i koji bi da mu Miško nije velikodušno dao priliku iz samo njemu znanih razloga, iduće sezone završio svoju karijeru kod Bogolina u Opatiji.

U nedjelju je napokon utakmica za duo Selahi,Petrovic,Jankovic krilo

Valjda od panike kako ništa ne valja neće sad sve mijenjati.

On u manjim utakmicama mora maknuti Petrovića,a  u derbijima može igrati ovako. Valjda će shvatiti do 36 kola

Quote from: Kostrena on 24.04.2025, 17:19I nije štopao 2 lopte, odbijaju se od njega ko od Krstanovića

Ma gle, nitko ne spori da Cop nije dosad opravdao svoje dovođenje. I ja prvi imam puno primjedbi na Đalovica i to kako vodi utakmice, apsolutno mislim da je uskocio u prevelike cipele.

Ali na kraju dan, ajmo samo razmislit sto bi recimo bilo da smo kao zamjenu za Pasalica doveli Mitrovskog sto sam se nadao i zazivao, a ne Menala? Koliko bi bili raznovrsniji i bolji napadacki? Da, znam da je Varazdin trazio lovu, (sigurno ga nama nebi dali kao sto su dali Belcara na posudbu za sitnis u Dinamo), ali nekad treba ulozit da bi jos vise dobio, netko je trebao gazdi rec hej, pa ovo nece bit dobro. Ali taj netko bi morao biti strucan i znat sta radi i preuzet odgovornost. Ako si dobio 5 za Pasalica, onda ulozi 20% u zamjenu.

Meni se kosa na glavi dize kad se hvali DRS. Otkako je Jakirovic otisao mi nismo doveli niti jednog jedinog igraca koji bi ili dignuo kvalitetu ekipu ili kojeg mozes dignut na visu razinu i preprodat.
I svi ovi Vukusici i ini bi morali malo mislit svojom glavom a ne radit klubu medvjeđu uslugu nekriticki zapisujuci Miskoviceve monologe.

No, da se vratim na temu. Zadnje 2 utkamice su bile kljucne i sam sam pisao da ako pobijedimo da smo blizu titule.
Srecom, nijedna nam vise nije bitna, titulu necemo uzet.

Quote from: heckback on 24.04.2025, 17:40Čop je igrač koji dvije sezone čeka penziju u Lokomotivi i koji bi da mu Miško nije velikodušno dao priliku iz samo njemu znanih razloga, iduće sezone završio svoju karijeru kod Bogolina u Opatiji.

Ne vrijedjajte Opatiju. Zagrizli su boriti se za prvo mjesto (za razliku od nas) i kad nastupe kartoni i ozljede, imaju 5 pobjeda u zadnjih 6 utakmica, imaju dobrog golmana i par dobrih napadaca.

Sami si peru dresove. Mozda bi ovim nasima to trebalo dat za zadatak da se uozbilje.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

Quote from: Snjesko on 24.04.2025, 19:09I svi ovi Vukusici i ini bi morali malo mislit svojom glavom a ne radit klubu medvjeđu uslugu nekriticki zapisujuci Miskoviceve monologe.
Vukušićev ulizivački treš bi netko mogao protumačiti i kao satiru, ali kad vidiš šta taj dibidus drobi po Twitteru... Taj lik vjerojatno misli da je "nijansa" predgrađe Marseja.
#degenerik

Od svih koji su došli u zadnje vrijeme jedino Orec mi ima neki potencijal

Z
Quote from: Zaggy Rijeka on 24.04.2025, 15:32Čop nije dobio valjda 2 duela od kada je došao . Pa vise zračnih duela i zadržanih lopti ima Fruk na toj poziciji

Čop ne igra dobro, ali je klasan napadač sa masu golova u HNL. NIje on zaboravio zabijati golove. Šteka nam u struci da to posloži
Prozivati Čopa prije Jankovića mi je apsurdno.
Janković mi je od svih prvotimaca prvi kojeg bi trebalo prozvati.

Z
Radeljić kakav god da je će jako faliti.
AKo mi odigramo x živi smo,a Dinamo u ogromnim problemima, a mi se teoretski možemo vaditi iduće dvije na Gorici i Šibeniku, a oni idu na tovare. To mi je mali tračak nade. To je htio Sopić prošle godine pa nas je Goda ubio.

Jankovića treba uputiti. Ima fizikalije ali je glup ko stup.

Meni bi igrao box to box ko npr. Pero u Vatikanskom, u paru sa Selahijem.

Fruk ispred njih, Čop špica, Djuro i Menalo krila.

Onda imaš Gojak, Petrović i Ilinkovic na klupi da osvježe redove. Bogi uđe na neko krilo. Dogan, Goda, neki stoper ili eventualno Rukavina može bit zadnja izmjena.

K
https://www.novilist.hr/sport/dalovic-uoci-dinama-tko-zna-kad-ce-nam-opet-pruziti-ovakva-prilika-da-uzmemo-sve/

Neće biti Škorića, pod velikim upitnikom je Radeljić za kojeg ćemo tek vidjeti koliko je teška ta ozljeda koljena iz prošle utakmice (*ligamenti nisu stradali teško, ništa nije puknulo, a to je najvažnije i lako je moguće da Radeljić preskoči samo nedjeljni derbi, op.a.). Oreč i Djouahra su također najvjerojatnije 'out' za Dinamo. [/b]

Krasno
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

L

Čudno kako cijele sezone nema bitnih problema s ozljedama, a onda pred Dinamo pola ekipe ozlijeđeno.
 :bo:

Nije bome nimalo čudno. Škorić nije ništa ni zaigrao od dolaska, vjerojatno ni neće nego će ga špedit natrag u Kinu na ljeto ako bude htio.
Oreč je došao skršen, čekalo ga se i odjednom ubacilo u jači ritam, istegnuo je nešto.
Radeljić se već neko vrijeme malo malo pa hvata za lože, ligamente, arkade kao svojevremeno Dilaver kad bi počeo čučati u 20. minuti utakmice. Ne čudi takav krakat kakav je da si je nešto sjebao.

A nešto je očito i do fizičke spreme i prevelike istrošenosti.
#navodninavijač