SHNL 32. kolo, dinamo - Rijeka, nedjelja 27.4., 18:45

Started by vMario87, 24.04.2025, 10:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Ako se Manevu gleda CV Osijek, Turska onda je loš.
Ako se gleda šta kažu u klubu kako trenira onda je Velkovski 2.0.
Ono šta sam ja gledao na utakmicama nije uopće loše. Naprotiv, bilo je puno dobrih stvari i ne mogu se oteti dojmu da da je igrao u Puli bi bolje prošli gledajući samo kako su golovi pali. Obrana sa dva lijeva beka nam se nagnula lijevo kod oba gola i dobili smo golove s desne strane.

B
Neznam dal je samo Manev u toj kategoriji s kojim nisu zadovoljni? Zar su zadovoljni sa ubodima poput Copa, Skorica, Menala...od zimskih pojacanja Orec samo prolazna ocjena...

I
Ako sam dobro razumio ne misli se na učinak ili kvalitetu nego na rad i ponašanje.
Čop je van forme pa na klupu sjeda dobro raspoložen i bodri suigrače. Kada uđe pokušava na najjače. Menalo očito radi dobro, Škorić nije puno kriv zbog ozljede.
Kažem, ako sam dobro razumio.

Quote from: Iqteam on 26.04.2025, 12:51Ono šta sam ja gledao na utakmicama nije uopće loše.

Po meni je neizravan krivac za prvi gol Osijeka - izravan je Zlomislić i nepostojeća gradnja igre koji u začetku akcije napucava loptu nikome (Menalu) u sredinu kad se i Petrovič i Janković otvaraju u strane. Zanimljivo obojica u različitu stranu šta mi dodatno znači da pojma nemaju gdje će ovaj napucati loptu.

Uglavnom, po izgubljenoj lopti, Oreč ostaje visoko, a Manev ne zatvara Jakupoviča koji mu se otvara na stranu; Manev žuri zatvoriti sredinu gdje nema nikog od Osijeka, ne preuzima igrača nit mu zatvara jaču lijevu nogu, još se posklizne u trku, nakon čega slijedi taj ubačaj-odbijanac i s(p)retan gol Omerovića.
#navodninavijač

I
Ok, greška na grešku. Mislim, ja sam se na tribini totalno začudio kad ju je Zlomislić nabio na centar u situaciji gdje ima dvije mirne opcije za odigrati.

Z
sutra ne smijemo igrati zatvorneno jer s ovom obranom nećemo izdržati. Ići po gol od prve minute. Da imamo kompletnu obranu još kako tako, ali mi sutra clean sheet ne možemo izboriti. Ići po gol pod svaku cijenu, ako zabijemo i onda ako ga dobijemo nema veze. Imaš 1:1.
Prošla na ruglu mora biti pokazatelj.

B
U sjeni svih nasih nedaca, promakla mi je vijest da oni ko fol sutra slave neku fiktivnu godisnjicu. Samo bih htio jos jednom podsjetiti koje su to ljige i da je danasnji dinamo osnovan 2004. kada je Udruga gradana pocela djelovati umjesto tadasnjeg dionickog drustva, te su im izbrisani svi dugovi ali zadrzani svi trofeji.
Boban, Zajec i "demokratski dinamo" nek se vrate u zupanijsku ligu i od tamo krenu svoj čisti put.

https://www.tportal.hr/sport/clanak/dinamo-sretan-ti-15-rodendan-20131116

(Isprike sto je link na clanak tovarske udruge, no bar au oni donekle to popratili i prebrzo se preslo preko ovog tada, novinari jedva da su spomenuli)

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

L
Danas bi bilo suludo krenuti bez Petroviča, međutim kakav nam je trener možemo očekivati svakakve ludosti

M
Teško  ali dostižno.
Riječki rudari će,  kako kažu ameri, ovog puta morati dig deeper za pobjedu. Moglo se i sa jačim dinamom, pa će se moći i sad. Još malo je do kraja, bez straha, po pobjedu.
Može se i hoće se.

Možda Ižak igra Coppu pa se želi riješit konkurencije  :).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 27.04.2025, 09:52Možda Ižak igra Coppu pa se želi riješit konkurencije  :).

HNL je tek vrh ledene sante. Coppa je pravo podzemlje hrvatskog nogometa. Svašta je tu moguće.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Sve nam se posložilo, nakon 2 poraza moraju doći 2 pobjede  ;D

Znači dinamo i gorica smo sigurni, a u ŠI možda uspijemo jedanput konačno do 3 pobjede  8) 
Dobro, dobrooo! Fuć!

T
Ako se ovo izgubi Đaloviću se treba zahvaliti i dovest nekog umjesto njega. Pravi trener Zoran Bogolin, neki bivši neko novi...