SHNL 32. kolo, dinamo - Rijeka, nedjelja 27.4., 18:45

Started by vMario87, 24.04.2025, 10:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
mjenjat trenera u finišu sezone i pred finake kupa može samo Tatta

civiliziran svijet to ne radi

Mi smo Đale
Đale je naš!

T

Đale lažeš, sjebao si mi Coppu  ;D. U sastavu i Oreč i Nais.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Mislio sam da nakon ove utakmice bi se moglo argumentirano pisati o osvajanju prvenstva. Nakon prošlog kola sam uvjeren kako ove sezone realno ništa se neće znati do matematičke potvrde. Dobili, remizirali ili izgubili ništa ne garantira.
No bez obzira iskreno se nadam da bi pobjeda mogla napraviti taj toliko iščekivani pozitivan klik u glavama. Ajmo više!
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I meni, ali neka je, Oreča u prvoj mi je drago vidjet a Nais bi baš danas mogao proigrat!
Dobro, dobrooo! Fuć!

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 27.04.2025, 17:27Đale lažeš, sjebao si mi Coppu  ;D. U sastavu i Oreč i Nais.
Naivac! ;)
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K

Quote from: D2 on 27.04.2025, 17:32
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 27.04.2025, 17:27Đale lažeš, sjebao si mi Coppu  ;D. U sastavu i Oreč i Nais.
Naivac! ;)
Ti mi ionako nisi konkurencija u Coppi  :P.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Kostrena on 27.04.2025, 17:33Bojim se Kange, i više nikoga
To ti kaže tvoja Kooostreeenaaaa!
Oooo oooo, oooo ooooo,....
Rijeka!

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 27.04.2025, 17:35
Quote from: D2 on 27.04.2025, 17:32
Naivac! ;)
Ti mi ionako nisi konkurencija u Coppi  :P.
Apsolutno da, relativno gutaš prašinu iz mene. :P

B
Osijek uzeo - Osijek dao.. nadam se da to nece stvorit opet dodatni pritisak na naše momke.. dapače, kako god prošli u maksimiru prvi smo i dalje i kao takvi dočekujem Goricu a blizanci se kolju međusobno. Dakle bez stresa i blokade danas molim!  :sta:

A
Kako rekoh nakon poraza od Osijeka...prvenstvo je riješeno jer u ovom kolu južnjaci gube kod Osijeka i mi na ruglomiru...prvi dio prognoze se ostvario, a ja za drugi niti ne sumnjam da hoće...teško mi se sjetiti kada sam sa većim pesimizmom očekivao ovaj derbi, a gotovo svaki kada bi išli gore sam očekivao sa pesimizmom  :bo:

Kako god završi utakmica, mi ćemo i dalje biti na prvom mjestu. :vijesti:

L
Quote from: armada on 27.04.2025, 18:02Kako rekoh nakon poraza od Osijeka...prvenstvo je riješeno jer u ovom kolu južnjaci gube kod Osijeka i mi na ruglomiru...prvi dio prognoze se ostvario, a ja za drugi niti ne sumnjam da hoće...teško mi se sjetiti kada sam sa većim pesimizmom očekivao ovaj derbi, a gotovo svaki kada bi išli gore sam očekivao sa pesimizmom  :bo:
Pa ako i izgubimo smo i dalje prvi, ali imam dobar osjećaj u vezi današnje utakmice