SHNL 32. kolo, dinamo - Rijeka, nedjelja 27.4., 18:45

Started by vMario87, 24.04.2025, 10:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

93:30, čak i sa 3:0 i dalje imamo bolji međusobni omjer od Dinama (2x remi, 4:0 pobjeda, 3:0 poraz)

Đalović ne dozvoljava Zlomisliću da ode na skok na korner

:svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:

Pa jebem ti klub šta ja ovo gledam jel ovo moguće
#navodninavijač

K
Quote from: MarioHunter on 27.04.2025, 20:40Zašto Janković izvoditi kornera....

Vratili smo se i s kornernima na staro... Sjetimo se kako smo srali za kornere da su svi isli na prvu stativu prije nego ih je djou poceo izvodit.. I eto djou krene dobro s kornerima odmah mi klasicno vratili jankovica na kornere i kurc

Niti jedan jankovicev centarsut nije prosao prvog igraca, niti jedan!!!

O
Ne treba žalit za ovim porazom, prvenstvo smo izgubili od Istre, Goricei Osijeka.
Pritisnuli smo ih zadnje minute ,ali jbg nije išlo .
Idemo na Goricu bez Oreča i Fruka samo ne znam kako do 3 boda.

Z

D
Drugo poluvrijeme dobri, prvo jad. Opet ako gledam realno osim Pjace i bljeska Dinamo uzasan, nista bolji u utakmici sezone za njih. Sudac na zadatku. Djale ispod razine ove utakmice. Ako moram birati nakon ovog sudjenja reci cu nek Hajduk radije bude prvi....i da riga mi se.zbog ove pomisli

K
Treba dobit Goricu dok se ovi u Splitu kolju!

B
Zavrsnica, prilika za naslov,........., treci poraz u nizu, 0 golova.. sve isto kao i lani

Ma realno kad smo ikad završili sezonu bez poraza od Dinama, suludo je bilo očekivati pobjedu danas svemu unatoč.

Jesmo mi zapucali na gol danas?
#navodninavijač

Quote from: TIR on 27.04.2025, 20:4193:30, čak i sa 3:0 i dalje imamo bolji međusobni omjer od Dinama (2x remi, 4:0 pobjeda, 3:0 poraz)

Đalović ne dozvoljava Zlomisliću da ode na skok na korner

:svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:

Pa jebem ti klub šta ja ovo gledam jel ovo moguće
Zato jer će Đale u CV imati da je od Dinama izgubio samooooo 1-0

K
Quote from: Krkan on 27.04.2025, 20:43Treba dobit Goricu dok se ovi u Splitu kolju!
Svaka čast da ništa nisi napisao o utakmici nego odmah ovo

B
Djale, hvala, zbogom, ja bi sad sok terapiju odmah...
Jbte pa vidis da se moze s njima igrat...cemu 60 min nabijanje na Fruka, covjek krepao od tih lopti, trosi se, nervira...doslovce probas ga pomaknutbiza i gle cuda-igramo.
Zatim Dejan "invisible man" Peteovic ostaje u igri sa zutim kartonom, Selahija vadis?!
Onda ovi prekidi koji su na doslovce bili pola gola kad ih Djuro izvodi- sada ih izvodi Janko sa svojom ili kratkom ili lelujavom loptom.
I za kraj- Rukavina i neznam dal ona mora imat minutazu zbog starog, al takvo nonsalatno trcanje i mekanost je da ga odmah maknes iz nogometa za sva vremena.
Jebo vas luzeri, imao sam los osjecaj i opet sam razocaran.

Quote from: TIR on 27.04.2025, 20:45Ma realno kad smo ikad završili sezonu bez poraza od Dinama, suludo je bilo očekivati pobjedu danas svemu unatoč.

Jesmo mi zapucali na gol danas?

Jedanput, kada je obranio Nevistić Čopu onaj šut šta je u stativi završio
Zbogom i više se ne vraćaj

Dobro je,sve je proslo po planu,hnl je zabavljao raju a na kraju prvak kojeg svi zele osim hajduka
nananana... rijeka je najbolje od svega...